טלויזיה, רדיו, ספרים...

טלויזיה, רדיו, ספרים...

סקר קטן
אתם רואים טלויזיה ישראלית בבית? אם כן, איך? (מחשב, טלויזיה, ממיר, אחר?)
יש לכם חיבור ישראלי לטלפון שלכם? (מספר ישראלי שמחייגים בארץ כמספר רגיל)
ספרים מהארץ אתם קונים ברשת או מביאים בביקורים?
מוזיקה בבית - ישראלי? הילדים מכירים שירי ילדים ישראליים? שומעים עברית באוטו??
יש לכם רדיו שקולט ישראל?
תודה
ונשבעת שאני לא מוכרת כלום

annadolly

New member
עונה

לא, רק באירועים מיוחדים דרך המחשב
לא
מביאה בביקורים
לא, לא ולא - כשהיו קטנים עוד שמענו מוסיקה ישראלית בבית, אבל עכשיו אני שומעת לעיתים רחוקות מאוד, כשנחה עלי המוזה.
לא. לעיתים רחוקות אני מאזינה לגל"צ דרך המחשב או דרך אפליקציה באייפון. ואם את שואלת על עיתונים ישראלים (לא שאלת
), אז אני דווקא כן משתדלת להתעדכן מדיי יום וקוראת את עיתון "הארץ".

ישראלי

רואים, אבל רק ב
ישראלי אין. כל מקום בו היינו אמורים להשאיר טלפון של איש קשר נתנו את הטלפון של הורי. אותנו משיגים בעיקר בסקייפ
פינוק מהורי, כל כמה חודשים שולחים לי ערימה. בין לבין אני ממחזרת ספרים בקריאה שניה, שלישית וכו'. גם בביקורים יש לי מזוודה שלמה של ספרים (מתי כבר יהיה אפשרי לקנות ספרים אלקטרוניים בעברית?)
גם ישראלי וגם גרמני. הילדות שומעות כל פעם את הדיסק עם השירים הרלוונטיים לחג המתקרב
. ברכב יש לנו דיסק של שירי ילדים ישראלים או שאנחנו שומעים רדיו, מה שאומר לרוב שירים באנגלית מהאייטיז.
אפשר לשמוע כמעט כל תחנת רדיו ישראלית פה:http://radio.coolsite.co.il/

אדמiנית

New member
עונה

רואים טלויזיה ישראלית דרך המחשב. חוץ מהאתרים שמעבירים שידורים מישראל, יש לנו מכשיר שמתחבר לממיר הכבלים בבית, ומשדר לנו דרך האינטרנט את כל מה שבעצם רואים בבית בכבלים. הרעיון נהדר, אבל בפרקטיקה - יש מקום לשיפורים רציניים. יש המון ניתוקים.
יש לנו מספר ישראלי ש"מתלבש" על הטלפון כאן.
בכל ביקור מחזירים ספרים שקראנו ומביאים ספרים חדשים.
שומעת דרך המחשב דרך האתר המצורף. עשיתי גם מנוי אלקטרוני לידיעות אחרונות, כך שאני מעודכנת לגמרי במה שקורה בבית.

באמת?? כי אני הולכת גם לחבר את הטי.וי

וראיתי אצל השכנים הישראלים שזה דווקא עובד מצויין רק באיכות זוועה.... יש לי כרגע מאחורי הטלויזיה מחשב מיני (מחשב קטן מאוד) שמחובר לטלויזיה ומשדר לי ערוץ 10 אבל זה קצת מבאס שחצי מהיום יש לונדון אנד קירשנבאום ואני נורא רוצה עוד כמה ערוצים... תודה רבה על האתר!!! איך עובד המנוי שלך?? אמא שלי בחיים לא תשלח לי עיתונים בדואר אז זה יכול להיות לי מאוד נחמד...

אדמiנית

New member
בעניין האיכות

אפשר לכוון את איכות השידור לטובה, טובה יותר, או הכי טובה, העניין שככל שהאיכות טובה יותר יש יותר ניתוקים, כך שאצלי כרגע זה עומד על GOOD ובכל זאת יש ניתוקים מעצבנים. ניסיתי לקבל עזרה מהתמיכה הטכנית שלהם, הם אומרים שזה קשור לכך שכנראה יש ניתוקים באינטרנט. הבן שלי אומר שאין ניתוקים באינטרנט אצלם, והגלישה תקינה, כך שאין לי מושג איך לתקן את העניין. בקשר למנוי על ידיעות אחרונות, ראי קישור מצורף. אפשר לעשות מנוי רק מחו"ל, חוץ מארה"ב. אני מצרפת לך עוד קישור לשידורי טלויזיה.

