טיפים חשובים לחיים:

להתעניין במה שחברים עושים בתחביביהם.
לדבר מאוד ברור ולעניין.
לדרוש את זכויותיי.
לסרב לענות במקום להסתבך בשקרים.
לא לדבר עם זרים.
להיות שמח ועדין.
לנסות לפתור מריבות בעזרת הסברים.
לפעמים לנזוף סמכותית באדם ולאיים בתלונה.
לתת הרבה אהבה ודאגה לחברים.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
להתעניין במה שחברים עושים בתחביביהם.
לדבר מאוד ברור ולעניין.
לדרוש את זכויותיי.
לסרב לענות במקום להסתבך בשקרים.
לא לדבר עם זרים.
להיות שמח ועדין.
לנסות לפתור מריבות בעזרת הסברים.
לפעמים לנזוף סמכותית באדם ולאיים בתלונה.
לתת הרבה אהבה ודאגה לחברים.
טיפים מעולים, אתה מצליח ליישם אותם?

תודה, במידה רבה כן. הסברתי לכמה אנשים מה מפריע לי בהתנהגותם והבינו. לפעמים אני לא מצליח, למשל יש לי ידידה שמתעלמת ממני ולא מבינה שזה מפריע לי גם אחרי שהסברתי לה. אולי אמצא זמן להסביר לה בעדינות, לא בלחץ מלחמה. אמרתי לה שכשאני שואל על מה שהיא עושה אני באמת מתעניין בתחביבים שלה ולא חוקר. מישהו אמר שיבעט בי אז אמרתי לו הפסק לאיים באלימות זה לא יפה לא עשיתי לך כלום אתלונן עליך ותיענש. הוא השתתק ואחר כך התלוננתי עליו.

נערך לאחרונה ב:

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
תודה, במידה רבה כן. הסברתי לכמה אנשים מה מפריע לי בהתנהגותם והבינו. לפעמים אני לא מצליח, למשל יש לי ידידה שמתעלמת ממני ולא מבינה שזה מפריע לי גם אחרי שהסברתי לה. אולי אמצא זמן להסביר לה בעדינות, לא בלחץ מלחמה. אמרתי לה שכשאני שואל על מה שהיא עושה אני באמת מתעניין בתחביבים שלה ולא חוקר. מישהו אמר שיבעט בי אז אמרתי לו הפסק לאיים באלימות זה לא יפה לא עשיתי לך כלום אתלונן עליך ותיענש. הוא השתתק ואחר כך התלוננתי עליו.
מדוע התללונת אם אותו אחד הפסיק לאיים עליך?.

הוא השתתק אבל התלוננתי כדי שלא יממש. הוא כבר כמה זמן רודף אחריי ומאיים עלי. יש הרבה כאלה בכפר שלי ככל שהוא טוב מבחינות אחרות. האנשים כאן בעייתיים ולא שולטים בהתנהגותם. עורך דין הציע לי אתמול להתלונן לצוות על כל מקרה בנפרד ולא באופן גורף כדי שיתייחסו יותר ברצינות. הבעיה שכבר שנים מטפלים והאלימות נמשכת. אמרו לי שאנשים בכפר פוחדים ממני כי אני צועק ועושה מבטים מאיימים ודברים כאלה. מי שעבר שנים של התעללות תוקפנית ואלימה סביר שיהפוך לתוקפני.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
הוא השתתק אבל התלוננתי כדי שלא יממש. הוא כבר כמה זמן רודף אחריי ומאיים עלי. יש הרבה כאלה בכפר שלי ככל שהוא טוב מבחינות אחרות. האנשים כאן בעייתיים ולא שולטים בהתנהגותם. עורך דין הציע לי אתמול להתלונן לצוות על כל מקרה בנפרד ולא באופן גורף כדי שיתייחסו יותר ברצינות. הבעיה שכבר שנים מטפלים והאלימות נמשכת. אמרו לי שאנשים בכפר פוחדים ממני כי אני צועק ועושה מבטים מאיימים ודברים כאלה. מי שעבר שנים של התעללות תוקפנית ואלימה סביר שיהפוך לתוקפני.
טוב מאד שאתה מגן על עצמך.

תודה, זה מצב קשה. הכפר שלי נהדר מבחינת שיקום אבל גרוע מבחינת בעייתיות האנשים שמביאה לתוקפנות ולאלימות. המשטרה בדרך כלל לא רוצה להתערב כי האנשים לא שולטים בעצמם נפשית, ואולי זה לא בסדר מצידה אבל העובדים הסוציאליים מטפלים ומענישים ככל שאפשר. אמרו לי שבמקרה של סימן פלילי או התעללות המשטרה מתערבת. לפני כמה זמן התקשרתי למשטרה והתלוננתי על התעללות ממושכת, באו שוטרים לשער הכפר הקשיבו לתלונותיי והבטיחו להפעיל כוח על העובדים הסוציאליים שיטפלו יותר. אני מבין מזה שאם העובדים הסוציאליים לא יצייתו השוטרים יתערבו ואולי ישלחו אלימים לאשפוז. בדרך כלל האלימות כאן קלה בלבד, יש מקרים קשים יותר ואז בדרך כלל מגרשים מהכפר אבל מה שמפריע במקרה שלי בעיקר שהאלימות מתמשכת כבר שנים ולא נפתרת. ברוב הפעמים שהתקשרתי למשטרה הם ניתקו לי את הטלפון, דחו אותי והעליבו אותי. זה מאוד מרגיז. נלחמתי.

נערך לאחרונה ב:
למעלה