לא הבנתי , סליחהאיך למשוך מגבונים אחד אחד לניקוי כללי.
להוציא את כול הגליל מהדלי, ולהפוך אותו, המגבונים יוצאים אחד אחד. צפה בקובץ המצורף 11187
אצלי יצאו מפתח X כחבילה וזה עיצבן אותי, גרם לבזבוז של מגבונים. למלחמה שיצאו יפה. כשהפכתי את החבילה מצאתי מגבון לא מחובר. והופ הם נמשכים אחד אחד.אומנם לא מופרדים אבל לא יוצאים כגוש.לא הבנתי , סליחה
וככה כשמושכים מהפתח של הדלי ומגיעים עד לפס החיתוך הם לא יוצאים אחד אחד ? אני תמיד מפריד ביניהם בפס החיתוך
וואלהאצלי יצאו מפתח X כחבילה וזה עיצבן אותי, גרם לבזבוז של מגבונים. למלחמה שיצאו יפה. כשהפכתי את החבילה מצאתי מגבון לא מחובר. והופ הם נמשכים אחד אחד.אומנם לא מופרדים אבל לא יוצאים כגוש.
רוצה להגיד שהמגבונים אצלך יוצאים אחד אחדוואלה
לא נתקלתי בזה
אבל אם אתקל , אפעל כעצתך
יוצאים לי מחוברים , ואני מפריד אותם בפס החיתוךרוצה להגיד שהמגבונים אצלך יוצאים אחד אחד
ולא כגוש?
אפרופו גם המגבונים המיועדים לתינוקות יוצאים כגוש, נדיר שיצאו אחד אחד.
יפה לךיוצאים לי מחוברים , ואני מפריד אותם בפס החיתוך
אני לא משתמש במגבונים מהסוג הזה בכלל, כך שבאמת אין לי מושג על מה אתם מדברים.איך למשוך מגבונים אחד אחד לניקוי כללי.
להוציא את כול הגליל מהדלי, ולהפוך אותו, המגבונים יוצאים אחד אחד. צפה בקובץ המצורף 11187
כי מה לעשות סבאאני לא משתמש במגבונים מהסוג הזה בכלל, כך שבאמת אין לי מושג על מה אתם מדברים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.