טיפול בידים קרות

roi251

New member
טיפול בידים קרות

שלום רב אצליי הגוף תמיד חם וידדים קרות מישהו יכול להפנות אתי לאדם שמטפל בעניין הזה.? אני גר באזור השרון

לפני שתלך לטיפול, כמה שאלות. אפשר? ../images/Emo13.gif

גיל? משקל וגובה? כמה פעילות גופנית (אירובית) אתה עושה בשבוע? האם גם בקיץ הידיים קרות? אוהב לאכול דברים "ג'אנקיים"? (בורגרים,מיונז, צ'יפס... טיגונים...)

roi251

New member
תשובות

בן 25 מטר שבעים משקל שישים לא אוכל אוכל מהיר עושה קונג פו פעמיים בשבוע תמיד ידים קרות

נראה מאתגר. ממליץ על איבחון וטיפול.

קיבלת מסר מהמנהלת על "איפה" למצוא מטפל. אני מאמין שכל אחד כאן ישמח לנסות ולעזור.

תופעה שמאפיינת סטגנציה במרכז הגוף

ככה זה נקרא בסינית. בקיצור יש חסימה במרכז והאנרגיה לא מגיעה לחמם את הקצוות. אנהי מאמין שכמעט כל מטפל ברפואה סינית ורצוי גם שעובד עם צמחים, יוכל לעזור בזה. שבת שלום ומבורך.

לא סטגנציה בהכרח...

סטגנציה של צ'י מאופיינת בכאב. אם הוא לא מתלונן על כאבים לא הייתי חושב על סטגנציה אלא יותר לכיוון של חוסר בצ'י או Yin של איבר מסויים. אולי הלב, אולי הכבד, אולי של ה TW...

roi251

New member
הפניה לאדם

תוכלו להפנות אותי לאדם שמטפל בענין זה?

שלום רועי.

בלוחות הפורום, תוכל למצוא רשימת של מטפלים, כולל אזור פעילות ופרטי יצירת קשר. כל אחד ואחת מהמטפלים ברשימה יוכל לעזור לך. כולם מטפלים עם נסיון. רפואה שלמה. שירי.

סטגנציה יכולה להגרם גם מלחות

לא רק מתקיעות צ'י או דם, שתגרום יותר לחום במרכז הגוף, נפיחות וכדומה. חוץ מזה, לא היתי שולל גם סטגנציה של צ'י במקום אפשרות של לחות, רק בגלל שהוא לא מתלונן על כאבים, מכיוון שתקיעות צ'י מורגשת בצורה עמומה בניגוד לסטגנצית דם ולא תמיד היא דומיננטית ולכן לפעמים לא מקשרים אותה לבעיה, בעיקר אדם שלא למד רפואה סינית כמו רוב המטופלים שלנו, ולכן אולי זה לא צויין. הפרטים האלה בהקשרים מהסוג הזה לא תמיד עולים בשאלה בפורום, אבל יכולים להתברר באנמנזה -בתשאול.

Assaf Feldman

New member
טיפול

בלוחות הפורום (הלינק למעלה) יש רשימת מטפלים מוסמכים מכל רחבי הארץ. בהצלחה.

למעלה