טיפולי שיניים

פנדית

New member
וואוו אוקי

אז אני באמת צריכה לשאול ... אני אבדוק איתו ואעדכן .. בינתיים המרפאה שלו בשיפוצים אז אני ממתינה שיגיד לי מתי לבוא

k u k u l a 10

New member
ואם אני עם קלקסאן..?

אתמול הלכתי לשניננית והיא התיעצה עם הרופא שיניים והם אמרו שבלי אישור מהרופא המטפל הם לא יכולים לקבל אותי
מותר לעשות שיננית עם קלקסאן?? אני יודעת שיש סיכוי לדימומים אבל בכל זאת..

nubi

New member
לפנות לרופא שיניים מומחה ברפואת הפה

(כמוני
) - רופא שיניים שמומחה לטיפול באנשים בסיכון גבוה. לא אמורה להיות בעיה עם ניקוי אצל שיננית - גם לא תחת קלקסן.

../images/Emo45.gif

אני עשיתי טיפול שיניים שכלל סתימה וניקוי תחת קלקסן- אצל רופא שיניים רגיל שקיבל פשוט אישור מההמטולוג על כך שאין סיכון יתר בטיפול בי תחת קלקסן (אבל הייתי אז עםמינון מאוד נמוך של קלקסן)

פנדית

New member
ומאיפה עכשיו אני אביא אישור מהמטולוג ?../images/Emo268.gif

הרי רק לקבל תור לוקח חודשים ..!!

לא בטוחשצריך

לכי למומחה ברפואת הפה (כמו שנובי ציינה)-הם יודעים לטפל גם תחת קלקסן אני בטוחה שנובי תוכל לתת לך המלצות באזור מגורייך

nubi

New member
:D

אני כבר לא עובדת... בעיקרון המרפאה שלי בכרמיאל. מומחה ברפואת הפה ניתן למצוא באתר של ההסתדרות לרפואת שיניים - www.ida.org.il.

Suerte 9

New member
מנצלש"ת-לגבי מי פה

נחמד שיש פה אשת מקצוע..
האם מותר להשתמש במי פה? אני משתמשת באלמקס ומדי פעם בליסטרין לפני ההריון אחרי האלמקס לא היתי שוטפת את הפה במים, כעת, בהריון, אחרי השטיפה אני שוטפת את הפה היטב במים, מכיוון שאני מפחדת לבלוע "שאריות" של מי הפה אחרי ליסטרין אני בכל מקרה שוטפת היטב את הפה (גם לפני ההריון) האם כל השטיפות מותרות בהריון? האם באמת עדיף לשטוף את הפה במים לאחר השטיפה במי פה? תודה!

nubi

New member
אני בכלל לא ממליצה על ליסטרין

בלי קשר להריון. היא מכילה אחוזים מאוד גבוהים של אלכוהול שלא בריאים לריריות חלל הפה. מעדיפה שטיפות ללא אלכוהול כמו קולגייט או אלמקס.

nubi

New member
קורסודיל

היא תמיסת חיטוי ומשתמשים בה עד שבועיים ולא יותר. לכל שטיפה יש את המטרה שלה ואת אמורה לקבל הדרכה מתאימה מרופא השיניים שלך.

פנדית

New member
אם אני זוכרת נכון

צריך להשתמש שבועיים .. הפסקה של 10 ימים ואז שןב לחזור ולהשתמש ?

nubi

New member
ממש לא

משתמשים אחרי ניתוח בחלל הפה למשך שבועיים עד 10 ימים וזהו. תקראי למעלה - כתבתי על תכולת האלכוהול הגבוהה שלה.

הי nubi, את מכירה את מוצרי Oxyfresh?

אני משתמשת במשחת השיניים ומי הפה שלהם. יקר מאד, אך עושה את העבודה היטב. יש עם זה בעיה בהריון? תודה!

nubi

New member
שוב - לא ממליצה

הם מכילים מי חצמן שמזיקים לשיניים ולרקמות הרכות. התאמה של שטיפת פה ומשחת שיניים צריכה להיעשות על ידי רופא השיניים על בסיס בדיקה והערכת הסיכון למחלות חניכיים / עששת (חורים בשיניים). זה חלק בלתי נפרד מבדיקת שיניים וטיפול שיניים יסודי.

גם עם קומדין עושים,אז בטח שעם קלקסן

יכולה להגיד לך בודאות שעם קלקסן אין בעיה ללכת לשיננית פעם היו בעיות עם קומדין וגם זה לא קונטראינדקציה לא לטפל...אם הם לא מוכנים,אני הייתי מחליפה מרפאה. בהצלחה

למעלה