טלויזיה, רדיו, ספרים...

אז עכשיו שאמרת

בעלי מחפש פרוקסי סרבר ועם איי.פי ישראלי נוכל לחזור לראות. למה הם מסבכים את החיים?

אדמiנית

New member
תנסי דרך הקישור

שצרפתי לך קודם. אפשר לראות ערוץ 2 בשידור חי, ומן הסתם לראות את The Voice.

gatissima

New member

רואה תוכניות וסדרות ישראליות בצפייה ישירה באינטרנט אחרי שנגמר המירוץ למליון אני רואה כרגע האח הגדול ועבודה ערבית
לא, מתקשרת דרך הסקייפ, ודרך אפליקציות סמארטפוניות למיניהן כגון וואטס אפ
נקודה קצת כואבת כי אני בקושי קוראת פה, כשגרתי בספרד קראתי המון כי היה לי הרבה זמן מטרו כל יום, גם נסעתי יחסית הרבה לארץ והייתי קונה בשדה התעופה. לפני כמה חודשים אחי קנה לי קינדל במתנה, אבל יש לי עליו ספרים רק בספרדית פורטוגזית ואנגלית. כשאני חושבת על זה אין לי פה אף ספר בעברית לקרוא ואני באופן כללי מחכה שמאיר שלו יוציא משהו חדש
אני כמעט לא שומעת מוסיקה בעברית, יש לי על המחשב די הרבה אבל לא עדכנתי כמעט את הספרייה בחמש השנים האחרונות, אני חושבת שמשהו רע מאוד עובר על המוסיקה הישראלית בעשור האחרון כשהייתי בקיץ בארץ הלכתי עם אחי ליום הסטודנט בטכניון והדהימה אותי כמות הלהקות מהתקופה שאני הייתי בתיכון, איפה הילד, מוניק סקס, פורטיסחרוף, איגי וקסמן, אשכרה הרגשתי ביום הסטודנט 1996 והעציב אותי כמה להקות גדולות כאלה היו בזמנו ולא קמו להם יורשים אני גם לא שומעת כמעט מוסיקה באנגלית. ספרדית פורטוגזית וערבית שולטים אצלי בפלייליסט, פשוט כי זה מה שאני רוקדת ואני אוהבת לבנות כוריאוגרפיות בראש תוך כדי הליכה ברחוב או נסיעה באוטובוס וכשאני מביאה ילדים הביתה לא אכפת להם איזה מוסיקה אני שמה
מה זה רדיו שקולט ישראל, רשת ב ב AM ?! קשבנו מיקי גורדוס?! רדיו זה כבר מזמן באינטרנט לא? ואני לא שומעת רדיו מהארץ, זה נהיה לי בלתי נסבל, אני כן שומעת את תחנת הרדיו האהובה שלי ממדריד

אז יצאתי כבשה שחורה

אני נשארתי ישראלית כמו בארץ... היומן בעברית, אוכל מהארץ, מוזיקה, טלויזיה... הכל.. 90% מהזמן רואה טלויזיה ישראלית, או ישירות דרך האינטרנט (מחובר לטלויזיה כמובן) או סדרות שאני מורידה לטלויזיה כמו רמזור וכו' כ"כ חופרים לי בסקייפ שאני לא יכולה לדמיין איך יהיה עם טלפון
האחיינים מתקשרים כל יום (גם כמה פעמים ביום), חברות, דודה, אמא... ספרים קיבלתי לאחרונה מדודה שלי שבאה לביקור ואני מתה לקנות איכשהו אבל לא יכולה להרשות לעצמי את הדמי משלוח זה עולה כמו הספר עצמו... (למה משלוח לכאן כ"כ יקר???) שומעת כמעט ורק ישראלי, באוטו עם דיסקים בעברית, יש לי חיבור usb במערכת וזה מאוד נוח יש רדיו, יש דרך מחשב שמחובר למערכת
כל הישראלים פה שאני מכירה (בכל המדינה יש איזה 30 משפחות...) כולם מאוד ישראלים בבית. מוזיקה, קלטות ילדים (החלפות של דיג דיג דוג!), רדיו, טלויזיה... כל הילדים הישראלים פה גם אם נולדו פה וגם אם לא מדברים עברית ומכירים את כל שירי הילדים. נראה לי מוזר אם זה היה אחרת...

bluewolfski

New member
שאלה ליודעי דבר

זה כאילו לקחתי HAPPY PILL !! עוד כמה ימים לטיסה. יאללה איזו התרגשות!!! רציתי לשאול , וזה יצא ממש מתאים לנושא פה, יש לי חברה עם סים/מספר ישראלי בחו"ל. היא בארה"ב . רציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ על חברה שאפשר לקנות ממנה כרטיס סים או משהו כזה כדי שיוכלו לצלצל אלי חופשי לבלגיה. (חופשי הכוונה - כאילו למס' ישראלי) אני לא צריכה קו נייח. בקשר לשיחות יוצאות, כמובן שיש את סקייפ המופלא אבל פעם השתמשנו בחברה שנקראת BLOCAL לשיחות מאנגליה לארץ היה די זול. אבל חשבתי לשאול אם מישהו מכיר עוד חברה. תודה
)))))))

