טכס פרסי עמ"י - סיכום!

חן חמי

New member
שמוליק מתוק !

בוקר טוב זה היה ענק איך שאמרת לשרה אתה אמרת תמילים הכי טובות אני התבלבלתי התרגשתי חבלזזזזזזזזזזז שיחקת אותה היא נקרעה מצחוק

chany

New member
מי ראה את דודה חני בערוץ 10 אתמול

בחדשות 10,,,,,הראו אותי בקלוז אפ עם מיכל אמדורסקי כשהיא משנקת אותי בשפתיים, יו איזה כוסית היא........... בקרוב גם עם שרית חדד אני מצטלמת בפוזה הזאת,,,, בלי כאב בטן
הנשיקה עם מיכל צולמה בטקס פרסי "עמי" אחרי שעשיתי את המוות לאחיין, עד שהוא לימד אותי שיטה להיכנס לחדר האנשים החשובים, חחחחחחח

chany

New member
אין בעד מה מעריצה מתוקה של שרית

כשאתים שמחים, אני שמחה מאוד בשמחתכם.
אוהבת אתכם, ואת שרית דודה חני

מושיק20

New member
רגעים של חסד

טקס עמ"י לא היה יותר
מסתם עוד טקס. שלא נאמר שהמועמדיות היו מבזות, שמי שבחר את המועמדים היו העיתונאים (70%) ולא הקהל
ועובדה קטנה: שרית לא זכתה למרות ההצלחה הגדולה השנה
הרגע הגדול היה בו אייל קיציס (המנחה) קרא להזמרת הכי מצליחה בארץ לעלות לבמה, 5 דק' אחרי שזמרת אחרת זוכה בתואר "זמרת השנה". למרות הכל, לשרית לא רק שהזכיה לא הפריע, היא אף נתנה ביצוע מדהים ל: "אמונה", "חגיגה", ו-"בחום של ת"א" (במחרוזת). כשהיא עוברת מטיילת על הבמה ומרגישה הכי נוח בעולם
יש דבר אחד שאף זמרת לא יכולה להתחרות בשרית
על הבמה
רואים שזה המקום ששרית מרגישה בו הכי טבעי בעולם וטקס עמ"י הוכיח זאת שוב. אחרי שנפגשנו איתה (אני וחן
) היא היתה מאושרת ומחוייכת. כי כנראה שעוד "פטיש" לא ממש ישנה משהו בערמות הפרסים להם היא זכתה עד היום. סה"כ היה מאוד ס22ה
תודה ענקית לאבא דודו
לחן
ושמוליק

Britney Boy

New member
חחחח

כן חן אני גם התלהבתי לדבר איתה לא ראיתי אותה אולי איזה שנה וחצי כברררררררר.... אבל אני שמח שאמרתילה את זה ומקווה שזה הזיז לה באמת חחחחחחחחחח , דודה חניי כמה צילמו אותךך לכל תחנה הצטלמת והתנשקת עם מיכל חחחחחחחח האסטמה עברהה חחחחחחחחחחחחח ושוב תודה לכולםםםםםם

מידן ל

New member
שמוליק נורא מוזר

שאתה ככה אומר על בוסקילה בהתחשב בעובדה שבפורום שלה אמרת שהיא מתוקה והצטלמת איתה. וצילמת תמונות שלה מוזר............... ועוד אמרת לשרית שמאיה שרלילה? ואז אתה בא ואומר למעריצים של מאיה שהיא מותק? מה נסגר איתך ?

חן חמי

New member
סחטיין על הסיכום ! ! !

על מה תודה לי? על מה? תודה לאבא שלי המדהים ולאחים שלי ששמרו עלי מאנשים חולי נפש :) תודה

אז ככה למידן ל

זה שמוליק אני מגיב משם משתמש של חבר, אמרתי שהיא מתוקה כדי שלא יתעצבנו עליי ויתחילו לריב איתי כי לא היה לי כח ורשמתי שם שאני לא מעריץ שלה ממש ...בכל זאת רציתי לעלות להם תתמונותומה אני ירשום שהיא זבל ואני שונא אותה? חחחחחחח

חן חמי

New member
רואים?

אחי ממש דיפלומט בטלפון עם שרית הוא הרג אותי מצחוק הוא שם את הטלפון באמצע ועושה לשרית שומעת, הם רוצים להגיד לך משו כולם אמרו אנחנו אוהבים אותך שרית חולי נפש קטנים יהיה יהיה טובבבבבבבב...

מידן ל

New member
לא היית

צריך להגיד את זה. לא יפה מצידך ככה לשחק באנשים . ואם אתה שונא אותה והיא זבל למה צילמת אותה ובנוסף הצטלמת איתה? יכולת להגיד להם הנה תמונות של מאיה מהטקס ולא להגיד שהיא מותק ושהיא מתוקה ושהיא הייתה קצת לחוצה אבל בכל זאת היא מותק. ממש לא יפה זה היה מעשה שפל ביותר.
וגם זה שאמרת לשרית שמאיה שרלילה? זה קטע דפוק כאילו מה נסגר איתך בנאדם?!!!

Britney Boy

New member
תודה רבה אחותייייייייי

ומידן צא מהסרט יאללה מה נכנסת לזה קשה, לך תעשה מזה סרט וזהו אימ, אז בא לי להגיד מה אתה מתערב זכותי להגיד מה שבא לי, ומישמע אם אני יגיד להם שאני אוהב אותה זה יזיז להם ואם אני יגיד שאני שונא אותה אז הם יפסיקו להעריץ אותה, צא מהסרטטט כברר יואוו מה נסגר טוב שלא בכית

מידן ל

New member
וואלה

תרגע. כי זה לא היה במקום בכלל. ועוד זה ששרית צחקה בכלל ועוד זה שאתם כותבים את זה פה ואתם גאים בזה זה רק מחמיר את מצבה של שרית. ולהפך אני לטובת שרית אני לא מעריץ אבל שרית זמרת טובה. עצם העובדה שכתבתם את זה, זה יעשה רק רע לשרית. כי אם יכנסו לפה עיתונאים אתם יודעים איזה סיפור אם יעשו מזה??. כבר זה קרה אז עוד פעם??? תחשבו שנית

Britney Boy

New member
הלווו...בדיקת מציאות

כדור הארץ קורא לך לחזור למציאות בבקשהההההההההה יואוו

חן חמי

New member
הוא אמר את זה מצחיק!

אז היא צחקההה גם מעריצים של מאיה היו צוחקים זה היה מצחיקקקקקקקקקק בלי קשר למאיה מה הקשררר ובאמת די לטחון מים

למעלה