טירה מכושפת

Nihau

New member
הסברים מנומסים להלן:

בתור התחלה עד היום עוד לא נתקלתי בטירה מעופפת שאינה קסומה או מכילה טכנולוגיה מתוחכמת מספיק כדי לספק צנרת הולמת לג'אקוזי. בתור המשך במציאות של ההיסטורה של המזרח התיכון של ה2000 שנה האחרונות היו לא מעט מס'אזיסטים מנוסים כפי שתיארתי. קצת ידע היסטורי אף פעם לא מזיק כדי למלא את החורים שספרי מו"ד המתרכזים בעיקר בטכניקת משחק וקרבות ופחות בבניית העולם הספציפי מלאים בהם כמו גבינה שוויצרית ממוצעת. את התלונה לגבי זה שהדמות שלך אף פעם לא נפגשה בכאילה יש להפנות לשה"מ. מה גם שרוב הטובים באמת כבר נחטפו לארמונות העשירים ביותר. ושפחות מין בהרמון יודעות לעשות מאסג'ים בעיקר לאיבר אחד או שניים ואין להן הבנה רפואית מספקת כלל וכלל כיוון שזה ידע מסוכן ביותר לתת לעבדים, אחרי הכל מי שיודע לתקן גם לומד איך להרוס הרבה יותר מהר. בנוסף ציינת שהטירה מגיעה קומפלט עם הרמון מלא ומצוייד. בהנחה וזו טירה קסומה שנוצרת יש מאין כל הכלול בה ממקור קסום, מה גם שקשה לי להאמין שאישה קוסמת תיצור טירה ותצייד אותה בהרמון ולכן נותר לי לשער שהיוצר הוא קוסם זכר ולפי ידיעתי אין עדיין יכולת קסומה המאפשרת ליצור נשמה. לכן נקבות חסרת שכל- רובוטיות נאות וקסומות, עשויות בשר קסום שאינו משמין או מזדקן לעולם ומתוכנתות מראש עם תוכנת הקאמאסוטרא built-in כמו שאומרים. הרמון הוא לא מקום מעודד אינטיליגנציה ביותר והדרות בו ישתעממו קשות נורא מהר ויעברו ללסביות שמחה מחוסר מעש או סיפוק ערוצים אחרים להפיג בהם את השעמום- שוב ידע היסטורי (והכל כי לא ציינת שיש להם PS2). כל הנ"ל לגבי ההרמון בהנחה והדרות בו אינן שפחות שנשבו כשלל או נקנו בשוק העבדים. וקשה לי להאמין שהלוחם השמח שלך ירצה להתמודד עם מרד נשים זועם בדיוק כשכבר חשב שהגיע הזמן לנוח מעט. שוב בהנחה נוספת שאומרת שהנשים בו לא הגיעו אל ההרמון מרצונן החופשי כי הן פשוט כל כך יפות וכל כך חשקניות שאין להן שום דבר טוב יותר לעשות בחיים חוץ מלחכות שהגיבור שלך יבוא ויבעל אותן. עובדה שהדמות שלך כאשר שירתה בהרמון תכננה בדיוק מרד כזה והביא לרציחתו של בעל ההרמון. כאשר מישהו נותן לך במתנה טירה עם הרמון זו תהיה מתנה עגומה ומלאה ארס אם היא תכיל נשים מעוצבנות, רצחניות ומתוחכמות כמו אותה הדמות שלך. בנקודה אחרונה לסיום נפלת באותו הפח שרבים אחרים נפלו בו והנחת לגבי ערמה של הנחות שאין להן בסיס כלל וכלל. בתקווה שדברי הנ"ל יאירו את עיניך אל העובדה שקפצת למים בלי לברר את העומק מראש ועכשיו יש לך סדק בגולגולת עצתי לך היא לקרוא שוב את החתימה שלי ולהפנים את חשיבות הנימוס, במיוחד בפורומים בהם אין לך דרך לדעת מול מי דיברת שטויות...

Hammerfall

New member
ובכן...

