טיפ להיום...

Bastat

New member
טיפ להיום... ../images/Emo77.gif

הייתי רוצה לשתף את חברי הפורום במה קורה היום בפלנטה שלנו - היום הגיעה אנרגיה לפלנטה שלנו, אנרגיה שלא היתה כאן אף פעם, היא הגיעה היום בסביבות 10:00 בבוקר ומגיעה לשיאה ב- 17:15 ועוזבת בסביבות 01:30 האנרגיה הזו הגיעה בצבע מג'נטה וכוחה מתבטא בדחיפת דברים בקידום דברים ובהגשמת דברים. כל מי שמעוניין לעבוד איתה אני אישית ממליצה שלאורך כל היום פשוט לראות את הדברים שאנחנו רוצים לקדם בחיינו לחדש בחיינו קורים ונרקמים הלכה למעשה והכי חשוב תשומת הלב לפלנטה שלנו גם עבורה לבקש פריחה התחדשות וזרימה וכאשר היא מגיעה לשיאה אני הייתי ממליצה להכנס למדיטציה (כל אחד בדרכו) ולהעצים את הרצונות.

Bastat

New member
אני יודעת שזה גם מסתובב במיילים

תראה יקירי אם זה נראה לך בלוף על הכיפאק
אני אישית מרגישה מהבוקר שינוי ברטט שלי עוד לפני שהתקשרו וסיפרו לי על האנרגיה. אך אפשר להפריח בואה של אנרגיה ? מישהו עמד על הר גבוה ובדק האם באמת היא הגיעה ושגילה שלא רץ לספר לכולם ? אני כתבתי את זה כטיפ מי שירצה שישתמש בטיפ ואולי אף ירוויח ומי שבוחר שלא - סבבה לגמרי

PurpleFilth

New member
זאת בדיוק הגאונות בהצהרה הזאת -

אי אפשר להוכיח אותה ולא הפריך.

neophile

New member
ממתי את מתעמקת בהוכחה או הפרכה?

מבחינה פילוסופית הרעיון הזה אפשרי(אין סתירה לוגית) , מבחינה פיסיקלית זה גם אפשרי(ישנם סוגי קרינות רבים) אז מה הבעיה?

PurpleFilth

New member
ברור שזה אפשרי,

אבל אין שום דרך להגיד בוודאות אם זה קרה או לא, לכן אי אפשר לבוא בטענות למי שהצהיר את ההצהרה מהתחלה. יותר ברור?

neophile

New member
נכון...

זה בדיוק הנקודה ,הקרן הזאת היא לא חווייה סובייקטיבית , היא משפיעה על המציאות . אנחנו יכולים "להסתנכרן" עם המציאות החדשה או להשאר עם הישנה ..

Bastat

New member
לא ממש הבנתי את תשובתך אבל

תעשה מה שתראה לנכון :)

RainBird

New member
אני מאמין בטוב יחסי אנושי ומוגבל. טוב לי- יום חורפי וגשום. רע לי- שמש חזקה עם קרינה אולטרה סגולית כי עורי הענוג לא יעמוד בעודף מלאנין ../images/Emo13.gif

MetalSinagouge

New member
צבע מג'נטה?

זה לא הצבע אוקטרין "מעולם הדיסק"
? את טענת שהרגשת באנרגיה הזו לפני שסיפרו לך אליה? היום היה לא רגיל רק כי היה מבחן פסיכומטרי:) מה יצא מזה כבר נראה, ואי אפשר לומר שלא לקחתי את הקרינה בחשבון, מצד אחר היו אנשים שהקרינו עלי תהילים מכל עבר, לא מכבדים את האנטיכריסט בימינו.

PurpleFilth

New member
כן, וגם זאת ממופע הקולנוע של רוקי.

גם לי היה יום לא רגיל. השתחררתי =] ומצאתי מקום בעיר החטאים שמוכר קורשוביצה מהחבית ב-12 שקל לחצי ליטר!

למעלה