טיפים לSweeping

DARON MALAKIAN

New member
טיפים לSweeping

אני יודע שהכל זה בעיקר אימונים... אני עובד על זה בערך אבל לא נשמע הכי טוב בהתחלה שומעים שזה מתחיל Sweep ואז זה מתערבב למלא צלילים.. אבל אולי יש פה מישהו שעושה את זה ויש לו טיפים לתת לי לטכניקה של זה?

wish i was here

New member
בסולידרוק יש מאמר מצויין עלסוויפינג

הכתובת של האתר היא www.solidrock.co.il תחפש את זה זה שם איפשהו

Mr MAG

New member
כמה טיפים

אני בעצמי עדיין די רחוק מלשלוט בזה כמו שצריך לטעמי, אבל כמה טיפים שיעזרו: תשתדל לייעל את התזוזה של האצבעות זתומרת כמה שפחות להחיק אותן מהמיתרים שאתה מרפה תשתדל לחסום את התו הקודם שניגנת, למשל אם אתה עושה סוויפ במיתרים G B E שריגים 14 13 12 . אז כשאתה עובר ממיתר G ל B תחסום את G עם האצבע לעוד שניה כדי שהצלילים לא יתערבבו תתכנן את הפריטה שלך משמע מתי לפרוט מעלה ומתי מטה, נסה לשלב לגאטו כדי להמנע מפריטות מיותרות כי המטרה היא לחסוך בפריטות

iusepol

New member
כמה טיפים...

תראה בעיקרון אחרי הרבה זמן אני שולט בזה בצורה סבירה לא ברמה מטורפת אבל הכי חשוב לדעתי זה שתתאמן גם עם גיין גבוה וגם נקי כי הצליל הנקי נותן לך לשמור על דינמיקה ואתה יכול להבליט תוים מסויימים מצד שני בגיין גבוה זה מלמד אותך להשתיק מיתרים מה שבצליל נקי לא חייבים לעשות וזהו בערך ,ואל תשכח לשמור על קצב ואם אתה טוב בפריטה אולי תעשה מה שגילברט ופטרוצי יותר עושים שזה לפרק לפריטה רגילה את התוים זה יצא לך במרוחים גדולים אבל תנסה

Octavarium

New member
חוץ מלהתאמן הרבה

אחד הדברים הקשים בסוויפ זה התיאום בין הידיים... אני מניח שהעודף תווים נובע מכך שאתה לא מסונכרן מספיק - פורט על מיתר אחד והאצבע שאמורה להיות שם עוד לא הגיע לשם, או להפך - פורט על מיתר מסויים והאצבע שהייתה אמורה להיות שם כבר עברה אותו. תתאמן מאוד לאט עד שהאצבעות יתרגלו תתחיל מסוויפים קטנים מאוד, 3 מיתרים ולאט לאט תגדיל

למעלה