הטירה מכושפת בכך שהיא מופיעה על ידי סיבוב טבעת לצד אחד ונעלמת כאשר מסובבים את הטבעת לצד השני, אני גם די בטוחה שהיא מעופפת (אני פשוט כבר לא זוכרת) והדרך היחידה להיכנס לתוכה היא בכך שהלוחם שלי, נושא הטבעת נותן את הסכמתו. פנים הטירה, הדרים בה והעובדים בה רגילים לחלוטין, אין לי שמץ של מושג מאיפה הם הגיעו או למה הם נמצאים בטירה- כשאני אחליט מה יש בטירה ואעבור לגור בה אני אדאג לשאול אותם ולהודיע לכם. אני יודעת שהיו, במציאות, מסז'יסטים אבל לא בעולם שבו אנחנו משחקים. אני לא אפנה לשה"מ שלי תלונה שכזאת, כי פשוט אני לא ממש מעוניינת לפגוש במסז'יסטים באמצע הרפתקאה, זה לא מה שממש מעניין אותי במשחק, למרות שנכון זה היה יכול לתת למשחק פן קצת יותר מציאותי, אבל עדיין, אני יכולה לוותר על התענוג. לפילגשות\שפחות או מה שהן לא יהיו בדרך כלל כן יש ידע בלעשות מסז'ים, גם ההודיות עם הקאמה סוטרה ידעו לענג את הגוף והחושים וכל הבלה בלה הזה גם אצל הפרעונים הן ידעו לערוך כל מיני טקסי התרגעות וכדומה לאדוניהם, אצל היוונים, הרומאים ואצל כולם, אז אני מסיקה ש"אם" אני אבחר לשים בטירה שלי (כי זאת בעצם השאלה הגדולה שלי, מה לשים בטירה?)הרמון עם נשים הן ידעו לעשות מסז'ים. הנשים בהרמון...אממ...עכשיו שאת אומרת לי את זה, זו בהחלט אפשרות שהן ישתעממו נורא מהר ויחשבו על כל מיני דברים לא נחמדים במיוחד. העיניין הוא כזה, זה משחק מו"ד ואנחנו לא בדיוק מתעניינים במה השפחות בטירה שלי יעשו- אני מניחה שאפשר לשים להן גינה או בריכה או ספרייה או משהו שיעסיק אותן, ובכלל אני לא אומרת שיהיו שם מיליונים ואני גם לא אומרת שהבחורצ'יק שלי יתאכזר אליהן, כשהשה"מ שלי יתן אישור לדבר, שוב אני אברר אראה מה קורה ואודיע. ואכן גם אני בטוחה שהדבר האחרון שהוא ירצה זה להתעסק עם מרד או כל דבר אחר שיעסיק אותו במקום להירגע כמו שצריך עם טירה מכושפת. בקשר לאמרה "נקבות חסרות שכל", פשוט הייתי מעדיפה שתבהירי את זה בהודעה הקודמת כי אני מהפמיניסטיות המוקפות בחזירים שוביניסטים ומשפטים ומונחים כאלה פשוט מפוצצים לי ווריד במוח. ואני מצטערת שלא בררתי ולא בדקתי מראש אם את בת או בן אבל בכל מקרה זו עדיין יציאה לא נחמדה במיוחד אפילו עם הכוונות הספציפיות שלך ויציאות כאלה בלי הסבר מצורף וגם עם הסבר מצורף אכן נותנות לגיצימציה לשוביניסטים שעדיין קיימים להמשיך להשתמש במשפטים בדביליים האילה ואפילו לצרף את הטענה שבנות מסכימות עם זה. בכל מקרה אני רוצה להודות לתשובות לשאלה שלי, אני משחקת יום שישי עם השה"מ הזה וכבר נתתם לי די הרבה רעיונות (אהבתי את המרתף עינויים ואת הכלא והחדר אימונים ועוד...), אז תודה רבה.

Nihau

New member
עם כך אז עוד כמה דברים:

"פנים הטירה, הדרים בה והעובדים בה רגילים לחלוטין, אין לי שמץ של מושג מאיפה הם הגיעו או למה הם נמצאים בטירה" - כאן עובר הקו בין משחק מו"ד רדוד לבין משחק מו"ד עמוק. כפי שכתבתי והבהרתי בהודעתי הקודמת, זה מאוד מאוד משנה את המצב אם אילו באמת אנשים רגחים או כאלה שנוצרו בדרך קסם. אם הם רגילים אז אולי בכלל לא ימצא חן העיניהם שמגיע איזה פוץ חדש שקיבל טבעת ששווה בעצם בסך הכל לביפר לדלת ומיד חושב שאם הוא נכנס בשער כל המקום לרשותו. אם הם קסומים אז ההערה שלי לגבי נקבות חסרות שכל (=יצורים(שמישהו יצר אותם) דמויי אדם בעלי חור למטרות מיניות) הינה תקפה לחלוטין. אין בי הערכה כלל לרעיון ההרמון. אם רצית חברה נשית לגיבורך שלא תתאים להגדרה השוביניסטית הנ"ל היית צריכה לחשוב יותר לכיוונים של מימסד הגיישה היפנית המכובדת ומוערצת למשל בגלל ובזכות כישוריה האומנותיים בתחומי השירה, הציור ועוד. ללא כל קשר ליכולותיה האקרובטיים במיטה. לגבי התרבות ההודית, רעיון ההרמון בהחלט לא נוסד בהודו שם לאישה אחת היה מקובל שיהיו מספר גברים ולהפך, בתלות בקשרים המשפחתיים ביניהם ועוד כל מיני סיבות תרבותיות. והתרבות ההינדית המושפעת מהסינית תמיד נטתה לחבר את כך מאפייני החיים יחד ולכן חלקן אכן ידעו מאסאג'ים רפואיים למחצה. רעיון ההרמון נובע הרבה יותר מתרבויות ערביות שנטו לראות את הנשים כנכס ורכוש שיש להציג אותו לראווה כמו את עדר הסוסים והגמלים שלהם. חישבי היטב לתוך מה את מכניסה את הגיבור שלך שעד כה מצטייר בעיני כמערבי בדיעותיו... למרות שבעצם לא ברור לי על מה ביססתי את ההנחה הזו. לגבי פמיניזם\שוביניזם... *משיכת כתף אדישה* זה לא משהו שמכת חרב אחת מדוייקת לא יכולה לפתור.

