טיפ השבוע - טיפ מספר 4

yossikoren2

New member
טיפ השבוע - טיפ מספר 4

********************************************************************* ** טיפ השבוע הוא באדיבות אוהד זנגי, רכז התרבות של אגודת הסטודנטים ** ********************************************************************* שלום לכולם, השבוע נסטה קצת ממתכונת הטיפים ה"רגילים" וניתן טיפ אחר במיקצת. לכל מי שיש חשבון ב hotmail.com ורוצה לגדיל את התיבה שלו ל 250MB, מצורף קובץ עם הוראות לביצוע. במהלך השינוי, תדרשו להיכנס לכובת כלשהי, וגם אותה צירפתי כ link. אני ניסיתי, ואצלי זה עובד (לפחות השלב הראשון של ה 25MB) תהנו.... ושוב תודה אוהד זנגי.

yossikoren2

New member
לכל מי שמעוניין

חברה, תרגישו חופשי לשלוח לי טיפים כדי שאני אפרסם אותם כאן באתר לנוחיותכם. ככל שיהיו יותר טיפים, אני אפרסם בתדירות גבוהה יותר יוסי

silver83

New member
אני ממש לא מבין....

למה צריך את כל המלחמות וה"קומבינות" האלה בשביל מייל של 1G. דבר ראשון - לרוב האנשים יש GMAIL - ולמי שאין - יש לי 50 הזמנות :).... חוץ מזה - בימינו וואלה! גם מחלקת, חינם, כתובת אימייל של ג'יגה, בלי "להזמין חברים" ובלי כלום.... חוץ מזה - מה לעזאזל יש לעשות עם חשבון מייל כזה גדול? אפשר לחשוב שיש לנו בבית כזה UPSTREAM מטורף שנזרוק לשם שירים וסרטים כל יומיים....... (חוקיים בלבד, כמובן...)

למעלה