טירה מכושפת

Hammerfall

New member
טירה מכושפת

אז ככה, השה"מ של אחת הקבוצות שלי "נתן" לי למצוא טבעת שברגע שקלטתי שהיא מסתובבת אז הגיעה טירה מכושפת מעופפת. השאלה שלי היא כזאת, הוא נתן לי יד חופשית בערך לבחור מה יהיה לי בטירה, כמובן שזה לא יכלול איזה חדר מלחמה או נפחייה או משהו מועיל לנשקים שיריונות וכאלה עכשיו מה כן כדאי לי שיהיה בטירה... כמובן אוכל, מיטה וכאלה, אבל חייב להיות עוד משהו מגניב בטירה לא?!

DDN

New member
מערכת קולנוע ביתית

תמיד רציתי טירה עם מערכת קולנוע ביתית, עם אורווה עם סוסים, מנחת מסוקים, וכמה בריונים שכירים. אבל אם זה בקטע של פנטזיה, למה שלא תהיה שם נפחיה? או חדר מלחמה, לא כל דבר צריך להיות קסום, ויכול אפילו להיות שאין לו קיום מחוץ לטירה המכושפת. מה עם ספריה? שטיחי קיר זה חשוב. וגן באמצע הטירה. . .. . מישהו שיחק יותר מדי בטירת אמבר

Hammerfall

New member
אז ככה

רעיונות חביבים ביותר, העלת בדל חיוך על שפתותי... אז זהו שהשה"מ לא מוכן שיהיה לי משהו שיעזור לי מבחינת נשקים ושיריונות. ספריה, יכול להיות רעיון חביב אם לדמות שלי היה אכפת מספרים וממה שכתוב בהם. אני צריכה אולי איזה מחסן של חבלים או לפידים או משהו מועיל שכזה, אתה לא מסכים?

Hammerfall

New member
דרך אגב

אני פשוט חשבתי על כל הדברים הבסיסיים כמו איזה הרמון חביב עם הרבה פילגשות. מטבח מפואר עם טבחים, משרתות וכדומה... החדר אימונים נשמע טוב, תודה על הרעיון. איזה מחסן לציוד ואיזה חדר אוצר או איזה כספת ענקית לכל הדברים בעלי ערך שלי. העיניין הוא שקיבלתי טירה, חייבים להיות עוד דברים מעניינים בטירה!!! אני צריכה רעיונות למה שהם יהיו כי לי אין כל כך הרבה למרבה הפלא והצער...

BluePrint

New member
אז אין נפחיה בטירה החדשה...

אבל אפשר לשפץ, להוסיף, להרחיב... לא? אבל אם לא, אולי כדאי חדר ישיבות מרווח ונעים, חדרי אורחים (ומטבח כמובן), ובמקום שהטירה תהיה כלי עזר למלחמה, תהיה כלי עזר לשלום. טירה מעופפת אפשר להטיס למקומות סיכסוך, ולהציע לצדדים להתדיין בשטח ניטראלי. או שאפשר להוסיף בריכת שחיה ולהציע שייט תענוגות באויר.

ethidium

New member
חדר שקט

אם אתה רוצה הרמון.....תעשה לך כמה חדרי שקט, כך הנגישות אלי שקט ושלווה תהיה גבוהה יותר. יותר מאשה אחת.....מסכן.

CHEZKI16

New member
מבוך לאביר על סוס לבן

מבוך בסגנון של הפיטרינים שרק האביר של חייך יבוא ויקח את ידיך ואם כבר איזה חדר לסאדו סתם...

CHEZKI16

New member
מבוך לאביר על סוס לבן

מבוך בסגנון של הפיטרינים שרק האביר של חייך יבוא ויקח את ידיך ואם כבר איזה חדר לסאדו סתם...