Nihau

New member
עם כך אז עוד כמה דברים:

"פנים הטירה, הדרים בה והעובדים בה רגילים לחלוטין, אין לי שמץ של מושג מאיפה הם הגיעו או למה הם נמצאים בטירה" - כאן עובר הקו בין משחק מו"ד רדוד לבין משחק מו"ד עמוק. כפי שכתבתי והבהרתי בהודעתי הקודמת, זה מאוד מאוד משנה את המצב אם אילו באמת אנשים רגחים או כאלה שנוצרו בדרך קסם. אם הם רגילים אז אולי בכלל לא ימצא חן העיניהם שמגיע איזה פוץ חדש שקיבל טבעת ששווה בעצם בסך הכל לביפר לדלת ומיד חושב שאם הוא נכנס בשער כל המקום לרשותו. אם הם קסומים אז ההערה שלי לגבי נקבות חסרות שכל (=יצורים(שמישהו יצר אותם) דמויי אדם בעלי חור למטרות מיניות) הינה תקפה לחלוטין. אין בי הערכה כלל לרעיון ההרמון. אם רצית חברה נשית לגיבורך שלא תתאים להגדרה השוביניסטית הנ"ל היית צריכה לחשוב יותר לכיוונים של מימסד הגיישה היפנית המכובדת ומוערצת למשל בגלל ובזכות כישוריה האומנותיים בתחומי השירה, הציור ועוד. ללא כל קשר ליכולותיה האקרובטיים במיטה. לגבי התרבות ההודית, רעיון ההרמון בהחלט לא נוסד בהודו שם לאישה אחת היה מקובל שיהיו מספר גברים ולהפך, בתלות בקשרים המשפחתיים ביניהם ועוד כל מיני סיבות תרבותיות. והתרבות ההינדית המושפעת מהסינית תמיד נטתה לחבר את כך מאפייני החיים יחד ולכן חלקן אכן ידעו מאסאג'ים רפואיים למחצה. רעיון ההרמון נובע הרבה יותר מתרבויות ערביות שנטו לראות את הנשים כנכס ורכוש שיש להציג אותו לראווה כמו את עדר הסוסים והגמלים שלהם. חישבי היטב לתוך מה את מכניסה את הגיבור שלך שעד כה מצטייר בעיני כמערבי בדיעותיו... למרות שבעצם לא ברור לי על מה ביססתי את ההנחה הזו. לגבי פמיניזם\שוביניזם... *משיכת כתף אדישה* זה לא משהו שמכת חרב אחת מדוייקת לא יכולה לפתור.

Ferenheit

New member
להערכתי

רעיון ההרמון היה נפוץ במערב במידה דומה לזו שבמזרח עד עליית הנצרות המונוגמית - הוא פשוט נוח מדי.

