טיפים לקראת שנה א'

Infinity222

New member
טיפים לקראת שנה א'

מישהו יכול לתת טיפים לקראת שנה א', מבחינת שיטות לימוד יעיליות והתמודדות עם עומס הלימודים בשנה הראשונה או לחילופין להפנות למאמר הדן בנושא זה?
לאלו מכם שלמדו/לומדים בבינתחומי אשמח במיוחד לקבל המלצות לקראת שנה א' מנסיוכנם האישי (אפשר גם בפרטי). אני מתעניין בנושא זה מפני שאינני סגור כל כך על אופן הלימוד במוסדות להשכלה גבוהה כי בכל זאת פעם אחרונה שהייתי במסגרת לימודית כלשהו היה לפני כ-4 שנים וגם זה במסגרת התיכון שאינו לגמרי בר השוואה ללימודי משפטים לתואר ראשון לכן אני פונה אליכם עם השאלה הנ"ל.

הטיפ הכי טוב שאני יכול לתת לכל סטודנט שנה א'

הכל עובר.

אני כרגע עולה לשנה ב', באת"א, ואני מאוד (מאודדד) ממליץ לכולם לאמץ את דרך החשיבה הזאת. שהכל עובר. שגם אם יש מחרתיים להגיש עבודה בעונשין שעוד לא התחלתי, ובהמשך השבוע בוחן בנזיקין ועוד עבודה בחוקתי, זה לא סוף העולם. גם התקופות הכי קשות עוברות, ועצם המחשבה על זה משפרת פלאים את הגישה וההתמודדות עם המטלות המתמשכות.

כל תאריך מגיע בסופו של דבר, גם זה של סוף שנה א'. זה יגיע הרבה יותר מהר משתחשוב, פשוט קח את עצמך בידיים ותתן 200% מעצמך בכל משימה, עוף על עצמך ואל תוותר

cancer3009

New member
כמה טיפים

תדע להתחבר לאנשים טובים (כאלה שמסכמים).
להשיג מחברות ומבחנים משנים קודמות מאוד עוזר, אז למצוא קשר לשנה שמעליך (קבוצת בפייסבוק וכאלה).
בימים האשונים כבר תבין אם אתה אחד שיודע לסכם או לא, במידה ולא, סעיף 1 הופך לקריטי.
שים לב לא ליפול למלכודת של 80 זה מספיק לי אז אני אלמד פחות, 80 זה לא מספיק, תלמד יותר.
בעיקרון אתה כבר תבין די מהר מי נגד מי ומה חשוב ומה לא.
בהצלחה

למעלה