stormchaser
New member
טכנאי פי סי נזעם
אוקיי מה שרציתי להגיד בעצם לכל אלו שמתכננים ללמוד קורס טכנאי מחשבים תוכנה וכאלו זה שאל תמהרו לעשות את הקורסים האלו , אם אין לכם קשרים עם מישהו שיכול להכניס אתכם לעבודה . וזאת בגלל שאני אישית עשיתי קורסים כאלו ובמדינה הדפוקה שלנו לא נותנים לבנאדם אפשרות להוכיח את עצמו למרות שהוא למד וכמובן אני לא מתכוון פה רק לגבי טכנאי פי סי אלא להרבה תחומים אחרים ומגוונים שאנשים משקיעים זמן מהחיים שלהם ללמוד אותם משלמים כספים לאוניברסיטאות או למכללות כלשהן והרבה כספים ולאחר מכן כשהם יוצאים לשוק אפילו אם יש עבודה בתחום שלהם כל עבודה דורשת ניסיון מוכח של שנה ומעלה וזה דבר דיי דפוק כי איך לעזאזל
בנאדם אמור לקבל ניסיון אם לא נותנים לא לעבוד אה ?? אתם רוצים אנשים עם ניסיון על הכיף כיפאק אבל תנו גם לאנשים ללא ניסיון לרכוש אותו ואל תזרקו אותם כמו כלבים לפני שבדקתם מה הם יודעים אבל אולי יש פיתרון כלשהו בנאדם שאין לו ניסיון תמיד יכול לעשות מה שה "אנלייזר " עשה בזמנו והצעות עבודה ייזרמו אליו לרוב כנראה שפשע ממוחשב כמו פריצה למערכות סודיות מעלים לך את הפופולריות אצל חברות ההי טק יותר מאשר ציונים גבוהים נחישות ואהבה לנושא שלמדת כמובן שאני ציני אבל יש בזה מן האמת ותחשבו על זה ואם אתם מתכננים ללמוד משהו בסיגנון תבדקו שיש לכם קודם כל מישהו שיכניס אתכם לעבודה storm
אוקיי מה שרציתי להגיד בעצם לכל אלו שמתכננים ללמוד קורס טכנאי מחשבים תוכנה וכאלו זה שאל תמהרו לעשות את הקורסים האלו , אם אין לכם קשרים עם מישהו שיכול להכניס אתכם לעבודה . וזאת בגלל שאני אישית עשיתי קורסים כאלו ובמדינה הדפוקה שלנו לא נותנים לבנאדם אפשרות להוכיח את עצמו למרות שהוא למד וכמובן אני לא מתכוון פה רק לגבי טכנאי פי סי אלא להרבה תחומים אחרים ומגוונים שאנשים משקיעים זמן מהחיים שלהם ללמוד אותם משלמים כספים לאוניברסיטאות או למכללות כלשהן והרבה כספים ולאחר מכן כשהם יוצאים לשוק אפילו אם יש עבודה בתחום שלהם כל עבודה דורשת ניסיון מוכח של שנה ומעלה וזה דבר דיי דפוק כי איך לעזאזל