טיפ להיום...

ForbiddenSoul

New member
מזל"ט!

לי יש עוד 4.5 חודשים!!! ודרך אגב, צבע מג'נטה זה בעצם השם של גוון הצבע "אדום אמיתי"... כולה אדום
מתן.

Bastat

New member
צבע מג'נטה הוא סוג של ורוד

וכן טענתי שקמתי עם תחושה מאוד מסוימת היום וחשתי כך לפני שדברתי עם מישהו בטלפון, למה?

MetalSinagouge

New member
טוב כנראה ש...

אני לא יכול להתווכח על תחושות, אבל ראית לדוגמא את הבלוג שפורסם בעמוד כניסה אתמול? "מסר מהמלאך מיכאל". אני פשוט תמיד טועה מה אני לא עשיתי ששום הודעה על Cosmic Trigger לא הגיע אלי מישות כלשהי. איך זה שתמיד יש מישהו גבוה ממני בהיררכיה?

אל תדאג, אתה לא לבד

גם אני לא חשתי במשהו שונה (מצד שני, הייתי באותן שעות ער יותר מיממה, מה שאולי השפיע על התפיסה שלי). גם לא הגיע אלי אף מסר (ארצי או קוסמי), אף מייל, ובקבוצות הדיון הרבות שאני נמצא בהן לא הזכירו שום דבר כזה. כנראה שזה היה מיועד רק לאנשים מסויימים שהיו צריכים את זה. ונימה הומוריסטית - אולי תבדוק את תיקיית הספאם של המייל הקוסמי שלך? אולי זה בטעות הגיע לשם...

MetalSinagouge

New member
דווקא אני לא קיבלתי.

אבל שמעתי על זה לפני, וגם זה הדבר הראשון שקראתי בתפוז. אני בד"כ פונה לויקיפדיה מקור המידע הבלתי נדלה, אבל פלאי פלאים, לא היה שם המושג Mission 1017.

Mission 1017

אין לי שמץ של מושג מה זה. ויקיפדיה, בסופו של דבר, היא מוגבלת. יש בה הרבה דברים, זה נכון, וגם הרבה דברים טובים - אך אסור לשכוח גם שזו אנציקלופדיה חופשית שבה כל אחד יכול להכניס מה שבא לו. כן, יש איזשהו פיקוח, אבל אני מניח שהוא לא 100%.

MetalSinagouge

New member
המשימה הזו זה הקרן הקוסמית

הזו: 17 לאוקטובר. המורה שלנו לאנגלית משתגעת כל פעם שאנחנו מציגים את ויקיפדיה כמקור מידע\מקור לרכישת השפה האנגלית. Laughing Out Loud!

neophile

New member
האם אני מריח כאן עוד וויכוח סוער?

אני לא ידעתי על כך עד עכשיו שקראתי אבל כן הרגשתי במהלך היום את הנושא של דחיפה וקידום דברים בחיי. השתמשתי גם בדיווינציה . אני ממליץ לכם שלא לזלזל .

למעלה