תשובותי לסקר הקטן

אתם רואים טלויזיה ישראלית בבית? אם כן, איך? (מחשב, טלויזיה, ממיר, אחר?) כן. אני רואה מספר תוכניות מהארץ דרך המחשב: משחקים של מכבי, עבודה ערבית, מצב האומה, רמזור (בזמנו) יש לכם חיבור ישראלי לטלפון שלכם? (מספר ישראלי שמחייגים בארץ כמספר רגיל) לא. שיחות עם הארץ אנחנו עורכים בסקייפ. ספרים מהארץ אתם קונים ברשת או מביאים בביקורים? גם וגם וגם. בנוסף, שולחים לנו לעיתים בחבילות מוזיקה בבית - ישראלי? הילדים מכירים שירי ילדים ישראליים? שומעים עברית באוטו?? אין לנו ילדים וגם לא אוטו, אך אנחנו מאזינים מפעם לפעם לשירים ישראלים. יש לי פלייליסט ישראלי ביוטיוב ובאופן כללי אני שומרת אמונים לכוורת יש לכם רדיו שקולט ישראל? לא, אבל יצא לי ביום הזיכרון באחרון לשבת ליד המחשב ולהאזין לשידורי רדיו היות ובן-דודי ואחי התראיינו

yaelisam

New member
מדיה וחיות אחרות

אתם רואים טלויזיה ישראלית בבית? אם כן, איך? (מחשב, טלויזיה, ממיר, אחר?)
רואה סדרות מסויימות באינטרנט, אבל רק אם באיכות טובה (כלומר לא קורס כל רגע, כמו למשל "רמזור", ורק אם יש את כל העונות, כמו למשל- אין את העונה הראשונה של "עבודה ערבית" אז לא יצא לצפות).
יש לכם חיבור ישראלי לטלפון שלכם? (מספר ישראלי שמחייגים בארץ כמספר רגיל)
לא, משתמשת רק בסקייפ ובפלאפון שלי הרגיל, אין לנו אפילו טלפון נייח מקומי בבית.
ספרים מהארץ אתם קונים ברשת או מביאים בביקורים?
בד"כ הייתי מביאה מהארץ או שהיו מביאים לי מי שבא, אבל כרגע אין לי כ"כ זמן לקרוא, אז לא מביאה ולא מביאים לי כלום.
מוזיקה בבית - ישראלי? הילדים מכירים שירי ילדים ישראליים? שומעים עברית באוטו??
כבר כמה שנים שאני ממעיטה בהקשבה למוזיקה, זה די עצוב ונוראי, אבל לא יודעת למה, אולי כי אין לי טלוויזיה ואני לא מקשיבה לרדיו הרבה (לא נמצאת באוטו הרבה למשל), אני לא חשופה לדברים חדשים ועם הזמן נמאס להקשיב כל הזמן לאותו הדבר. בכל אופן, היום יוצא שאני מקשיבה לפחות פעם ביום לאוספי שירים לילדים, ורובם בעברית. מאה שירים ראשונים מככב אצלי על האייפוד
כשאני מקשיבה למוזיקה שלי זה מעורב, גם בעברית וגם בשפות אחרות.
יש לכם רדיו שקולט ישראל?
יש לי אינטרנט והוא קולט הכל! אבל אני מזמן לא מקשיבה בבית לרדיו ישראלי, פשוט כי אין תחנה מספיק טובה לדעתי היום.

shemesh7079

New member
אני מה זה מבינה

את הקטע עם המוזיקה... גם לי ממש לא יוצא להקשיב למוזיקה, בטח לא כמו פעם, כשהייתי עושה הכל לצלילי דיסקים/רדיו... וגם לי אין מושג מה קורה שם בחוץ כבר... אחת לחצי שנה אני עושה מאמץ עילאי ועוברת קצת על מוזיקה חדשה (טוב, חדשה לי) באינטרנט ומצליחה לעשות לי קסטת מיקס (סתם, דיסק MP3 לאוטו) עם דברים יותר (או פחות) חדשים. עכשיו כבר מתחיל להמאס לי מהדיסק האחרון, הגיע זמן לחדש? אבל הנה כמה שאני גיליתי לאחרונה (עם המעודכנים במוזיקה הסליחה)- זה הקישור הכי טוב שהצלחתי למצוא... 'צטערת http://www.youtube.com/watch?v=dx0IMHco81I יש לה עוד כמה שירים חמודים ועוד פנינה שגיליתי לאחרונה מאלבום שיצא כבר לפני כמה שנים של הקילרס (כל קליפ עם אלביס אסייתי וגבר-גיישה חייב להיות מעולה)- http://www.youtube.com/watch?v=zc8hbSM1zVo&ob=av2e ואחרון חביב להפעם, אין לי מושג ממתי השיר הזה, אבל הגעתי לאיש הזה דרך גרסת כיסוי באמריקן איידול (of all things!!) לפני כמה שנים ויש לו קול מדהים בעיניי- http://www.youtube.com/watch?v=KrZkaj37kA0 זהו להפעם... אם פספסתי לחלוטין את טעמך המוזיקלי-סורי

