טיפולי פוריות

LOVE2015

New member
טיפולים

אנחנו חיכינו שלושה חודשים ואז פנינו כל חודש לרופאה שהייתה לנו וכל פעם היא אמרה אההה אתם בסדר אתם צעירים ובריאים תוך חודש אתם בהריון...
ואז אחרי 7 חודשים היא נתנה פרופיל הורמונלי ובדיקת זרע פשוט דרשנו את זה! ואז עברנו לרופא חדש ומיד הוא התחיל עם הזרעות ז"א לאחר 8 חודשים של ניסיון התחלנו עם הזרעות. (היום אנחנו מנסים שנה וחודשיים ועדיין לא נקלט וטוב שהתחלנו לעשות בירורים בשלב מוקדם)
אני לא רואה כל סיבה לשבת ולחכות ולהגיד יהיה בסדר.. אני בן אדם שאוהב לפעול ולעשות.
לא אומרת לך ללכת להפריות אבל לא יזיק אם תבקשי פרופיל הורמנלי, תנסו עוד חודשיים ואם לא הולך תדרשו הזרעות עם כדורים.

marina88

New member
טיפולים

אז זהו מלכתחילה השאלה שלי הייתה אם אני יכולה לדרוש הזרעה לפני שעוברת שנה? ואם זה מתבצע אצל רופא פוריות אז אם אני צריכה הפניה מרופא נשים או שיכולה סתם ככה לקבוע תור?

תודה

LOVE2015

New member
תשובה

בוודאי שאת יכולה הכל תלוי ברופא שלך, אני הייתי אצל רופאת נשים רגילה והבנתי ממנה שגם ככה הזרעות היא לא תוכל לעשות לי אז מיד עברתי לרופא מתמחה בפוריות (פשוט חיפשתי רופא פוריות באתר של כללית והזמנתי תור רגיל) באתי אליו אמרתי לו את הסיפור ומנסים 8 חודשים... הוא אמר לי אתם יכולים לחכות עוד קצת ואתם יכולים לעשות הזרעה אז ישר הסכמנו להתחיל את התהליך כי באמת זה בזבוז זמן....

אני הייתי מחכה

היי לך :)
אני חושבת שאני הייתי מחכה. טיפולי פוריות, הורמונים, זריקות - זה לא בדיוק הדבר הכי כייף שיש...
מה שכן - אם את לחוצה תתחילי בבדיקות. תבקשי לעשות פרופיל הורמונלי, בדיקת זרע וכו.
בהצלחה!!

הייתי מתחילה..

זה גם ככה לוקח זמן, יש בדיקות שצריך לעשות (כל הבדיקות ההורמונאליות ביום 3 למחזור, ואז ביום 21 לראות שהיה ביוץ).
אפשר להתחיל ממעקב יותר צמוד גם בלי הורמונים או איקקלומין
אם יצליח טבעי-מה טוב. אם לא-תגיעי לשלב הטיפולים עם יותר מידע לגבי הנתונים שלכם
בהצלחה!

giraffelle

New member
יש לי המלצה אחרת - שיטת המודעות לפוריות

תלמדי לזהות ביוץ על ידי מעקב אחרי הסימנים של הגוף, וזה יעזור לך לתזמן.
&nbsp
לדעתי זה עדיף מאשר מקלונים, המקלונים כל כך לא אמינים שחבל על הכסף...
&nbsp
לוקח קצת זמן ללמוד לזהות את הסימנים, גם לא אצל כולן הסימנים ברורים באותה המידה. אבל אם את מצליחה ללמוד לזהות, זה עובד וזה אמין.
&nbsp
כתבתי למעלה - אני לא רואה שום סיבה להיכנס עכשיו לסחרור של בדיקות וטיפולים. אבל ללמוד לזהות ביוץ בהחלט יכול להועיל לך. במיוחד מכיוון שלפי מה שכתבת המחזור שלך עדיין לא סדיר (שזה נורמלי לגמרי, אגב, חצי שנה אחרי גלולות. וזה בכל מקרה בסדר גמור אם המחזור לא ממש סדיר אלא רק בערך).
&nbsp
זה יכול לעזור לך להרות מהר יותר, וזה יכול לעזור לך לזהות אם יש סיבה לחשוד בבעיה. רק שימי לב, לא לקפוץ מהר מדי למסקנה שיש בעיה, כי עד שלומדים את השיטה כמו שצריך, יש יותר סיכוי שהטעות אצלך מאשר שבאמת יש בעיה.
&nbsp
יש שני מדדים עיקריים לזיהוי הביוץ - מעקב הפרשות ומדידת חום השחר. מדידת חום פחות יעילה כשרוצים להרות, כיוון שהיא מזהה את הביוץ אחרי שהוא עבר, אבל אפשר להשתמש בזה כמדד נוסף לאימות. נכון ללפני שבע או שמונה שנים, בפורום "לקראת הריון" היה הרבה מידע על השיטה... יש גם מידע ב"באופן טבעי" ובכלל אפשר לגגל שמ"פ ולמצוא הרבה מידע.

למעלה