R750-Girl

New member
|ברווז|

אתם רואים טלויזיה ישראלית בבית?
לא. למעט כשקורה משהו ואז חדשות דרך המחשב. לפעמים גם מצליחים לשכנע אותי לצפות בכדורסל בימי חמישי, אבל אני נכנעת בעיקר בגלל ה
(אני גם לא ממש רואה טלוויזיה לא ישראלית בבית. טלוויזיה מנוות את המוח וכמה שפחות - יותר טוב) יש לכם חיבור ישראלי לטלפון שלכם?
כן. ככה אחיין שלי המקסים יכול להתקשר אליי מתי שבא לו (היה רלוונטי ללפני כמה שנים. היום הוא בן 15 ומתקשר רק לחברות שלו) ספרים מהארץ אתם קונים ברשת או מביאים בביקורים?
מביאים בביקורים מוזיקה בבית - ישראלי? החתולים מכירים שירי ילדים ישראליים? שומעים עברית באוטו??
בהחלט. כי איך אפשר לוותר על אלג'יר / דני רובס / כנסיית השכל / פונץ' / אולארצ'יק? יש לכם רדיו שקולט ישראל?
יש לנו Squeezebox שקולט רדיו אינטרנטי מכל העולם. אז הקפה הראשון של הבוקר, בסלון, הוא עם רוקר טוב ב88FM

een ogenblik

New member
למעט ספרים

אתם רואים טלויזיה ישראלית בבית?
לא.
אם כן, איך? (מחשב, טלויזיה, ממיר, אחר?)
זה לא היה כן.
יש לכם חיבור ישראלי לטלפון שלכם? (מספר ישראלי שמחייגים בארץ כמספר רגיל)
לא.
ספרים מהארץ אתם קונים ברשת או מביאים בביקורים?
גם וגם וגם וגם וגם. - קונה ברשת עם משלוח אלי. - קונה ברשת עם משלוח לכתובת בישראל, ומשם שולחים אלי. - קונה ברשת עם משלוח לכתובת בישראל, ומביאים אלי כשמגיעים לביקור אצלנו. - קונה במהלך ביקור בישראל. - שולחת רשימות שיקנו לי ויביאו אלי כשבאים לביקור אצלנו.
מוזיקה בבית - ישראלי?
לא
הילדים מכירים שירי ילדים ישראליים?
חלקית. - היא בערך מכירה מה שהיא שומעת בפרפר נחמד במכונית, ששלחו לה כשרק הגיעה, אבל פחות ופחות מאזינה לזה (הרבה כי אנו פחות ופחות משמיעים לה). - אם היא מכירה היא מכירה בעיקר מה שהיא שומעת בבית של ילד ישראלי אחר. - באמת היא מכירה רק את "הבובה זהבה", כי זה השיר שאנו מרדימים אותה איתו.
שומעים עברית באוטו??
לפעמים.
יש לכם רדיו שקולט ישראל?
לא.

elley

New member
המממ...

אתם רואים טלויזיה ישראלית בבית? לא. יש לכם חיבור ישראלי לטלפון שלכם? (מספר ישראלי שמחייגים בארץ כמספר רגיל) לא. ספרים מהארץ אתם קונים ברשת או מביאים בביקורים? בביקור האחרון שלי בארץ קיבלתי מההורים שלי מתנה - קורא ספרים אלקטרוניים שקורא קבצי ספרים בעברית. מאז אני קונה ספרים בעברית בפורמט דיגיטלי, ופשוט מורידה למכשיר. חסל סדר משלוחים או קרייבינגים - קונים אונליין, מורידים את הקובץ למכשיר, קוראים ברכבת. אושר. מוזיקה בבית - ישראלי? הילדים מכירים שירי ילדים ישראליים? שומעים עברית באוטו?? אין אוטו ואין ילדים, גם חיות מחמד אין. רק אני. ומאז שהחלק של הסידי של המערכת שלי מקפץ בלי קשר לשום דבר, אני מאזינה הרבה פחות לדיסקים שלי, ביניהם גם לעברית. באמפי3 יש לי את הקספרים שאני שומעת פעם בכמה זמן, אבל אמפי3 זה רק לנסיעה ברכבת, ומאז שיש לי את הקוראן האלקטרוני עם הספרים בעברית, אני בעיקר קוראת ברכבת והרבה פחות מאזינה למוסיקה. אז סוג של, אבל הרבה פחות. יש לכם רדיו שקולט ישראל? לא. ואני גם לא טורחת להאזין דרך המחשב, כי הסאונד של המערכת שלי הרבה יותר שווה, והרבה יותר חשוב לי הסאונד מאשר השפה. במיוחד כשממילא מדובר רק ברקע למשהו אחר שאני עושה.

een ogenblik

New member
קורא ספרים = עברית של סטימצקי?