jonbaum

New member
עונה

טלויזיה: אף פעם לא. טלפון ישראלי: לא ספרים מהארץ: קורא בעברית לעתים מאוד רחוקות. אבל דווקא עכשיו אני קורא את "גוף שני יחיד" של סייד קשוע. ספר מעולה. ממליץ בחום. השגתי אותו יד שניה (20 שקל) מהאתר "סימניה". ספרים בעברית עולים הון. מוסיקה ישראלית: אף פעם לא. רדיו ישראלי: אף פעם לא. אני מעיף מבט ב-ynet מדי פעם אבל לא יותר מזה.

aigre doux

New member
גם לי הסוף לא התלבש הכי טוב

מכל מהלך הספר נהנתי מאוד ואחרי שסיימתי לקרוא אותו, התהלכתי כמה ימים עם ההרגשה שהסוף לא סגור מספיק טוב בשבילי....עם הזמן זה עבר ורק הטעם הטוב מהספר נשאר.

זה קורה לי עם הרבה ספרים

שין

New member
קראתי את "ויהי בוקר" של סייד קשוע

אני אוהב מאד לקרוא את המדור השבועי שלו ב"הארץ" אבל את "ויהי בוקר" לא כל כך אהבתי, למרות שהוא כתוב יפה, אבל משהו היה חסר לי בספר

jonbaum

New member
אני קראתי שני ספרים שלו

קודם כל את "ערבים רוקדים" שמאוד אהבתי. ועכשיו כאמור בדיוק סיימתי את "גוף שני יחיד" שהוא ספר הרבה יותר substantial. את "ויהי בוקר" אמא שלי הביאה אלינו (בתרגום לאנגלית) לפני שנה ובינתיים אשתי קראת אותו ואמרה שהוא מעט משעמם.

עונה

אתם רואים טלויזיה ישראלית בבית? אם כן, איך? (מחשב, טלויזיה, ממיר, אחר?) ת: מעט מאוד, דרך מחשב יש לכם חיבור ישראלי לטלפון שלכם? (מספר ישראלי שמחייגים בארץ כמספר רגיל) ת: ממש לא ספרים מהארץ אתם קונים ברשת או מביאים בביקורים? ת: לאדם שלא קורא ספרים טובים אין יתרון על פני אדם שלא יכול לקרוא." מארק טווין מוזיקה בבית - ישראלי? הילדים מכירים שירי ילדים ישראליים? ת: כן, מכירים ושומעים שומעים עברית באוטו?? ת: רק אם אני שר את זה, ואז זה לא נשמע ישראלי, אלא יותר כמו קירקור עורב יש לכם רדיו שקולט ישראל? ת: חלילה וחס תודה ונשבעת שאני לא מוכרת כלום ת: נשבע לך שאני לא קונה שום דבר

aigre doux

New member

אני רואה דרך המחשב פה ושם דברים. גם אני ממתבאסי THE VOICE והנה אני מתוודה, אני רואה את העונה הנוכחית של "האח הגדול", עוד לא ברור איך אבל זה הדבר היחיד שמסיח את דעתי מהעולם בימינו ואפילו מצחיק אותי. רדוד מצידי, הא..
רק דרך סקייפ וגם שם אני לרוב בלתי נראת.
מביאה איתי בביקורים וגם סבתא ואמא שולחות לי לפעמים.
אני עם מוזיקה כמעט 24 שעות ביממה. לפעמים שמה גלגלצ בבית. באוטו יש מלא דיסקים בעברית, אני מביאה כמה בכל ביקור בארץ וגם דיסקים אמא שולחת לי לפעמים. זה מההפתעות האהובות עליי!
דרך המחשב אני מקשיבה לרדיו. כשאני בטולוז, תמיד משעשע אותי להקשיב, יש שם תחנת רדיו בעברית "קול ישראל", הרבה מזרחי, דנה אינטרנשיונל ודץ ודצה....יש להם מבחר מוגבל וביזארי משהו.

כן, לפעמים. אני רואה בצפייה ישירה בדר"כ יש לי מודם וחיבור ישראלי עם קו ישראלי שמתקשרים רגיל כמו בזק לבזק :) זה אחד הדברים המדהימים (אם כי יש לו נפילות פה ושם לצערי..) ויותר קל לשמור ככה על קשר עם אנשים ספרים אני יותר קוראת באנגלית ככה שלא רלוונטי לי ממש מוזיקה- כשמתחשק אני שמה ישראלי בפול ווליום, קצת ברי, קצת הדג.. כשאני מתגעגעת לבית
ואני לא ממש מאזינה לרדיו אבל אפשר בקלות באינטרנט..

למעלה