טיפים דחוף....

hadarsy

New member
חחח אני יכולה להגיד מנסיון

שבהתחלה זה תמיד מתסכל עד ששומעים צלילים נכונים וכל זה... אבל בקטנה יאללה תעבדי על האקורדים שתדעי אותם מעולה ואז תתחילי עם הפריטות ובכלל לא תצטערי לרגע... אסור לך להתייאש... אחרי זה את תהיי מבואסת שעזבת את הגיטרה...

Amiram_e

New member
טיפטיפונת - טיפ קטן

אני לא יודע מאיזו עיר את, אבל נגיד שאת גרה בת"א, תלכי לאקדמיה למוסיקה ותבדקי, אני בטוח שיש מודעות של תלמידים שמלמדים גיטרה למתחילים ואני יכול להבטיח לך שסטודנט שנה רביעית לגיטרה יכול ללמד אותך בצורה מקצועית ביותר. גיסתי סיימה את האקדמיה בירושלים בשירה והיא מלמדת פיתוח קול ועושה את זה ממש טוב. אפילו לי נתנה שיעור ניסיון. בהצלחה. עוד טיפ, בחנויות מוסיקה יש כרטיסי ביקור של מורים. אני קיבלתי המלצה למורה הקודם בחנות ווינטאג' בת"א (רחוב קינג ג'ורג' 33, קרוב לדיזינגוף).

קרובה לתל אביב

האמת שאני גרה ממש מול הקונסרבטוריון אצלינו ובררתי שם ושיעור פרטי לשלושת רבעי שעה (!) עולה 120 שקל (!!!) בררתי עם שני בחורים צעירים והם לוקחים פחות-בסביבות ה-80-90 לשעה. השאלה אם הם מספיק טובים ומקצועיים,ואת זה אני לא יכולה לדעת. עניין האקדמיה למוזיקה הוא פצצה,אבל האמת,בגלל שאני מגיעה מאוחר מהעבודה,אני מעדיפה משהו שקרוב לי לבית כדי לא להתרוצץ שוב אחרי יום עמוס... ולגבי החנויות - באמת ראיתי כרטיס ביקור של מורה שם בכלי זמר. אולי אני אנסה לברר עליו... תודה !

Amiram_e

New member
תשובות

ברור שבקונסרבטוריון (רחוב שטריקר?) השיעורים יקרים. מלמדים שם המורים מהשורה הראשונה. בקשר לבחורים הצעירים. מנסים שיעור אחד שניים ורואים אם יש לבחור גישה ללמד. אפשר לדעת את זה מהר מאוד. בנושא האקדמיה, את רק מחפשת מודעות שם. תקבעי עם מישהו שלומד שם שיגיע אליך הביתה. תאמיני לי את תקבעי את הכללים. סטודנטים מתים לעבוד. יעשו הכל. היה פעם אתר בשם musicians.co.il שבו היתה רשימה גדולה של מורים. כדאי גם לבדוק אתרים כאלה. תחפשי בגוגל. בלי כל קשר, אני בטוח שבפורומים אפשר לברר.

לא רחוב שטריקר../images/Emo6.gif

(איפה זה בכלל?) תודה על כל העצות, בהחלט השרשור הזה שיכנע אותי לקחת מורה מתישהוא. גם אם זה לא יצא כרגע, אני בהחלט שוקלת את זה ברצינות...

yo yoel

New member
המורה שלי דווקא לוקח 70 לשעה.

והוא תותח לא קטן. תשמעי יש מורים שתשלמי להם אולי מעט אבל ילמדו ברמה של לא פחות ממורה מנוסה מהשורה הראשונה. יש המון מורים שהוא תותחים רציניים,בכל תחום, כולל קלאסי (אני לומד קלאסי), אבל לוקחים פחות כסף כי הם רק בתחילת הדרך. גם כמו שאמרו לפני סטונדטים שנה ראשונה שניה שלישית באקדמיה, או כאלה שממש לפני בחינות.

למעלה