טכניקה...

ran 15

New member
טכניקה...

כמה דברים שבזמן האחרון מציקים לי בנגינה ... 1. לא מצליח לנגן מהר ונקי בגבוהים - יש למישהו רעיונות איך פשר לשפר את זה ?! תרגילים \ אתרים עם תרגילים יתקבלו בשמחה... 2. אילתור , יכולת אילתור שואפת לאפס . מניח שזה תוצאה של חוסר בתאוריה , אז אתרים שמתאימים לזה גם יהיו מאוד רלבנטיים.. 3. סוויפים (ככה רושמים אני מקווה) , איך עושים את זה ? אפשרי לעשות את זה שביד הפורטת אני משתמש רק בעצבעות..אני לא אוהב מפרטים... כרגע אני בלי מורה לצערי , מכיוון שאת כל הזמן והמשאבים שלי (טוב את רובו) אני מפנה למתמטיקה פיסיקה...וכשייגמר , יש לי כבר טלפון למורה
, אז עד אז 9.7 , אני לא רוצה להתקע ברמה , ולעבוד כמה שאפשר ולהשתפר. תודה

shlomke4

New member
אם באמת אתה לא יכול לקחת כרגע מורה..

אז הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות כרגע, זה לפתור את הבעיה הראשונה שלך.. לי גם היתה את הבעיה הזאת, ואני מניח שלכל אחד שמתחיל לנגן מהר בגבוהים זה לא בא בקלות. התשובה- כרגיל, אימון. תתחיל להתעקש לנגן שירים וסולואים שבכוונה יקשו עליך בקטע הזה, כלומר - שיהיו להם קטעים שאתה חייב לנגן מהר בפרטים הגבוהים.. אתה תישמע מחורבן.. אבל לא תוותר לעצמך, תתאמן, ובסוף יהיה לך את זה בידיים. לי עזר מאוד- boehmian rhapsody - אחלה סולו. תנסה ללמוד אותו. לגבי שאר הדברים.. אולי סוויפים זה איכשהו עניין פתיר. (אני לא בטוח שאפשר עם האצבעות, אבל קטונטי מלהחליט לגבי זה..) אבל אילתור..אולי יהיו אחרים שיגידו לך להתחיל.. אבל אני מאמין שכדי להגיע בצורה היעילה, המהירה, והנכונה ביותר לרמה גבוהה באילתור, זה על ידי לימוד אילתור עם מורה, ועדיף עם אחד שבאמת יש לו איזו תוכנית מסודרת והדרגתית ללימוד אילתור. בד"כ זה גם לא דבר שלומדים בהתחלה, אלא בשלב קצת יותר מתקדם. אם בכל זאת אתה מתעקש ללמוד לבד, אז אני מניח שיש כל מיני ספרים שיעזרו לך בניין. בכל מקרה.. שיהיה בהצלחה. גם במבחנים.

ran 15

New member
רק עכשיו התפניתי לפורום חח...

א. תודה רבה על ההודעה המושקעת... ב. זו לא התעקשות של "וואלה אני לא" רלומד עם מורה..זה יותר בכיוון של "אוף אני לא יכול כרגע ". הייתי כבר אצל כמה מורים ..אף אחד לא ממש ענה לדרישות..האחד היה מאוד מקובע הוא טוב אבל מאוד מקובע ושלושה חודשים רק אעל התו פה זה לא נראה לי הגיוני...המורה השני היה טיפה איך לומר.."לא פה" זו ההגדרה הכי מתאימה בשבילו..וזה קשה לדבר איתו, האחרון ביקשתי ממנו תרגילים מסודרים לטכניקה "שיעורי בית" אם תרצה לקרוא לזה כך , והוא לא הבין מה אני רוצה...אז ברחתי..
היום מצאתי מורה מעולה - אריק שחר . אני מחכה רק לסיום הבגרויות ואז תיהיה לי כמעט שנה (10 חודשים...) עד הגיוס - תלוי ביום סיירות... בנוגע לסולואים - אז אני למדתי נניח את נובמבר ריין , הוא יצוא יפה , גם "סוויט צ'יילד אוף מיינ" , אבל אני לא מרוצה מאיך שאני נשמע...ואני נניח יש חלקים למשל בסולו של back in black שהוא עולה לגבוהים..אפילו שזה לא נרראה קשה ועל נמוכים אני יכול לנגן את זה נקי וחלק ,על השריגים 22 23 24 פשוט יוצא לי "קקה צליל"...כאילו זה לא זורם.. בקשר לסוויפים , אם יש לך רעיון אפילו לעבודה עם מפרט , את דרך המעבר אני מאמין שאני אוכל למצוא לבד , בנתיים עד המורה. אני פשוט שונא את הרעיון שאני נתקע ברמה מסויימת , הכיף הגדול ביותר מבחינתי זה להצליח לנגן סולואים ש"אתמול" לא הצלחתי...או להצליח לנגן יותר נקי את אותו השיר...

ran 15

New member
אהבתי את האהבה שלך לגישה שלי ../images/Emo8.gif...

האמת שהגישה הזו נובעת מההנאה העצומה שיש בלהצליח משהו שהוא קשה טכנית ונשמע מעולה!!...זה פשוט כיף...

למעלה