דעתי על הפרק+שאלות../images/Emo58.gif
פרק נחמד אם כי יש כמה דברים שאני הייתי משנה....
מאוד, מאוד מאוד אהבתי איך שהציגו את סטפן בפרק. בעצם מה שציגו לנו זה ערפד, שמתחילת הסידרה היה אדוק בכל מה שקשור לדם- לא נגע, לא שתה, שנים של רצון עצמית ויכולת כפייה עצמית מדהימה- שגרמו לו לא לחשוק בדם גם כשהוא היה רואה אותו- והנה הכל השתנה בבת אחת... החירפון שלו, הכאב שלו, האלימות שיוצאת מתוכו, ה"ג'אנקי" השקרן, זה שמחייך ומשקר וחושב שהכל זה בקטנה, ואם הוא יחשוב שזה בקטנה זה באמת יהיה שולי...אבל הוא רק משתגע עוד יותר. הסצנות עם המקרר דם בבית שלו, עם אמבר...שהוא פשוט הרס ושיחק איתה כמו בובה, והוא לא יודע מה הוא רוצה מעצמו...כל כך יפה לראות באופן אמין כזה איך ערפד "טוב" נכנע ליצרים הטבעיים שלו. כשאמבר אמרה לו שהוא עצוב ושהוא צעק לה שהוא
רעב!!! היה ממש קטע טוב
- לא הבנתי מה הפואנטה בהזרקת הוורבנה- כשסטפן ואלנה עשו את זה לדיימן זה היה כדי לייבש ולכלוא אותו, ויאך בדיוק וורבנה תגרום לו להיגמל מדם? אז הוא לא שיתה כמה ימים והרעב שלו כבר יגדל מעבר לכל צורהנ...או שיש להם עוד חלק בתוכנית שאנחנו לא יודעים עליו.
הקטעים בין דיימן לאלנה היו נחמדים אבל מעט מאולצים. כמו שברטל כתבה- יש כאן ממש משחקי תפקידים של האחים, ואני בטוחה שדיימן היה חוגג עם אחיו במרדף טוב אחריי איזה קורבן מסכן אם לא הייתה לו אסרטגיה, והוא באמת היה מנסה לשמור על פרופיל נמוך! כפרעל דיימן
יצא צדיק. - היה קצת מוזר לטעמי שהוא ואלנה רקדו, וכמו שמישהי כתבה פה היה יותר מגניב והגיוני שהוא היה מדיימן שהוא רוקד עם קת'רין, אבל לדעתי התסריטאים מנסים לקרב בין דיימן ואלנה בגלל האופי של אלנה, לא בגלל הדימיון לקת'רין. דיימן היה מעט "רגיש" בפרק הזה...אבל, זה יהיה עד ההרג הבא
טוב שדיימן העיף לכל הרוחות את דוד ג'ון שחושב שהוא יכול לעשות כל מה שבא לו בלי לתת את הדין על זה.
נחמד שג'רמי ואנה מתקרבים ונחמד שג'רמי מקבל את כל הגילויים האלה. מעניין מה היחסים בינו לבין אלנה יהיו....
החזרה של בוני!: לא ציפיתי לקדרות, חוסר הנחמדות, ההתעלמות והקרירות של בוני...ציפיתי שהיא תחזור שבורה ותנסה להשתלב בין החבריםבלי להיות יותר מדיי סביב דיימן וסטפן.
*אבל!!!* אני ממש אוהבת איך שעשו אותה קודרת. זה מראה חלק מהאופי שלה...בתכלס היא צודקת! סבתא שלה נהרגה לחינם והכל בגלל דיימן וסטפן, אני לגמריי מסכימה עם הגישה שלה. היא בטוח תחזור להיות חברותית יותר מתישהו אבל לא עכשיו... ומאיפה כוחות העל האלה פיתאום? מסבתא שלה זה עבר עליה?
מעניין מה זה השעון המיסתורי הזה...ממש חנות טבעות ושעונים פתחו להם שם.
לא היה ברור לי: 1. מה דוד ג'ון מתכנן? כלומר הוא לא הכיר את פרל->זאת אומרת שהוא לא הכיר את קת'רין-> ובגלל שהוא פרטנר עם איזבל (לפי מה שהוא אומר)-> אז גם איזבל לא מכירה את קת'רין? או שהיא לא מספרת לו? 2. איך בדיוק אנה ופרל לא דיברו עם דיימן קצת יותר על דוד ג'ון אחריי שדיימן סיפור לאנה שדוד ג'ון יכול לחשוף אותם? הרי פרל רק מנסה להשתלב ודוד ג'ון הוא מכשול גדול. 3. אם ג'רמי קרא את היומון של אלנה הוא יודע ככל הנראה שדיימן הוא זה שהרג את ויקי לא? מה הוא יעשה בקשר לזה? לא ציינו את זה בפרק...או שאלנה לא כתבה מי הפך את ויקי ביומן, אבל לא מסתדר לי שהיא לא כתבה. 4. אולי שאלתי את זה פה, אבל איפה בוני הייתה כל הזמן הזה? מה, אין בית ספר?