טלוויזיה

צחיש

New member
טלוויזיה

עבור תוכנית טלוויזיה בהתהוות דרושים/דרושות אקס-חרדים/ות שנולדו למשפחות חרדיות ושמוכנים להצטלם - לא באנונימיות! נא לפנות בהקדם לצחי [email protected]
 

צחיש

New member
כסף

מדובר בראיון בן שעתיים ואין בזה פרוטה. זה לשם שמיים...
 

אחר

New member
אולי תספר לנו קצת על התוכנית?

לא שלי יש איזושהי הוה אמינא ללכת לכזו תוכנית, אבל אולי מישהו... ואגב, אתה עצמך יוצא?
 

צחיש

New member
לא יצאתי

1. אני לא דתי ולא הייתי 2. סרט קצר על חזרה בשאלה 3. בנתיים נראה שמרבית היוצאים בשאלה עוד לא ערוכים להורדת התחפושת 4. חבל
 

אבזץ

New member
../images/Emo1.gif

1. אני לא דתי אך כן הייתי. 2. באם אשתכנע כי טובה כל שהיא תצא לקהילת היוצאים גם אתפשט מעל גבי במה למול עיני קהל. 3. בנתיים נראה שמרבית החילונים עוד לא ערוכים לערוך סרט קצר על יציאה בשאלה. 4. חבל!
 

צחיש

New member
מצטער לא מבין

אני עומד לצלם את הסרט בעוד 3 שבועות ולכן פניתי לאתר. סרטים זו העבודה שלי. נשאלתי שאלה ועניתי. לא ברור לי איך הגעת למסקנה שלך שאין לי ענין בסרט שבגינו פניתי לאתר. פנייתי לא זכתה למענה הולם ולכן הגעתי למסקנה שאין ליוצאים בשאלה ענין בהורדת התחפושת - פגשתי עשרות יוצאים בשאלה שמוכנים להתראיין באנונימיות. אם אתה מעונין תיצור איתי קשר דרך האימייל הלא חסוי שלי. לא מעונין - חבל על הזמן של שנינו. אם תתפשט על במה מול קהל אני מבטיח לך שאצלם זאת ואשדר זאת. ההתנגחויות המקובלות כאן לא מגניבות אותי.
 

רינהא

New member
תכנית

שלום לך צחי מהכרותי עם יוצאים לשאלה רבים, ידוע לי שלחלק מהם יש בעיה עם חשיפה בתקשורת , אף על פי שבני המשפחות לא תמיד רואים טלויזיה- המידע שהבן/בת הופיע/ה בתקשורת מגיע אליהם ולעיתים יוצר עוד נתק ומרע את היחסים שכבר מעורערים בעקבות היציאה לשאלה, והמעטים שכן מוכנים להופיע- בחלקם כבר עייפים מהנושא, לגבי הבחור המכונה "אבזץ" אם תסביר לו במסר אישי על מה בדיוק מדובר- אני חושבת שהוא יסכים לסייע לך- מהכרותי איתו - יש לו הרבה מה לומר, בהצלחה רינה רכזת מוקד הל"ל ירושלים
 
איזה מזל שיש "אפוטרופסים" ליוצאים

שיודעים להיות להם לפה בפני התקשורת, ולהסביר שזה שלחלק מהם יש בעיה "להוריד ת'תחפושות", זה לא בגלל שהם לא רוצים לעזור להל"ל, אלא בגלל שהם לא רוצים להזיק למשפחות שלהם. ואם רק תפנה אליהם דרכינו נוכל לרמוז לך מהיכרותינו עם הבחורים המצויינים למי יש מה לומר הרבה או קצת. כוסאמק ערס, אתה שרוצה לעשות סרט או קריירה או השד יודע מה, זאת בעיה ש'ך בלבד, אפ'חד פה לא חייב'ך כלום. ומעניין ת'תחת שלי אם הפורום שלנו "מגניב" אותך או לא, לך נגב ת'פה ש'ך מהרוק המגיר של ילד עם מצלמה בחיפוש אחר סנסציות אנושיות מדממות, וחפש לך נישות אחרות לפריצה המתמהמהת שהבטיחו לך בביה"ס לתקשורת. או בניסוח המקובל בברנז'ה שלאט לאט עוד תלמד, לך תאונן בבית עם המסכות ש'ך, ותשפריץ חזק על הציוד החדש שקיבלת במתנה מאמא עם סיום הלימודים. <פטיש הצליח להתעצבן כמו שצריך מילדים במצלמה ואפוטרופסים למיניהם>
 
יש תגובה. פטיש, זה בשבילך.

הי אחי, אני חולה עליך שת'ה עצבני. ועכשיו אליך צחיש. פטיש הוא יצור כזה שכשהוא עצבני הוא כותב דברים שהוא לא היה כותב כשהוא לא עצבני. לדוגמא, מה שאני כותב לך עכשיו, מאוד יעצבן את פטיש, שכן אפי' דברים בסגנון שנכתבו, לא נכתבו כלפיו, הוא התעצבן. ק"ו שזה עליו ישירות. וכדי שזה יהיה מושלם אומר לך עוד. פטיש בטיפול אוטטו הוא יהיה בסדר, דבר אתו עוד חודשיים. הי פטישי, מה העצבים??? שים זין. רק על חרדים מותר להתעצבן, משום שהרוע שלהם הוא רוע אבסולוטי. (אגב רמזתי לך משהו שאני מקווה שלא תבין. שאני הוא הקובע מהוא רע ומהו טוב אבסולוטי) ואתה צחיש, אני מבין אותך, הייתי מתראיין בכיף. אילו הייתי יודע שכשאזמין אותך להתראין אצלי, (כי אני מעונין לראיין אנשי שמעונינים לראין יוצאים בשאלה) תגיע. היתי מרגיש רע עם זה שאני לא עושה מאמץ ומשתדל בשבילך מתראיין. נשמה, מקווה שמצאת מישהו.
 

