טכניקה

נוי514

New member
טכניקה

שלום לכם, אני כבר זמן מה מנגנת על חשמלית אך אני חושבת שהמורה שלי לא מקדם אותי מספיק מבחינת טכניקה. לכן אני פונה אליכם, יש לכם הצעות לתרגילי טכניקה טובים?

loomer4

New member
זה נושא מאוד כללי טכניקה.

בשביל זה יש את המורה שלך, תדברי איתו על זה.

amitBMX

New member
אנשים חושבים שיש תרגילי קסם..

קחי מטרונום, ותתחילי לרוץ על מודוסים וארפג'ים. כל פעם תעלי את הקצב בקצת. אימון, ותגיעי רחוק. חוץ מזה שאת יכולה לקחת קטעים שדורשים טכניקה גבוהה, כמו הקטע ההוא של פגאניני שסטיב וואי מנגן בקרב גיטרות בסרט קרוסרואדס, ולהתחיל לעבוד עליו. חוץ מזה, שלמונח טכניקה נכנסים עוד כל כך הרבה דברים.. בעצם, כל מה שאת עושה על הגיטרה; מאקורדים ועד כל מיני 'טריקים' שסטיב וואי עושה. אין, טכניקה זה לא פיקניק. זאת עבודה שלא נגמרת. אין כאן יותר מידי תרגילי קסם שיגרמו לאצבעות להיות רד בול.

Octavarium

New member
../images/Emo45.gif כל כך...

למדתי המון משם... (ומי שמכיר אותי יודע שהטכניקה שלי מפותחת יחסית לכמות הזמן שאני מנגן)

לכו תשמעו guthrie govan.

אז תבינו שפטרוצ'י הוא לא המלך הבלתי מעורר

נוןעומר

New member
אני יכול להמליץ על ספר

speed mechanics for lead guitar של טרוי סטטינה. הספר מסביר באופן יסודי מאוד, ומעבר ללתת תרגילים ולהגיד "נגנו את זה" הוא גם מסביר למה יש לשים לב בזמן ביצוע התרגילים על מנת לשפר את הטכניקה.

TheMo

New member
שלום שלום

את אומרת שהמורה שלך לא מקדם אותך בטכניקה, נסי לדבר אתו על זה. יכול להיות שאת מתקדמת בקצת טוב, אבל הציפיות שלך גבוהות מדי? יכול להיות שהמורה באמת לא מסוגל לקדם אותך מבחינה טכנית. במקרה כזה, אולי כדאי לשקול להחליף מורה? (אני לא ממליץ לך להחליף מורה, כי אני לא מכיר את המורה שלך, אבל לדעתי כדאי לבחון את האפשרות...)

shakedsham

New member
אני חושב

שלמי שיש את האפשרות ללמוד אצל מורה, הדבר האחרון שהוא צריך זה ספרים ווידיואים. אז את צריכה או לדבר עם המורה, לומר לו לאן את רוצה להגיע ולראות איך הוא מוביל אותך לשם, או למצוא מורה אחר. לא משנה כמה וידיואים של פטרוצ'י תראי, מורה טוב יעשה את העבודה פי 10 יותר טוב. וחוץ מזה תתאמני. תארגני לעצמך תוכנית אימונים על סולמות: למשל תתחילי מלנגן סולמות מז'וריים על כל הצוואר, חלקי ששעשרה במהירות 70 נגיד. כל יום תשקיעי בזה 10 דקות בתחילת האימון, ותעלי ב5 את המהירות. תתפלאי לראות איזו התקדמות תעברי. בקיצור את צריכה את שני המ'מים: מורה, מטרונום.

למעלה