טיפשותו של אזרח....

מתנדב

New member
ilancoll .....

בזה אני מסכים אתך, לא צריך ללכת מכות, אחד שהוא מנייק אליך תהיה מנייק אליו גם, וכשהוא ינסה להסביר לך שהוא לא התכוון והוא סתם רצה להתלוצץ, פשוט תן לו לדבר לקיר...

חחח כנסו שניה

תראו זה שאזרח שנוהג באוטו רואה ניידת מישטרה- אולי זה גורם לו לבהלה מסויימת. אני מכיר שוטר שסיפר שחבר לו עמד במחסום (זה סיפור אמיתי) בא על מנת לבקשה רשיון נהיגה-הוא ניגש לנהג -הנהג תפס אותו את השוטר הכניס אותו לרכב-אותו שוטר לא היסס לרגע שלף תנשק ודפק בהם כדורים הקטע שאני לא זוכר אם הוא חיסל אותם או לא! --------------------------------------------------------------------- עכשיו אני אישית מהעמדה שלי רואה תחבר'ה האלו שאומרים שאחד שעובד במחסום הם פותחים אחריו במירדף-על פי תקנון המשאז והמישטרהחל איסור מוחלט לפתוח במירדפים!!!!. אז מה אתם אומרים שאתם פותחים על אותו אדם באש ???? תגידו איפה אתם חיים פה זה לא ארה"ב -פה זאת מדינה של חוק וצריך למלא אחר החוק-כתפקדינו כאנשי מישטרה ואנשי חוקלמלות אחריו לא לעשות מה שבראש שלכם . כי נראה לי שאתם או אנחנו חיים בסרט של ג'יימס דין. אז באחיית דינקום תשימו טוב טוב למה שאתם עושים זה לא גנון מדובר בחיים ומוות ותזכרונשק זה לא משחק-ילדים. אולי אתם חושבים שהגזמתי בתגובה שלי אבל לדעתי הייתי כמתנדב חיים להגיד את זה ! אשמח במלו הכנות שמוע את דעתכם. יום נעים ושבת שקטנה לכולנו ושמרו על עצמכם רועי

Squad 55 Taylor

New member
בולשיט!!!

היה צריך לגמור עליו מחסנית! עצוב שפה זה לא ארה"ב! למה יש לו זכות לקח תשוטר ולהכניס אותו לאוטו?! אני אישית הייתי נבהל ונשבע לך הכדור היה נמצא לו בין העיניים! טוב מעוד שירה בו! כל האלה שמשחקים אותה מה הם חושבים שמשטרה זה צחוק?! שצריך לבצע עם המשטרה משחקים?! לשחק בגנבים ושוטרים?! טוב מאוד! ואם הייתי במרדף רגלי אחרי גנב והייתי קופץ עליו ותופס אותו... הוא היה נשאר עם כמה חלקים שבורים!

ilancoll

New member
על תהיה גיבור

כנראה אף פעם לא השתתפתה במרדף קופץ עליו שובור לא כמה עצמות תגיד אתה מפגר חלק מהמחויחבות שלך כאיש חוק וכאשר אתה בתפקיד אתה איש חוק זה לשמור על שלמות גופו של אדם כולל עצורים עם הוא מתנגד תשתמש בכוח כדי לכבול אותו או להגנה עצמית אבל לשחק אותה גיבור לשבור עצמות ואחרכך מה תרגיש "גדול" תאמין לי השתתפתי ביותר ממרדף אחד או שניים עצרתי יותר מאדם אחד או שניים ואף פתחתי באש לא פעם במהלך המרדף הכול צריך להיות בשיכול דעת ובמסגרת החוק (מבלי להשביץ אף כיבלתי יותר מתעודת הוקרה אחת על פעילותי ועל המעצרים ותתק של 11 וחצי שנים) משטרה זה לא מקום לילדים

ilancoll

New member
מי אמר שאסור מרדפים

צר לי לתקן אותך אבל כן מותר לבצע מרדפים ואף יש נוהל רשום בעניין וצורת דווח (על תהיה מוזן מהרחוב) למי שאסור לבצע מרדפים אלה הם למתנדבים ביחידות אקלסיות של המשא"ז ומהסתם ברור למה(רובם הגדול לא מכיר את החוק והנהלים) ואף לא מזמן יצא נוהל לגבי מרדפים אשר נמשכים לכמה מחוזות (כדוגמת המרדף אחר המחבל באוטבוס) ביצוע המרדף חייב להתנהל בזהירות כדי לא לפגוע בחפים מפשע ומשתמשים בדרך 2. כמו שאמרתי שמוש בנשק הוא במקרה של סכנה לצוות בניידת או לנהגים על הכביש(כגון נסיון נגוח של הרכב הבורח בניידת או ברכבים חולפים כלל הולכי רגל) פריצת מחסום (רק כאשר הרכב עדיין לא עבר) פתגם פשוט להמכשה יש סכנה יש סיבה הסכנה חלפה אין סיבה נקודה תאמין לי יש לי ותתק של 11 שנה ורובם ביחידות המיוחדות של המשא"ז (סיור בתחילה ובילוש בהמשך) הרבה פעמים מפקדי הבסיסים נותנים הוראה אשר אוסרת על מרדפים מתאמים של שקט תעשיתי וגם בגלל שהרבה מתדנבים שוב לא ידעו מה לעשות בעניין (כולל ביחידות המיוחדות) לי במקרה היה מורה שהוא שוטר מעולה שמכיר כול פרט ותת סעיפים בחוק מרדפים מותר וגם אחרי אופנועים רק בזהירות הדרושה (כול השמועה שמסתובבת ברחוב שאסור זה קישקוש) אף גנב רכב שודד או כול עבריין אחר לא עומד ונותן לעצרו רובם בורחים (מהסתם) וכדי לתפוסם מבצעים מרדף וזה חלק מהעבודה המשטרתית ושוב הרבה זה שמועות מהרחוב או מפקדים שרוצים שקט אבל לפי הנוהל מותר לבצע מרדפים אחרי כול דבר ודגש בזהירות (לא שווה לאבד את החיים בשביל גנב רכב לדוגמה)

