טלאי העברית

raul1802

New member
טלאי העברית..

כל הכבוד לכם על היוזמה.. אני עכשיו מבין הרבה יותר טוב את המשחק, ונהנה מזה יותר עכשיו.. ישר כוח!!

Asify

New member
מה זאת אומרת לא שינה?

כנס למסך options ואז preferences עכשיו תבחר בתפריט הצדדי display&sound ושם יש לך לבחור Skin...אם יש לך Hebrew Skin תבחר בו אם אין לך אז לא התקנת טוב...תתקין מהתחלה ותעקוב אחרי ההוראות

Asify

New member
אז לא התקנת לתיקייה הנכונה

אתה צריך לבחור בהתקנה את התיקייה שבה מותקן המשחק יש הסבר בפורום שלנו בfmisrael עם תמונות

Weihenstephan

New member
מה שכן...

שמתי לב לכך שהרבה קבוצות קטנות עדיין לא מתורגמות... ועוד כל מיני טעויות דפוס כאלה ואחרות... חשבתי שתירגמתם את כללל הקבוצות...

Weihenstephan

New member
למשל דברים שמצאתי במשחק

למשל יש general midfielder אני לא חושב שהכוונה ל- "קשר הכללי" במילה general אני חושב שהם התכוונו לגנרל(כמו בצבא).. אחד ששולט בצורה אבסולוטית באמצע המגרש... ובמסך הטקטיקה... במקום amc שיהיה כתוב "קשר התקפי" או משהו כזה... האם זה אפשרי? לא יודע נראה לי יש עוד איזה כמה דברים במסך השחקנים יש עמודה שרשום "ממצע" ולא ממוצע עם "ו" נראה לי שכחתם בטעות להוסיף את האות ו'

Weihenstephan

New member
הנה תמונה של משהו שנתקלתי בו

למשל בהודעה הזאת רשום הכל מעורבב... עברית עם אנגלית

Asify

New member
תשובות

general midfielder- אני אבדוק את זה amc- את העמדות המקוצרות (AMC, DL וכו') החלטנו לא לתרגם כי כולם כבר רגילים וכי בעברית זה נשמע פלצני הקיצורים (קי=קשר ימני, מש=מגן שמאלי) אז העמדות המקוצרות לא תורגמו, והעמדות הארוכות (Attacking Midfielder) תורגמו לגבי העמודה "ממצע"- זה בכוונה ככה...יש הגבלה בעמודה הזו ל4 תווים (באנגלית זה Avrg, בעברית "ממצע") תודה

Asify

New member
לא כל הקבוצות תורגמו

תרגמנו רק את הקבוצות הגדולות יש במשחק מעל 20,000 קבוצות ואם היינו רוצים לתרגם את כולן לא היינו מסיימים את הטלאי השנה

inko

New member
נראה מעולה

אבל ממש קשה לי איתו בינתיים, בפעם הראשונה שנכנסתי למנג'ר אחרי שהתקנתי אותו בקושי הצלחתי לקרא
בכל מקרה, הוא מצוין, האם אני אשתמש בו? לא יודע, אבל ניתן לו זמן לבדיקה. עבודה טובה!

Asify

New member
תודה, וכן צריך להתרגל

קודם כל תודה :) קח את הזמן עם הטלאי...תשחק כמה משחקים ותארה שלאט לאט אתה תתרגל...אני אישית כבר לא זוכר שהתפריט הצדדי אמור להיות בשמאל ושבפרופיל שחקן התמונה שלו בשמאל...פשוט כי התרגלתי לעברית וכל השינויים שעשינו (למשל הקטנת הפונט במסך החדשות) היו מבעיות טכניות...כדי להתגבר על חוסר התמיכה של המשחק בשפות של ימין לשמאל ככה שצריך להתרגל לזה...

ran819932

New member
בטלאי העברית שמתי לב ששינו עוד כמה דברים כמו

ממש לפני שהתקנתי את הטלאי פתחתי עונה עם ברצלונה והביאו לי בהתחלה תקציב נמוך של שלוש מיליון פאונד, אז ביקשתי מההנהלה עוד כסף והגדילו לי את התקציב ל19 מיליון פאונד. עכשיו שהתקנתי את הטלאי התחלתי שוב עם ברצלונה כי גם ככה קודם עוד הייתי בהעברות אבל בכל מקרה שוב נתנו לי תקציב של שלוש מיליון ואז שביקשתי עוד אז ההנהלה לא הגדילה לי את התקציב ואני צריך להשאר עם שלוש מיליון. וזה קרה אותו דב לחבר שלי עם מכבי שבטלאי לא הגדילו לו את התקציב ולפני הטלאי כן הגדילו את התקציב. אז מה שרציתי לדעת זה אם עשיתם שינויים במשחקים שנמצאים בתוך הטלאי? וגם שמתי לב שנפצעים יותר שחקנים עכשיו בתחילת העונה עם הטלאי.

למעלה