עמוס11

New member
פטיש או FETISH

"כוסאמק ערס"? "לך תאונן"? "תשפריץ חזק"? "לא חיב'ך כלום"? זה מה שיש לך בראש? ואתה בן 30???? רמה של בן 3 שנתקע אנאלית. ומי חיב לך? מאחורי כל "פטיש" ובטוח שמאחורי כל "פטיש חזק" יש פטישיסט קטנטן (שהוא בדרך כלל גם פשיסט) עם תסביך של "גודל". וכשאתה מדבר על "סנסציה אנושית מדממת" זה נשמע כגלגול עיניים מתחסד בחסות המסכה. כוחו של הרגל כנראה.
 
חשבתי ש"אין תגובה"...

צחיש, אני מבין שיותר נח לך לתקוף עם מסכה, יבושם לך. אני לעומת זאת אענה לך בגלוי, ואם עדיין לא הבנת אני יסביר לך שוב לאט לאט ובעדינות. אתה ילד חצוף וטיפש, אתה חודר לפורום אינטימי של דתלש"ים, דורש בעזות מצח ראיון טלוויזיוני עכשיו ומיד (תוך 3 שבועות וכו' וכו'..) עם אחד המשתתפים. וכשלאף אחד לא בא להשתתף בפרוייקט שלך, שאמור לחשוף את סיפורו האישי והאינטימי בטלויזיה לעיני כל, אתה מתחיל להתקיף בחוצפה, ולדבר על כך שאם לא רוצים לא צריך, וקורא להורדת "מסיכות" ו"תחפושות", משהו שכלל לא הצלחתי להבין. ותאמין לי שניסיתי להבין את הראש המעוות שלך, אלא אם כן יש לך אכן איזשהוא קשר ל- fetish. אתה מתנהג כאילו מישהו חייב'ך משהו, ומתקיף אנשים בבוטות ובתנשאות על זה שלא בא להם להשתתף בפרוייקט שמשום מה נפל עליך במזל, מתוך בחירה לא מוצלחת של מנהלי הערוץ. אז ככה, אף אחד לא אשם שנתקעת בפרוייקט שאתה צריך להציג אותו עוד 3 שבועות, ואף אחד לא חייב'ך כלום. לא האנשים הנהדרים כאן ולא ארגונים המתיימרים לייצג אותם, בין אם מדובר בהל"ל ובין אם מדובר בדרור ושאר ארגונים שעושים עבודת קודש, אבל חוטאים מפעם לפעם בפטרונות .. הייתי מציע לך לדבר בדרך ארץ לאנשים חכמים ממך, וחלקם אף מבוגרים ממך עם נסיון וחכמת חיים רבה שכמה סרטי סטודנטים שתעשה לא תגיע בחיים לקרסוליים של הכשרון, האומץ, המודעות, והיכולות הנפשיות שלהם. ובכלל טיפ חינם לחיים: אם אתה רוצה לראיין מישהו באופן אישי לסרט או לתכנית טלויזיה תנסה לפחות להראות בהתחלה ידידותי ומבין ולא מתנשא וצמא סנסציות (ראה הדוגמא המצויינת של הראיון עם מייקל ג'קסון). 2 הערות לסיום: 1. פטיש החזק הינו מושג תלמודי שכל קשר בינו לאורך איבר המין הזכרי, להורדת תחפושות, או בכלל לפשיזם, הינו על דעת הקורא ועל אחריותו בלבד. 2. כתבת "רמה של בן 3 שנתקע אנאלית", אני מניח שהתכוונת "אוראלית". אלא אם כן אתה חובב בנוסף ל-fetish ומסכות גם "תקיעה אנאלית" כדבריך, לא שיש לי עם זה בעיה, בעיני זה סבבה ותהנה מכל רגע. רק שאם הייתי יודע על כך קודם הייתי מוסיף לך עוד משהו להמלצה הקודמת. מאחל לך בכנות בהצלחה בכל אשר תפנה, ואף פעם לא יזיק לנסות להיות קצת יותר אנושי ולפחות לשחק אותה סטייל של מישהו צנוע וסקרן שרוצה להבין וללמוד. לילה טוב.
 
תודה, אך מצטער

אין לי עניין לחשוף את עצמי עירום ועריה קבל עולם, מה לעשות שזה לא עושה לי את זה ודי לי בכף חרובים שלי מערב שבת לערב שבת. גם עפ"י הבחנתך הראשונית, אולי אני פטיש חזק מדי ללא סדן, ולפעמים גם מוגזם ומעט מהיר חימה (ועל כך קבל את התנצלותי). אך לשמחתי אינני סובל מנטיות אקסהביציוניסטיות. 1) תודה על ההצעה. 2) ברכות על שינוי הטון. 3) בהצלחה בסרט אם תיקח עליך את המלאכה בצניעות וביסודיות. 4) שבוע טוב.
 
למעלה