כמה ימים פחות או יותר באורך מחזור לאחר גלולות זה בסדר גמור
חשבתי שאת מדברת על עיכובים ובלאגן גדול יותר. 26, 25, 28.... העיקר שפחות או יותר נמצאים סביב אותו אורך, זה יתאזן עם הזמן וזה נורמלי
במקרה שלך הייתי מחשבת לפי האורך הקצר- 26 ימים, מה שאומר שהביוץ אמור להיות בערך ביום ה12... אז נניח תתחילי לבדוק עם מקלוני ביוץ ביום ה8-10 לתחילת המחזור ותמשיכי עד לשני פסים שווים. אני מאוד מאוד ממליצה לך להתחיל לבצע רישום, אפילו באפליקציה בטלפון, זה ממש עוזר לעקוב אחרי הביוץ לאורך זמן וגם לזהות בעיות, אם יש (אני הורדתי אפליקציה בשם "לוח שנה של וסת" אייקון של יומן ורוד עם פרח בפליי סטור. סמני לך מתי מחזור מתחיל, מתי הוא נגמר, מה היו התוצאות בכל בדיקת ביוץ, הערות מיוחדות על סימפטומים ששמת לב אליהם במהלך החודש ועשויים להיות קשורים לביוץ, כל מה שיכול לתת לך בהמשך תמונה מלאה יותר על המחזורים והביוצים שלך)

את זוכרת באיזה יום פחות או יותר של המחזור המקלונים הראו לך שני פסים באותו צבע? יש בנות שאצליהן עושה רושם שהמקלונים פחות מדויקים, אבל אם לא ידועה אצלך בעיה של שחלות פוליציסטיות, ואם המחזור שלך אורך בממוצע 27 ימים בלי גלולות, ואת כן אומרת שהמקלונים הראו בשלב כלשהו שני פסים שווים- אני הייתי מניחה שאצלך זה כן מזהה. אצלי זה זיהה מצוין ובאופן מדויק (השתמשתי בסוג "תשובה כנה" אבל נראה לי שכל המקלונים עובדים על אותו עקרון)
לאט לאט תלמדי גם לשים לב לעוד סימנים שהגוף שלך משדר באותם ימים. למשל- לפני הביוץ (יום לפני פחות או יותר) יש לפעמים הפרשה שלא מופיעה בימים אחרים. אני מזהה גם את רגע הביוץ, כשיש פתאום כאב חד ודוקר בבטן התחתונה באחד הצדדים. לא כולן מזהות את זה. גם אני לא זיהיתי בעבר, או שפשוט לא ידעתי לפענח מה אני מרגישה ולא הקדשתי לזה תשומת לב מעבר לאותו כאב רגעי
יש גם שיטות של מדידת חום כל בוקר, כפי שכתבה giraffelle ובפורום "לקראת הריון" בטוח יוכלו לתת לך שלל עצות בנושא. אנחנו, כאן בפורום, פחות מתעסקות בזיהוי הביוץ הטבעי שלנו בעצמנו מכיוון שבטיפולים הביוץ לעיתים משתנה ומשתבש וממילא אנחנו עוברות מעקבים אצל הרופא לצורך זיהוי ודאי.

לא נשמע מהתיאורים שלך שיש לכם איזושהי בעיה, וסביר להניח שבקרוב תיכנסי להריון טבעי בכל מקרה. קחי בחשבון שגם זוגות ללא שום בעית פוריות שמקיימים יחסים בזמן הביוץ עדיין לא נכנסים להריון בכל ניסיון. זה תלוי בהרבה גורמים ולפעמים זה לא קורה באותו חודש גם כשהתזמון נכון.
אבל אם חשוב לך להרגיש שאת פועלת למען המטרה (אני מבינה אותך, גם אני- מרגע שהחלטתי שאני רוצה להכנס להריון, לא יכולתי לסבול סתם לחכות שזה יקרה בלי לעשות משהו שיקדם את זה), אני הייתי ממליצה על פרופיל הורמונלי ועל זיהוי ביוצים עם מקלונים ותזמון יחסים לכל הימים שסובבים את הביוץ.
אם תראי שעוברים עוד כמה חודשים ולמרות תזמון היחסים סביב הביוץ אתם לא מצליחים, את יכולה לפנות לרופא פוריות של הקופה ולהתייעץ איתו (לא מצריך הפניה. פשוט מתקשרים לקביעת תורים ואומרים להם שרוצים לקבוע תור לרופא פוריות של הקופה)

בהצלחה!