טכס פרסי עמ"י - סיכום!

טכס פרסי עמ"י - סיכום!

טוב, כמו שכולכם יודעים, אתמול נערך טכס פרסי המוזיקה של ערוץ המוזיקה הישראלית. שרית שהייתה מומעמדת בשתי קטגוריות, לא הצליחה לזכות בפרסים אבל למרות הכל נתנה הופעה סוחפת, מדהימה, ומרקידה שהרימה את כל הקהל הענק שהיה שם על הרגלים. למרות שלא זכתה השנה, איל קיצ'יס היטיב לומר על שרית טרם העליה לבמה ש"היא הזמרת המצליחה בארץ" מייד לאחר ההופעה נכנסו אליה חן ומושיק(הילדים שלי) ועודדו אותה דיברו איתה קצת, ונתנו לה מכתב מרגש שכתבנו כולנו בשם המשפחה, שפשוט אומר לשרית שהיא למרות הכל הכוכב הגדול ביותר בארץ ושום פרס או תחרות לא יוכלו לשנות את זה. כשיצאנו טילפנו לאבי לומר תודה ושרית הייתה על הספיקר, דיברנו איתה, עודדנו אותה, ובעיקר הרענו לה על ההופעה המקסימה, היא נורא שמחה לשמוע מאיתנו, צחקה המון ובעיקר הודתה לנו על התמיכה. הנה כמה תמונות שתוכלו לראות, ותודה לחן מושיק ושמוליק הילדים שלי, שהם הכי בעולם שצילמו, פירגנו, וחגגו עם שרית לפני ואחרי.

Music4Life

New member
אני שמחה שאתם תומכים בה

מכל ה
. אם כל אחד פה מאיתנו היינו יכולים לבוא ולהיות שם בשבילה היינו עושים זאת, והיינו איתה אתמול ברוחנו כל הזמן, במחשבות שלנו. אני שמחה שהיא היתה במצב רוח טוב, כך נאמר לי...
אני יודעת שהיא חכמה וזמזה היא לא תתרגש, ואני שמחה שהייתם שם לעודד אותה בכל זאת.
מקווה שנהנתם.

Music4Life

New member
ווואיי איזה תמונות ../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

תודה רבה רבה לכל מי שצילם - זה יצא מהמם

אני שמח מאוד ואיי..

וואלה איזה סבבה שתמכתם בשרית אבל בטח שרית תעביר אותה כולה טקס פרסי עמ"י ערוץ 24 שרית בישבילינו היא מס"1 וכךך תהיה כל הזמן ושרית יודעת על כך שהיא מס" 1 והיא הפרס הגדול שלנו... ואני שמח שהיתם שמה כדי לשמח ולעודד אותה... שרית חולה עליך..

ואיי איזה תמונות מדהימותתת../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif

כל הכבוד למי שצילם איזה מהמםםםםםםםםםםםם ! תודה רבה לכם .... שרית חולה עליך

תודה.. ../images/Emo13.gif

אני יעלה גם תמונות בהמשך- אין כ"כ הרבה אבל מה שיש בכל זאת..
שרית אני אוהבת אותך ותומכת בך תמיד לאורך כל דרך!!!!!

חן חמי

New member
אבא שלי ../images/Emo24.gif

תודה על כל החלומות
וכל הבקשות שאתה מגשים לי
ולאחים שלי
אתה מצליח להדהים ולהפתיע אותי כל יום מחדש
ולחמם לי את הלב
אני אוהבת אותך נורא
בקשר לשרית
היא בחורה מדהימה וזה הדדי וזהו אין לי יותר מילים

חמי דודו ומושיק תודה רבה!!!../images/Emo27.gif

תמונות יפות!! שמחה שנהנתם
וד"א מה היה רשום לשרית על החולצה???
ניסיתי להסתכל אבל לא הצלחתי להבין מה כתוב

דודו טל

New member
מיס מיוזיק../images/Emo168.gif../images/Emo47.gif

ולמי שתהה למה.. זה היא באמת כזו...

Britney Boy

New member
משפחתיייייייי

תודה לאבאאאאאאא ולכל האחים שלי בזכותכם ממש נהניתי בטקס, אם לא אתם ושרה הייתי נרדם, אפילו שישבתי שם כל כך קרוב לשרלילה, 2 שורות ממנה סבלתי..עד ששרה עלתה
אני מת עליכםםםםם משפחתי ושרה את מלכה! אמרתי לך את זה בטלפון אחרי הטקס, חחחחחח חן איך אמרתי לה לא משנה עם השרלילה לוקחת או משו את המלכה..שכחתי איך זה יצא חחחחחחחחחח

Music4Life

New member
ל - Britney Boy

הא חחח אז זה א-ת-ה שאמרת לשרית משהו כמו: "שרית, עזבי אותך מבומבילה השרלילה" ???? חחחחחחחחח אם כן, אתה על הכייפאק אחי
אהבתי את זה...מה היתה הגובה של שרית? על הריצפה בטח...

למעלה