איפה עדיף ללמוד הנדסת חשמל? למיטב הבחנתי- הטכניון הוא ה100% ות"א ה 93% (מבחינת היוקרה) הטכניון הוא חור בשבילי ות"א קרוב יותר לציווילזציה שלי אולי הטכניון גם יותר קריעה אבל זה אני אשמח לשמוע מכם בכל אופן, מה עדיף??
שמע גם עם תלמד בטכניון או בתל אביב אתה תדע את אותו חומר החומר הוא לא שונה בעשור האחרון מתלהבים בטכניון זה יותר שם הלימודים גבוהים אבל לדעתי הם לא נופלים מאוניברסיטת תל אביב גם תל אביב זה מעמד גבוהה בדיוק כמו הטכניון מבחינתי אני לא רואה כל שוני בין הטכניון לבין האונברסיטה גם בתל אביב וגם בחיפה יהיה לך קשה אין ספק בכלל הלימודים קשים מאוד ולכן אתה צריך לעשות הכל בכדי שהחיים שלך יהיו יותר קלים כמה שיותר קלים
זו טענה נכונה ושאלה שאלי קצת טיפשית אבל נורא מסקרנת כשאתם אומרים שזה נורא קשה, למה בדיוק הכוונה? החומר? קשה להבנה? יותר מדי מטלות? דחוס מדי? אפשר לפרט קצת? ובכלל, יש חיים?
בשנתיים הראשונות אתה לומד המון מתמטיקה לכן אתה חייב להיות ברמה של מעל 5 יחידות לא רק 5 יחידות הראש ומשחקי המתמטיקה יעשו לך את העבודה הקלה בתקופה של השנתיים הראשונות אתה לומד כימעט רק מתמטיקה כמובן גם מוניחים ויסודות בתחום האלקטרוניקה והחשמל לאחר מכן השנתיים הבאות שלך יהיו קשות עוד יותר שם תלמד חוקי יסודות תורת החשמל חוקי פיזקאליים הלימודים האלה הם שחיקה לא פשוט להגיד ככה אין המון חלונות אין המון זמן אתה נכנס לבעיה ואתה צריך להתמודד איתה אין לאן לברוח צריך לשבת וללמוד הצעה שלי לך למוסד הלימודים שלך כנס לשנה ב ג ד בהנדסת חשמל יגידו לך מה הם לומדים איך הולך שאל מי הכי חלש הכוונה חלש ממוצע 7 שזה בכלל לא חלש אבל יש תמיד יותר טובים זהו נסה תמיד להכין לך תרחיש למרות שתראה תמיד הצלחה ושאיפה אל תסתכל על אכזבה תראה רק הצלחה בדיוק כמו שאריאל שרון תמיד תקף בחיו ולא הדף בהצלחה ידידי
עובדה שהרבה גם עובדים במהלך התואר (אם כי שילוב של לימודים+עבודה במקצוע בדר"כ מוריד את הזמן לחיות למינימלי ביותר). חתונה זה אפשרי במהלך התואר, במיוחד אם עושים את זה בקיץ שבין השנים, אבל לא רק. למדו איתי כמה בנות דתיות וכמה בחורים שהתחתנו במהלך התואר. לא עשה רושם שזה הפריע להם ללימודים. אולי רק ממש לקראת האירוע עצמו. צריך פשוט לתכנן אותו בתאריך שלא יפגע בך. עם ילדים כמובן רצוי מאוד מאוד לחכות לאחרי סיום התואר