כי ככל הידוע לי הוא קורא הספרים היחידי בעברית, והביקורות עליו אינן בעדו, מעבר לכך שאפשר לקנות רק בסטימצקי ספרים עבורו. מעניין לשמוע עליו ביקורת אחרת.

elley

New member
אכן, עברית של סטימצקי

מבחינת שימוש הוא בסדר, לא הרבה יותר מזה. מצד שני, כל מה שאני רוצה הוא שיהיה לי טקסט בעברית מול העיניים, רצוי עם אופציה לספרים עדכניים וגם למגוון של ספרים. את זה הוא מספק בהחלט. אתר האינטרנט די נוח לתפעול והספרים שם לא נורא יקרים (עשרים ש"ח ומעלה לערך). זמן התגובה של המכשיר די ארוך (מהרגע שלחצתי/החלקתי על פני מסך המגע כדי להעביר ודף ועד שהדף גם משתנה) מה שקצת מנג'ס אבל לא קריטי. הטקסט טיפה בהיר, אבל אפשר לקרוא אותו מכל זוית שהיא ללא אפקט סינוור (הבהקים למיניהם), שזה פלוס. הייתי ממקמת את הכפתורים טיפה אחרת. יש אפשרות לסמן מקומות בטקסט, אבל ויתרתי על זה - לא נורא ידידותי או יעיל הקטע הזה. בתכל'ס, כאוהבת ספרים מושבעת חסרים לי בהחלט המגע של הנייר, ועוד יותר, האפשרות לדפדף קדימה ואחורה כאוות נפשי. במכשיר אפשר רק דף אחד קדימה או אחורה, וכשמגיעים לקטע שצריך "לקרוא שוב" משהו שקשור אליו שהיה כמה פרקים קודם זה בלתי אפשרי, וזה מנג'ס לאללה. אבל ככה זה טכנולוגיה. בשביל חווית קריאה צריך ספר. בשביל טקסטים אפשר גם מכשירים אלקטרוניים. מבחינתי, המינוס הכי גדול שלו הוא שאין אפשרות להתקין בו פלאש (או לפחות, אני לא הצלחתי לעשות את זה), מה שאומר שאני מוגבלת לספרים שנמכרים בסטימצקי ואין לי אפשרות לקריאה של ספרים אלקטרוניים אחרים שאינם בפורמט סטימצקי (באנגלית או גרמנית למשל) שנמכרים אונליין ע"י רוב חנויות הספרים המקוונות. בוטום ליין? מבחינתי הוא עושה את העבודה. יש לי ספר בעברית איתי בכל נקודת זמן שהיא, יש לי מבחר די גדול ועדכני של ספרות עברית (מקורית ומתורגמת, כולל סיפורת ועיון. יש גם לנוער, אבל לא בדקתי את ההיצע שם) והתהליך של בחירת ספר חדש ורכישתו הוא קל ופשוט (באתר יש אפשרות לקרוא את הפרק הראשון של כל ספר, ככה שבהחלט יש איך להתרשם מסגנון הכתיבה לפני שמחליטים על קניה, למשל). ואם אני רוצה ספרים באנגלית או גרמנית, תמיד יש לי אפשרות לקרוא אותם בבית, בהארד קופי. ספרים בגרמנית לא ממש חסרים פה, הרי, זו העברית שחסרה. ואותה המכשיר מספק, גם אם העברת הדפים איטית אפעס. עזרתי? אם יש עוד שאלות, שוטי

rona73

New member
אז ככה...

לא רואה טלויזיה בכלל.אם כבר רואה אז מה שהאיש רואה.בד"כ הילדים מבקשים ממני שאשב איתם לראות את תוכניות שלהם.
אין לנו חיבור לטלפון ישראלי בד"כ מדברים בסקייפ .
מביאים מביקורים ,אין לי ממש זמן פנוי לקרוא.חבל לי מאוד.
הילדים לא ממש מכירים.אולי לפני שנים הכירו.אני שומעת רדיו שאני לבד בבית,ישראלי.
יש לי סרגל במחשב עם כל מיני תחנות רדיו ישראליות.לפעמים זה לא עובד

שין

New member
נעים להיזכר

לא, העדפנו לשמוע צרפתית או אנגלית ומלל בעברית באינטרנט ועיתון הארץ מדוכן העיתונים בסופשים
היה לי תקופה קצרה לא השתמשנו בזהכמעט, בדרך כלל השתמשנו או בסקייפ או בטלפון רגיל
קונים בביקורים או מקבלים מתנות מאורחים (אם מישהו היה מתעקש על מתנה הייתי מבקש ספר)
רק דיסקים ואייפוד
לא

