../images/Emo58.gif אוקיי לאחר צפייה בפרק
היה פרק מעניין ואני אסכם בכמה נקודות. דיימן-
אני אוהבת לראות איך הדמות שלו מתפתחת חח זה מרגיש כאילו יש שינוי כזה בתפקידים בים האחים, עכשיו שסטפן משתדע ומאבד שליטה בשל התשוקה הבלתי נשלטת לדם שהתעוררה אצלו. כל הסצנות של דיימן ואלנה ביחד כולל הריקוד עם הקול של שרון מית'ין ברקע היו מדהימות, הריקוד של דיימן עם אלנה פשוט מבליט לדעתי את הכימיה בניהם, ורואים שמשהו מתחיל להתפתח בניהם והם מתקרבים בעוד שסטפן מתחרפן עוד יותר חחחח זה היה חמוד איך דיימן ניגש להחליף את סטפן כשאלנה ירדה במדרגות בעוד שסטפן היה עסוק בלהתחרפן ולנסות להפנט את אמבר המסכנה, אני בכלל חושבת שאלנה צריכה להיות עם דיימן ולא עם סטפן ונראה לי שהתסריטאים ינסו לבנות משהו בין דיימן לאלנה
לפחות אני מקווה חחח אלנה- לדעתי עשתה בשכל כשהזריקה את הוורבנה לסטפן, אבל אני לא חושבת שלכלוא את סטפן יעזור לו להגמל מהרעב לדם אולי רק יעורר את זה עוד יותר... סטפן- אוי סטפן מה יהיה איתך בסוף? חח איך הוא הדרדר ככה לגנוב מבנק הדם? לשקר לאלנה ולדיימן? ממש מכור הוא נהיה! היו קטעים שריחמתי עליו וקטעים שכבר הוא היה יותר מידי פאתטי עם כל הנסיונות שלו להלחם ביצר ואיך הוא נכנע לזה, כל הסצנות שלו עם אמבר ואיך שהוא רצה לשתות ממנה ולהרוג אותה.. הוא באמת צריך לטפל בעצמו וללמוד לשלוט בעצמו ולא להלחם ולהתכחש למי שהוא, הכי קל לחשוב שדיימן הוא ערפד רע ולזרוק על אחרים את מה שהוא לא רוצה לראות באמת, שהוא לא פחות "ערפד" מדיימן, וההבדל הוא שדיימן כבר שולט בזה פחות או יותר ולא מהווה סכנה לאחרים. ואני חושבת שאלנה צריכה להיות עם דיימן! בוני- טוב לראות אותה בחזרה בסדרה, התספורת החדשה שלה מחמיאה לה אבל כל הקטע של ההתעלמות מאלנה ממש לא נעים אחרי הכל אפשר להבין אותה אבל עדיין אלנה לא אשמה במה שקרה לסבתא שלה. ג'רמי\אנה- אני עדיין בדיעה שהם חמודים ביחד, לדעתי ג'רמי בסוף יהיה עם אנה, לפחות היא לא רוצה לנקום בו.. אני דווקא מחבבת את אנה היא הרבה יותר עדיפה מויקי בהחלט! מאט לא היה בפרק.. ולא היה ממש חסר, גם אם קרוליין לא הייתה היא לא הייתה חסרה כל הקטע של רגשי נחיתות אצלה,"אני לא אנצח את אלנה בחיים ואזכה במיס מיסטיק פולס\בלעדיות של הלב של מאט".. בלה בלה מיצה את עצמו כבר. מעניין מה פרל גנבה מסבא רבה גילברט
יש לי הרגשה שלא סתם דוד ג'ון מעוניין בחפץ הזה. סה"כ פרק חביב, גולת הכותרת לדעתי היא הריקוד היפה של דיימן ואלנה (והשמלה של אלנה ממש החמיאה לה לדעתי