טלאי העברית

SiC

New member
זה לא קשור לטלאי

התרגום משנה רק את שפת המשחק, לא את מנוע המשחק, בסיס הנתונים או האירועים שיכולים להתרחש במשחק.

היום יצא לי לשחק איתו דיי הרבה

ואחרי שהטלאי באמת הפך תמשחק לעברית בניתי טקטיקה שנראת לי הגיונית לברמן שהתחלתי איתה משחק חדש. בנתיים אני שולט טוב יותר על הקבוצה, למרות שגם קודם הבנתי מה עשיתי עכשיו הכל יותר ברור ויותר כיף. יש לי רק הפסד אחד במשחק הראשון הלא רשמי שלי נגד אינבדינדה בחוץ (זאת מארגטינה). הפסדתי בפנדלים בגמר גביע הליגה אחרי 0-0 שאני טוב בהרבה מהיריבה שלי, והשאר נצחונות דיי משכנעים כולל 2-0 במחזור הפתיחה. מה שכן שחקני נפצעים לי בקצב מסחרר ממש ופציעות גדולות. נראה איך אני ימשיך.

Asify

New member
לא, לא שינינו כלום חוץ מהשפה

זה שאתה מצליח יותר או פחות עם הטלאי זה צירוף מקרים לא נגענו בשום חלק של המשחק חוץ מהשפה ומהסקין... כנ"ל לגבי התקציבים- לא נגענו ולא שינינו

לא יודע, אולי זה סתם תחושה

ואולי באמת הפיזוטרפסטים שלי סתם חרא, אבל פשוט זה מגפה של פציעות. 10 שחקנים מתוך 25 פצועים. 5 לתקופות של חודשים +. הגעתי למצב שאני לא יכול לשחק ככה כי אין לי מספיק לסגל.

RONALDINHO29

New member
טלאי העברית

מישהו יכול לתת לי קישור מאיפה להוריד!!?!??!?! דחווףףףף

RONALDINHO29

New member
תכנסו רגע בבקשה

אני כבר לא צריך קישור... מצאתי... אבל אני צריך עזרה... אני מתקין את הפאצ' לתיקייה ועושה הכל לפי ההוראות ולא קורה כלום.. מה עושים?!??

Asify

New member
הסבר

יש לך כאן הסבר מפורט איך להתקין...עם תמונות http://www.fmisrael.com/forum/index.php?showtopic=1382

אחריו יויים של משחק רק מילים טובות יש לי על ה

טלאי הזה, באכים לא חסרים לו, אבל עשו באמת עבודה טובה ובטח יטפלו בדברים הקטנים. אישית אני נשאר עם הטלאי וזה נתן לי חשק לשחק עוד קצת במשחק הזה אחרי שהוא נח בצד חצי שנה.

orelk1

New member
בעיה שמצאתי בטלאי

קודם כל עשיתם עבודה מצויינת! באמת שיחקתם אותה! הבעיה שמצאתי היא כאשר אני נכנס לפרופיל השחקן ואני רוצה לבדוק את היכולות שלו אי אפשר לעבור לחלון כזה שהוא כמו משושה כזה ובתוכו יש את תכונות השחקן. באנגלית אני חושב שקוראים לזה אוברוייו

Asify

New member
אתה משחק עם הסקין DDS?

אם כן אז תוריד אותו מחדש...עכשיו יש גרסה מעודכנת ל1.1

למעלה