טכני

Matanst1

New member
עזרו לי! מיפל סטורי עובד בגיפורסט 2?

יש לי כרטיס מסך גי'פורסט 2. עכשיו המחשב פנטיום 4 ואני לא מצליח להתקין מיפל סטורי. עכשיו יכול להיות שמסך עם איכות כל כך גרועה לא יעלה בג'יפורסט 2? אמר לי חבר שזה בגלל הכרטיס מסך. עזרו לי! מתן.

ווינגז

New member
טכני../images/Emo193.gif

יש לכם בעיות טכניות במשחק? שרשרו לכאן את כל ההודעות שקשורות לנושא.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif -.-

הפאטץ' הזה מעצבן אותי. בפעם הראשונה זה הגיע לי להתקנה של החלק השני ל10 מגה בייט והחליט לצאת. אחר כך זה נתקע לי באמצע ועכשיו זה. -.- כבר שעה וחצי אני מנסה להתקין אותו.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif יאי ../images/Emo9.gif

עבד לי בלי שום תוכנה נלוות..
צריך פשוט לנסות הרבה פעמים. בפעם החמישית או השישית התקין לי ועבד לי.

XxTherionxX

New member
MANUAL PATCH

כנסו למקום שמורידים בו את המשחק ותורידו את המנואל פאטצ'.... זה עובד בפחות מדקה...

XxTherionxX

New member
אם השתמשת עם האקים לפני הפאטצ' אז...

כנס לתיקיה של הWINDOWS תמצא תיקיה בשם SYSTEM32 בתוך התיקיה הזו תמצא תיקיה בשם DRIVERS ובתוכה תיקיה בשם ETC בתיקיה ETC יש קובץ בשם HOSTS .. כנס למאפיינים - צריך להסיר את הסימון על קריאה בלבד ולתת אישור תפתח את קובץ ה HOSTS בעזרת NOTEPAD - כתבן ובקובץ שנפתח צריך למחות את כל השורות התחתונות של הHOSTS חוץ מ LOCALHOST ולעשות שמירה לאחר מכן להכנס למאפיינים של אותו קובץ ולסמן אותו לקריאה בלבד ולתת OK הצעד הבא : להכנס לתיקייה של ניקסון ולמחוק את ה - גיים גארד... לעשות ריסט ולהכנס למשחק... בהצלחה!

אממ

האם הגעתי למקום הנכון? ואם כן, מה למחוק? לא כ"כ הבנתי.. ותודה על ההסבר

XxTherionxX

New member
שכחתי משהו אחד...

אחרי שאתה מוחק בקובץ את הכתוב אתה צריך להחזיר אותו לסימון של "קריאה בלבד"

כבר מלפני הפאץ הזה

יש לי בעיות וכל פעם שאני נכנס למשחק יש EROR 114 ואחריו הודעה של המחשב (שהקובץ נסגר בעקבות בעיה) (הקובץ שכתוב הוא גייםמון) ושהמחשב הכין רשימת תקלות למיקרוסופט ואז שואלים אם אני רוצה לשלוח או לא (תקלה סטנדרטית רק שזה אף פעם לא נכנס כבר מהפאץ הקודם) נ.ב מצטער אם קשה להבין כי פשוט לא ידעתי איך לנסח אתם יכולים לכוון אותי עם שאלות אם אתם רוצים תודה

XxTherionxX

New member
צילום מסך של הבעיה יכול לעזור...

אם אין ברירה צריך להסיר את המשחק ולהוריד אותו שוב מהאתר... חשוב לעשות ריסט אחרי ההסרה ואחרי ההתקנה

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif פרינט סקרין במקלדת.

הוא מופיע 2 מקשים מעל Delete. Print Screen SysRq או שבחלק מהמקלדות הוא כתוב בקיצור- PSS.

למעלה