טיפולים לאופנוע

enigo

New member
מעלה נשכחות....

בזמנו מגמוטו ערכו בחינות פתע למוסכים. לא נגיד מה היה הציון של אבי הונדה, רק שהוא איים בתביעה משפטית על הוצאת דיבה (שתוך מפגן תבונה יוצא דופן הוא לא מימש...). וטל... את תשובת ה"תן לטרפה להרקב בשקט" בבקשה לסלולארי, אני לא כאן בתדירות מספקת...

ברוך הבא לפורום!../images/Emo140.gif

מצטערת לשמוע על המוסך שלך... זה תמיד היה אחד הפחדים הכי גדולים שלי במה שקשור לאופנוע. מסתבר שלמצוא מוסך אמין זה לא כ"כ קל...

ROCKr

New member
../images/Emo41.gifטיפול עצמי בקטנועים\אופנועים../images/Emo41.gif

תפרק אז כבר מלמד איך לחבר הכל בחזרה

nayula

New member
ממש עצה לחיים... ../images/Emo4.gif

אני מקווה שאמרת את זה בצחוק

ROCKr

New member
כמובן, אבל זה בעקרון גם שיטה>>

לפרק כלי כמובן עם מישהו שמבין ואז ללמוד איתו על החלקים ולנסות להרכיב בחזרה אבל כל זה זה הדעות המפגרות שלי

Great Blue

New member
ROCKr - ישנם מספר אייקונים שכדאי

שתוסיף לחתימה שלך ע"מ שיופיעו באופן קבוע בהודעות שלך.. והם :
אם אתה לא יודע מנסיון- עדיף תן למישהו אחר לענות ואל חשש שמא השואל יסבול מחוסר תגובות ויעלב\ם... אל תדאג, יש תמיד מי שיעזור, עצות אחיתופל לא יעזרו לאף טחד ואם הקורא גם ינהג לפיהם - אתה עלול גם להרוס. תאר לך שהבחור הזה עכשיו באמת יגש לקטנוע שלו יחליף רפידות לבד (אם זה לא בכלל תוף) ויהרג בצומת הבאה כי הוא הרכיב אותן לא נכון, או באמצע איילון יתפס לו מנוע והוא יחליק מתחת גלגל של משאית כי בורג ריקון השמן לא הודק כמו שצריך או לא נאטם כראוי...

royboy1

New member
../images/Emo5.gif

...ותחשבו על זה. כחול, מחר בצהריים יש מצב ל

risr04

New member
טיפולים לבד

נתחיל בזה שאמנם העסק לא מסובך אבל זה בתנאי שאתה יודע מה לעשות, יש לך את הכלים המתאימים ואת הספרות הנכונה. עד אז אני ממליץ להשאר צמוד למוסכניק בזמן הטיפול, ואל תסמוך על אף מוסכניק שלא מוכן שתהיה צמוד לאופנוע בטיפול.

טיפולים עצמיים

מציע לך - בלי כל קשר לאם מחליט לטפל לבד או במוסך ,לקנות את ספר הטיפולים לאופנוע שלך - מו"ל קיימות שתי חברות מוכרות - HAYNES ו - CLYMER ,פשוט עשה חיפוש ותגיע לאתרים שלהן... (או שתנסה למצוא בארץ, קצת קשה יותר...) בספרים מפורטים הטיפולים ,ככה שגם אם תחליט להמשיך לטפל במוסך ,יהיה לך מושג מצוין על מה שהם אמורים לעשות, איך בודקים אם צריך להחליף חלק וכדומה... וכמובן - שאם תחליט לטפל בעצמך ,הספרים מסבירים בצורה טובה מאוד איך עובדים ,עם אילו כלים ומה סדר הפעולות... בהצלחה!

EGUC

New member
שאלה לרוי-בוי..............

רציתי לשתף אותך ולספר שהלכה לי הגלילה בעכבר. אז אולי מספיק כבר אם ה - ENTER הזה
(הייתי חייב להוציא - הרופאים אמרו שזה בריא......

royboy1

New member
תשובה לאגוק..............

צ'מע, אני באמת אבל באמת משתתף בצערך. יש אחלה חנות מחשבים שאני יכול להמליץ עליה אם תרצה. לפרטים- צור קשר.

kista

New member
המלצה למוסך

הייתי בעלו הגאה של CH-250 (כשהתגוררתי במרכז)וחרשתי איתו את כל הארץ ממוצע של 25K לשנה . הספקתי לעבור מס' מוסכים ( 5 ) ,והמוסך שהשאיר עלי את הרושם הטוב ביותר . היה אופנועי השרון בכניסה להוד השרון . בכבוד רב מורד

risr04

New member
אופנועי השרון

אחלה מוסך. יכולים לסמוך על דני וגיא בעיניים עצומות

חלודה

New member
../images/Emo31.gif לא להתקרב אליהם!!!

מקרה שהיה לפני כמה שנים... ב"טיפול" שעשינו לאופנוע הקודם שלנו באופנועי השרון, היו אמורים להחליף לנו מיסבי היגוי, שהיו גמורים לחלוטין. אמורים, כי כשבעלי יצא מן המוסך, הוא הרגיש שהכידון עדיין ננעל ומתמרכז, והאופנוע מתנהג בצורה זהה לחלוטין למצבו לפני הטיפול. הוא חזר אל המוסך לאחר שעשה סיבוב, ופנה אל אחד מהאחים אליתים. זה אמר לו ש"זה לא יכול להיות". בעלי שילם ועזב את המוסך. יום אחרי, או אפילו באותו יום, רכב בעלי על האופנוע למוסך אחר בת"א (שכמובן, מסיבה ברורה לא אזכיר את שמו, כדי שלא לסבך אותו עם אופנועי השרון). הנ"ל, בעל ניסיון רב בתיקון אופנועים, פירק את המשולשים... וגילה כי מיסבי ההיגוי לא הוחלפו כלל!!! כלומר, שילמנו סכום מכובד עבור טיפול שלא בוצע כלל!
הכעס הוא גדול במיוחד, מאחר ומדובר כאן בבטיחות. מיסבי היגוי לא תקינים משפיעים לרעה על היגוי האופנוע, ואף יכולים להינעל באמצע סיבוב! התוצאות? מאיבוד שליטה קל ועד הגעה למצבו של דז'רו קאטו האומלל (אגב, מה שלומו? מישהו יודע?) ראו הוזהרתם!

למעלה