טיפים למכירת בית

galibea

New member
טיפים למכירת בית

שלום לכולם, אולי יש למישהו טיפים למכירה מהירה ומוצלחת של דירה? תודה

טיפים שאולי יעזרו

שהבית יהיה נעים ולא עמוס בפריטים ובאנרגיה של הדיירים. שמי שמגיע לראות את הדירה, יחוש תחושה נעימה ומאווררת. לדמיין את מכירת הבית ומה עושים עם הכסף שמקבלים. שלך יהיה נעים בבית שאת רוצה למכור. או לפחות קצת יותר נעים. רשמתי משהו מאד כללי ואולי זה לא מתאים לכם. אבל לא רשמת הרבה מידע...

galibea

New member
תודה, ועוד מידע...

מדובר על דירה מקסימה העונה על הקריטריונים של מקום נעים לגור בו. פעם שמעתי על אפשרות של הכנסת צמח כשלהו (אם אני לא טועה רוזמרין...) אבל אני לא זוכרת, אבל כמדומני שיש פעולות אנרגטיות שאפשר לעשות. פשוט כבר קנינו את הדירה החדשה שאליה נעבור ולכן חשוב למכור מהר וטוב...

אם הדירה מקסימה,

ואתם רוצים למכור, זה יקרה
אם אין משהו שמעכב אותכם מלמכור את הבית, הבית יימכר. את יכולה לעזור לו להימכר בעזרת הדמיון שלך. ממש לדמיין איך הצלחתם למכור מהר יותר ממה שחשבתם, ולדמיין את האושר שתחוו אחרי המכירה.

א ש לי

New member
תמיד תהיתי מי האנשים

שקונים דירה נוספת לפני שמכרו את הדירה שלהם, לאיפה מיהרתם? התקופה של הנדל"ן לא משהו היום,למה הכנסתם את עצמכם ללחץ? מה יהיה אם לא תצליחו למכור? האם תצליחו לממן שתי משכנתאות? האם הכול נילקח בחשבון? חושבת שאקט מסוג זה מאוד לא רוחני:) גם אני השבוע החלטתי שאני מוכרת את הבית שלי ואני מאמינה שזה רשום למעלה, מי יקנה ומתי נכון להיום יש דיירים חדשים בבית, לא יודעת אם הבית יהיה נעים, לא יכולה להגיד להם לשים צמח מסויים:) בתיקווה שהמכירה לא תיקח שנים.

תנסי מרווה

או להמיס שוקולד בבית כשבאים לראות את הבית.... בנוסף להתכווננות...ולאמונה שלכל דבר יש את הזמן שלו .. העיקר תישארי שמחה זה מזמן דברים טובים וקבלי הכל באהבה את לא לבד יקירה בהצלחה אוסי גישור חיצוני/פנימי www.metaplim.co.il/ossi "אנו מקבלים את חיינו במתנה ועלינו להפוך אותם להצלחה"

Tal_Ya_Tal

New member
ריח../images/Emo121.gifשל ../images/Emo212.gifבתנור או לחם טרי

יש מהאפיה, עוזרים 'למכור' את הדירה. מעניק תחושה של
יות ועובד רגשית/פסיכולוגית על הקונים. L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
ועוד טיפים../images/Emo182.gif../images/Emo57.gif../images/Emo101.gifצבעים

אבן עין הנמר בצבעאדום
מלבד האבן הרגילה, בצבע שבט זהב, ישנה עין הנמר האדומה. לה את זקוקה. החזיקי אותה בסמוך לטבור שלך.(בכיס, חגורה או בפאוץ'). שלט במרפסת למכירת הדירה על רקע כתום גריד של שפת האור למכירת הדירה L&L TALYA

מומלץ להסיר מראה אם היא קיימת

בכניסה לבית להניח אבן אמטיסט בכניסה ולא יזיק גם את אבן הסיטרין. מכירה מוצלחת

למעלה