CHEZKI16

New member
מבוך לאביר על סוס לבן

Hammerfall

New member
אז ככה

חמודים שלי, בואו נתחיל מהעובדה שאם הייתם קוראים את ההודעות מהתחלתן הייתם שמים לב שמדובר בלוחם, גבר, בחור והוא לא צריך מבוך לאביר על הסוס הלבן!!! כמו כן, מדובר בטירה מכושפת, כך שהצעות השיפוץ וההרחבה אינן באות בחשבון. גא'קוזי ו2 מסג'יסטים?! למה לעזאזל שלוחם יצטרך דבר כזה אני לא בטוחה שבכלל קיים דבר כזה וגם אם כן זה בטח נחשב למעין רעיון שטני, מפחיד, חדשני וקודר ולכן לא יועיל במשחק מו"ד... אם הייתם שמים לב הרעיון שיהיה לו הרמון עם פילגשים שאני בטוחה שיעסו כל חלק בגופו שבו הוא יחפוץ להיות מועסה הועלה זה מכבר וכבר נכנס לרשימת החדרים בטירה... בקשר לחדר ההסבה הגדול והמפואר שבו הלוחם יארח את חבריו למסע או את אוייביו במקרה של דיון על קץ ליריבות אכן נשמע כרעיון טוב ותודה עליו... אני אשמח על עוד רעיונות מועילים, הגיוניים וניתנים לביצוע. תודה על שיתוף הפעולה. אבל, אנשים, קצת לקרוא ולדעת מה קורה לפני שאתם מתנדבים לספק תשובות, עזרה ומידע...

Nihau

New member
למה שג'אקוזי יחשב לשטני?

הרי זה בדיוק כמו גרסה ביתית של מעיין חם ונובע, כמו בחמת גדר. רק בלי הסרחון, האצות וחיות טורפות. ולגבי מסז'יסטים- לוחמים בעלי צלקות קרב סובלים מכאבי שרירים שרק ידיים אמונות, מנוסות ויודעות דבר וכמו כן מנוסות בדרכי הרפואה יוכלו להקל. מה שנקבות חסרות שכל הנמצאות במקום לצורכי הזדיינות בלבד לא יוכלו לספק.

Hammerfall

New member
ובכן

כן, בדיוק זה כמו הגרסה הביתית למעיין חם ונובע, אבל איך אפשר להכניס דבר כזה לטירה? מעופפת? ועוד בתקופות ובזמנים שאמבטיות יתרות נחשבות לדבר מאוד לא בריא? ועוד שצנרת, ניקוז, זרימת מים בבית\בטירה הם בגדר חלום יפה בלבד? מאיפה יש בכלל ידיים אמונות, מנוסות ויודעות דבר וכמו כן מנוסות בדרכי הרפואה בספרי פנטזיה ובמשחקי מו"ד בכלל? אני אישית לא שמעתי על אנשים שמוכרים עצמם כמסז'יסטים או כמעסים מומחים (אבל ייתכן שזו רק אני והעולמות שבהם הדמיות שלי חיות). ובקשר לנקבות חסרות שכל- נקבות הן אף פעם לא חסרות שכל יא חתיכת שוביניסט, אם כבר, כרגע הוכחת שאתה לא מבריק ביותר... יש לי דמות שהייתה שיפחה בחצרו של איזה מלך ולא רק שהיה לה מספיק שכל למכור המון מידע שהוא סיפר לה באופן חופשי לאויביו של המלך ולתכנן את רציחתו כעונש על כל שנות השימוש והניצול היא גם הפכה לסוחרת מאוד ממולחת ולראש גילדת הסוחרים, אז לפני שאתה יוצא בהצהרות שמראות כמה אתה חכם וכמה אתה עלית על מה נשים באמת, תחשוב קצת (למרות שאני בטוחה שבתור בחור שחושב שלנשים אין שכל אתה לא מבצע פעולה זאת רבות). ורק לשם העיניין השפחות והפילגשים בהרמונות כן עושות מסז'ים כחלק מהפעילות המינית או בנפרד.

Tanath

New member
במקומך, אני הייתי עכשו קוראת לטירה

ובורחת רחוק רחוק... לפני שניהאו תקרא את התגובה הזאת... Tanath cleverly disguised as a responsible adult

snift

New member
../images/Emo150.gif דבר ראשון - תרגע.

דבר שני - תתנצל. דבר שלישי - לך לעמוד בפינה ותחשוב על מה שעשית. את שאר הדברים אני אשאיר לניהאו להגיד לך ...

למעלה