תגובתי על כמה מהדברים פה...

א) באש פותחים בסכנת חיים בלבד! ב) כבר היה מקרה שנתקלתי בפורץ (אני לבד מול 2 פורצים) ולכדתי אחד מהם. בלי מכות, ובלי בלאגנים.. פשוט צעקתי לו 'משטרה אתה עצור' הוא לא ניסה להתחכם, ירד לריצפה, נכבל, והורד לניידת (עם עוד מתנדב פחדן, שפחד לעלות למעלה) ג) מרדפים אכן מותרים במס' מסויים של עבירות. אך הם לא קשורים לקלאסי, אלא ליחידות מיוחדות של המשא"ז ולכן מהראוי שלא יכנסו לפה. ד) לא ביצענו מרדף מהסיבה הפשוטה. הוא עם רכב מהיר, אנחנו עם ג'יפ טויוטה. לא היה שייך. מה גם שעד שנאסוף את ציוד המחסום וכו'... הוא היה בורח. ה) חברה, תשמרו על החוק... זה לא מערב הפרוע... ו) שבת שלום!

Squad 55 Taylor

New member
אה?!

דבר ראשון תודה על התיקון... לא ידעתי שניתן לבצע פה מרדפים... NICE... דבר שני גיבור?! בכלל לא! למה לכלב בן כלב מותר לאנוס מישהי ואח"כ לברוח לי ואסור לי לזנק עליו!? תסלח לי אבל אם זה היה אני והוא (האונס) לבד הוא היה ישר מקבל את הכדור בראש! לזבל אסור לחיות! זה מסריח שלמשטרה פה אין זכות "לטפל" בכאלה פושעים ואני מדבר על כאלה שמתחילים בריצה ולברוח או כאלה שסתם מתנגדים למעצר לא כאלה שבאים איתך לניידת בן אדם בורח? לפתוח אותו! החוקים הקשים והמסריחים האלה לא מועילים בגרוש ופה בשביל לדרוך כדור צריך 2 עורכי-דין! החלטות האלה רק אכזבו אותי... ואני כבר התחלתי בסלילת דרכי ל NYPD ובעוד כ-5 שנים אני כבר מתכנן להיות שוטר שם ולפי מה ששמעתי מאנשים שעובדים שם... אין מה להשוות

מתנדב

New member
Squad 55 Taylor....

כל מדינה ומדינה לפי החוקים והכללים שלה, פה במדינת ישראל, אפילו כשהנך רואה אדם שאונס בחורה באכזריות שלא ראינו כמותה, אסור לך לירות בבחור, אתה חייב להפעיל נוהל עיכוב חשוד, ואם הוא מסרב לעיכוב ישנם דרכים אחרות איך לגרום לבחור לעלות לניידת. בכדי להשתמש בנשק, זה אך ורק במקרה שנשקפת סכנה לחייכם או לחיי האזרחים שנמצאים סביב החשוד, והשימוש היחידי בכדי להציל אותכם ואת האזרחים היא ע"י נשק... ואם השתמשת עם הנשק ללא צורך, קח בחשבון שלא תצא זכאי במשפט, וחבל.

Squad 55 Taylor

New member
מתנדב?

מה קרה לך??! זה אני רועי=BOSCORELLI רק שיניתי כינוי... שומע... לגבי העניין... אז זהו אתה מבין זה מה שמסריח פה! כל החוקים האלה... אבל במשטרה פה אני כבר לא ישרת

מתנדב

New member
מזל טוב על הכינוי החדש

האם אתה לא תשרת פה במשטרה, בגלל שאינך יכול להשתמש בנשק כרצונך?

Squad 55 Taylor

New member
לא רק....

דבר ראשון אני רוצה לעבור לניו-יורק... לא שיש לי משהו נגד הארץ פשוט ניויורק זאת עיר חייה כל הזמן בתזוזה לא עוצרת לשנייה ואם כבר ניויורק אז NYPD וגם בגלל שבאמת החוקים פה נוקשים מדיי לגבי הכל... לא רק שימוש בנשק

למעלה