EfratUK

New member
עונה

טלויזיה- כן ולא. אני אישית רואה רק תוכניות ספציפיות וגם זה לעיתים ממש רחוקות וזה דרך המחשב. נועה רואה לפעמים תוכניות ילדים ישנות (דרדסים, קטקטים, רחוב סומסום וכולי) שהורדתי לה פעם על דיוידי. טלפון- כן, אני משתמשת בבזקום. לדעתי זה יותר לי קצת יותר יקר מאשר אם הייתי משתמשת במספר זול וחיוג רגיל אבל היתרון הוא שגם המשפחה שלי ככה מתקשרת אלי חופשי וזה שווה הכל. ספרים- אני כבר לא קונה ספרי קריאה לעצמי בארץ. קניתי ספר קישוט עוגות בפעם האחרונה שהייתי. משתדלת לקנות קצת לנועה (בביקור האחרון קניתי שניים). נראה לי שפחות מתחשק לי לקרוא בעיברית בעיקר כי אני לא קונה ספרות מתורגמת (מה הטעם? אני אקרא כבר באנגלית) וגם כי מאז שקניתי קינדל פחות מתחשק לי לקרוא ספר מנייר. מוזיקה- שומעות ישראלית. נועה מקשיבה לדיסקים של החגים הספציפיים, דיסקים לילדים (ויש לנו די הרבה) אבל בעיקר שתינו מקשיבות למוסיקה 'שלי' ישראלית ולא ישראלית. בביקור האחרון אבא שלי היה נורא מופתע מזה שהיא מכירה שירים מהסבנטיז והאייטיז ושרה אותם בקולי קולות. אמא שלי אמרה לו 'נו, מה אתה מצפה, זו המוסיקה שאפרת מקשיבה אליה כל הזמן'. מה שנכון נכון. יוצא לנו להקשיב הרבה למוסיקה מעורבבת דרך www.last.fm רדיו- אם אני מקשיבה לרדיו מישראל אני מקשיבה דרך האינטרנט ואני מחברת את המחשב שלי למערכת הסאונד ואז כל השכונה יכולה לשמוע אותי מזמרת בקול גדול.

shemesh7079

New member
עונה גם

לא
לא
לא
כן (רק הקטנה) אנחנו והמבקרים מביאים מהארץ, לא יצא לי להזמין באינטרנט.
שומעים לפעמים, לא הרבה, בעיקר באוטו. הקטנה רואה לפעמים DVD בעברית (אוהבת במיוחד את דיג דיג דוג ומשום מה את הדיסק הבלתי נסבל תולי בלבולי)

smaak

New member
אצלינו בחצר בצל עצי הזית

1. לא, לא רואים. 2. לא, אין לנו. 3. ספרים מהארץ אני מבקשת שישלחו לי, קניתי קצת בארץ, ואני גם גונבת לאוחן, כי יש לה סניף של בית אריאלה בבית. 4. יאן לא מכיר מוזיקה ישראלית, הוא שומע איתי ברכב כשאני מקשיבה, אבל אני מקשיבה למעט מאוד יחסית למוזיקה שאינה בעברית. אבל יש לי הרבה מאוד דיסקים בעברית. 5. ואני לא מקשיבה לרדיו מישראל

אתם רואים טלויזיה ישראלית בבית? רואים מעט דרך המחשב (או שמחברים את האייפאד לטלויזיה, אז זה יותר איכותי), בעיקר ריאליטי כמו דה וויס או המירוף למליון. יש לכם חיבור ישראלי לטלפון שלכם? אכן יש, פתחנו מספר כשפירסמנו את הבית שלנו למכירה, הוא לא בשימוש מעבר לכך. ספרים מהארץ אתם קונים ברשת או מביאים בביקורים? מביאים מישראל וגם מביאים לי מבקרים. מוזיקה בבית - ישראלי? הילדים מכירים שירי ילדים ישראליים? שומעים עברית באוטו?? הכל נכון - יש לנו המון דיסקים מהתקופה בה עוד קנינו דיסקים, והילדות מכירות ושומעות, אבל מכירות יותר שירים גרמנים. אם תשאלו את הגדולות מי הזמרת האהובה עליהן תשמעו את השם כריסטינה שטרמר. יש לכם רדיו שקולט ישראל? לא, יש במחשב, אבל זה לא מעניין אותי.

ראינו דרך האתר שלהם

7 פרקים ראשונים, מאז זה באמת מסרב להיטען, אולי זאת הסיבה

למעלה