חשבתי ש"אין תגובה"...
צחיש, אני מבין שיותר נח לך לתקוף עם מסכה, יבושם לך. אני לעומת זאת אענה לך בגלוי, ואם עדיין לא הבנת אני יסביר לך שוב לאט לאט ובעדינות. אתה ילד חצוף וטיפש, אתה חודר לפורום אינטימי של דתלש"ים, דורש בעזות מצח ראיון טלוויזיוני עכשיו ומיד (תוך 3 שבועות וכו' וכו'..) עם אחד המשתתפים. וכשלאף אחד לא בא להשתתף בפרוייקט שלך, שאמור לחשוף את סיפורו האישי והאינטימי בטלויזיה לעיני כל, אתה מתחיל להתקיף בחוצפה, ולדבר על כך שאם לא רוצים לא צריך, וקורא להורדת "מסיכות" ו"תחפושות", משהו שכלל לא הצלחתי להבין. ותאמין לי שניסיתי להבין את הראש המעוות שלך, אלא אם כן יש לך אכן איזשהוא קשר ל- fetish. אתה מתנהג כאילו מישהו חייב'ך משהו, ומתקיף אנשים בבוטות ובתנשאות על זה שלא בא להם להשתתף בפרוייקט שמשום מה נפל עליך במזל, מתוך בחירה לא מוצלחת של מנהלי הערוץ. אז ככה, אף אחד לא אשם שנתקעת בפרוייקט שאתה צריך להציג אותו עוד 3 שבועות, ואף אחד לא חייב'ך כלום. לא האנשים הנהדרים כאן ולא ארגונים המתיימרים לייצג אותם, בין אם מדובר בהל"ל ובין אם מדובר בדרור ושאר ארגונים שעושים עבודת קודש, אבל חוטאים מפעם לפעם בפטרונות .. הייתי מציע לך לדבר בדרך ארץ לאנשים חכמים ממך, וחלקם אף מבוגרים ממך עם נסיון וחכמת חיים רבה שכמה סרטי סטודנטים שתעשה לא תגיע בחיים לקרסוליים של הכשרון, האומץ, המודעות, והיכולות הנפשיות שלהם. ובכלל טיפ חינם לחיים: אם אתה רוצה לראיין מישהו באופן אישי לסרט או לתכנית טלויזיה תנסה לפחות להראות בהתחלה ידידותי ומבין ולא מתנשא וצמא סנסציות (ראה הדוגמא המצויינת של הראיון עם מייקל ג'קסון). 2 הערות לסיום: 1. פטיש החזק הינו מושג תלמודי שכל קשר בינו לאורך איבר המין הזכרי, להורדת תחפושות, או בכלל לפשיזם, הינו על דעת הקורא ועל אחריותו בלבד. 2. כתבת "רמה של בן 3 שנתקע אנאלית", אני מניח שהתכוונת "אוראלית". אלא אם כן אתה חובב בנוסף ל-fetish ומסכות גם "תקיעה אנאלית" כדבריך, לא שיש לי עם זה בעיה, בעיני זה סבבה ותהנה מכל רגע. רק שאם הייתי יודע על כך קודם הייתי מוסיף לך עוד משהו להמלצה הקודמת. מאחל לך בכנות בהצלחה בכל אשר תפנה, ואף פעם לא יזיק לנסות להיות קצת יותר אנושי ולפחות לשחק אותה סטייל של מישהו צנוע וסקרן שרוצה להבין וללמוד. לילה טוב.