Hammerfall

New member
אוקי

כמו שהסברתי קודם, עד שאני לא אחליט בדיוק מה יהיה בתוך הטירה שלי אני לא אדע עליה כלום, אני לא אומרת שזהו משחק רדוד, אבל השה"מ ימסור לי את כל המידע על האנשים בטירה ועל מה בדיוק יש בטירה ברגע שאני אחליט בדיוק איזה חדרים אני רוצה שיהיו בטירה שלי. בקשר לאם יתברר שהם אנשים נורמליים שבכלל לא מעוניינים להיות משרתים ובכלל לא שמחים מהעובדה שאיזה שמוק נכנס להם למקום שבו הם חיו עד היום ופתאום אומר להם מה לעשות ומצפה מהם לשרת אותו- אז הדמות שלי היא טובה והיא כבר תדבר איתם על זה וכבר תחליט אולי אפילו לשחרר אותם וזהו או אולי לחלוק איתם את הטירה, בכל מקרה כשנגיע לשלב הזה אני אראה כבר מה לעשות ואני אודיע לך... אם הם יהיו יצורים מכושפים חסרי שכל וחסרי כל רצון משלהם, זה יהיה אכן הרבה יותר טוב וגם אז אני אחליט מה יהיה איתם. הערכה או לא הערכה, זה מה שבחורים מפנטזים עליו ואם לבחורצ'יק שלי זה יכול להתגשם, אז למה שאני אמנע ממנו את זה? זה לא ממש משנה התרבות, בעולם שאנחנו משחקים זה גם ככה לא כל כך קיים חוץ מכמו שאמרנו בארמונות מלכים וכדומה... מכת חרב אחת מדוייקת לאן? על מי בדיוק? ואני שוב רוצה להודות לכולם על הרעיונות הטובים שהציעו לי... אני אדבר על זה מחר עם השה"מ שלי ואני אודיע לכם מה נכנס ומה לא נכנס לטירה....

Nihau

New member
מיקומים עדיפים למכת חרב מדוייקת אחת

בין הלסת התחתונה לכתפיים, זה מקום עדיף עם הכוונה טיבעית אנטומית לאזור הרצוי. אבל אני התכוונתי יותר לזווית משעה 6 העולה בין רגלי הנקצץ אל שעה 12 וחוצה את הגוף לשניים, או כפי שאמר זאת הפאלאדין האימתני from crotch to gizzard

BluePrint

New member
"what?!... they're not MY bubbles"

אם הטירה מכושפת ונעלמת\מופיעה בקלות כמו לסובב טבעת, אין שום סיבה שאותו כישוף לא יכלול חיבור קסום של הצנרת (הלבטח מכושפת גם היא, אם אנו מדברים על עולם D&D "רגיל") למקום מושבה הקבוע של הטירה, ולאפשר את הפלא הטכנולוגי המהפכני: The Flushable Toilet. ומשם לג'קוזי הדרך קצרה.

ethidium

New member
הדמות עשירה??

להחזיק טירה (אפילו צוות מינימלי) עולה הרבה כסף. ושוב אני חוזר לנשים.....הרבה כסף. כך שאם אתה דמות מבוססת פיננסית (דרגה גבוהה ודרקון מת בקורות חיים)אז סבבה, אם לא....הדמות שלך תעסה את עצמה לבד מתחת לאיזה הר, בתוך ביצה מצחינה, עיר אבודה וכו'.

DIDGIN

New member
עם החפצים המתאימים

לא תהיה לך בעיה ליצור מעין "כספת", בה אפשר לשים חפצים ואנשים שרוצים בבטחונם ואם אין לך מה לעשות בטירה, אפשר להשכיר אותה או חלקים ממנה למעוניינים

dr nik

New member
הצעות

חשבת אולי איזה מרטף אפל שישמש כבית כלא לאויבים ואולי גם איזה מעבדה עתיקה שתוכל להעסיק בה אלכימאי ורוקח.

תני לי להבין משהו...

הטבעת מאפשרת לך לזמן טירה ע"י סיבוב שלה? ולא ניתן להיכנס אליה ללא אישור מבעל הטבעת? זהו המבצר המושלם! זמין בכל עת ובלתי חדיר לחלוטין! הלוחם שלך הפך להיות לבלתי מנוצח בקרב! הוא רואה שהוא עומד להפסיד - סיבוב טבעת אחד והוא מוגן מכל פגע! הדבר הזה צריך להיחשב לעתק ראשי לפחות. במקומך הייתי מצפה לציידי אוצרות / אלים שיחמדו את הטבעת. אם כבר מדברים על "שר הטבעות"... ולעניין... תחשבי על טירה בתור בית רב חדרים. מה צריך? חדר לכל אחד מדייריו ומשרתיו, משרד, אמבטיה (מסוג כלשהו), חניה לרכב (או אורווה במקרה שלך), חדר אימונים, ספרייה, סלון וחדרי אירוח, מטבח וחדר אוכל, חדר ישיבות (והפעם הכוונה היא לא לשירותים), מחסן וכמובן חדר סודי המשמש כמוצא האחרון במידה ואיזה קואלציה של אלים הצליחה לחדור לטירה הבלתי חדירה שלך.

למעלה