טיפולים לאופנוע

טיפולים לאופנוע

שלום! כפי שאתם רואים, אני חדש כאן ומבקש עצה יש לי CH250 מודל 99. אחרי שגיליתי שהמוסכניק שלי רימה אותי בטיפולים (כמה מפתיע...) החלטתי שאני מטפל באופנוע מעכשיו לבדי. רק ש.. אני לא ממש יודע מה צריך לעשות. מישהו יכול לומר לי מה נהוג לעשות בטיפול קטן / גדול לקטנוע מסוג זה? ואיפה אפשר לקנות את החלפים במחירים נורמליים? תודה רבה!

Tolki

New member
אתה יכול לעזור לכולנו

אם תספר איך גילית שהמוסכניק שלך עובד עליך , מי המוסכניק ואת כל הסיפור מסביב. אולי במקום להפסיק לטפל בקטנוע שלך במוסך מקצועי פשוט תחליף מוסך, אבל הפעם למוסך שידוע לטובה ? היו פה הרבה מאוד התרשמויות על כל מיני מוסכים בארץ, פשוט תבצע חיפוש בארכיון .

סיפור המוסך - לכל המעוניין

אז ככה - מדובר במוסך אבי - הונדה בדרך פתח תקווה, ת"א (ממש ליד הרמזורים של הלכתי אליו על מנת להחליף ברקס קדמי ואחורי אחרי כמה ימים נשמעו רעשים מהברקס הקדמי. חזרתי אליו שלוש פעמים כשכל פעם הוא מנסה למשוך אותי בטענות כמו "זה ברקס חדש, זה יעבור... אולי זה הדיסק דפוק.." וכל מיני שטויות כאלה. בסוף הוא הסכים להחליף שוב את הברקס והפעם הייתי ליד הבחור בזמן ההחלפה ופשוט ראיתי ברקס שחוק וגמור לגמרי - יענו - הוא מעולם לא החליף ברקס! כנ"ל לגבי הברקס האחורי שאחרי חודש בערך הרגשתי שהוא חלש מידי. הלכתי למוסך אחר ונחשו מה גיליתי - הברקס מעולם לא הוחלף. לכל המפקפקים - הרפידות הכביכול "חדשות" שהוא שם - עדיין אצלי לראייה. בכל מקרה, אני איבדתי אמון לחלוטין במניאקים האלה. ואני מאמין שלא צריך להיות גאון גדול כדי לטפל באופנוע. רק להתחיל וללמוד מה עושים, לאט לאט. אז בשביל ההתחלה - אני פונה אליכם. אשמח ליצור קשר עם משהו שמטפל בקטנוע לבד ויודע מה עושים. בכל מקרה - ראו הוזהרתם - המוסכניק עושה רושם טוב של אדם מאוד נחמד - אבל דופק אתכם

C O L T

New member
אבי הונדה?

לי היה נסיון שלילי עם המוסך הזה בעבר, אבל מה שנעשה לך זה ממש רמאות וסיכון חיים, לדעתי תלונה תהיה בהחלט במקום, ולא רק לאגוד המוסכים, גם למשטרה, אפשר גם לערב את רפי גינת, זה יראה טוב בטלויזיה. אבל זכורה לי איזה פרשיית בלמים אחרת, גם משהו דומה, החיפוש לא עזר, אולי מישהו זוכר?

אכן סכנת חיים

אבל למי יש כוח להלחם בשמוקים האלו... בסך הכל מה רציתי - להגיע בשלום מהבית לעבודה וחזרה.... לא הרבה :) עכשיו כולם יודעים ממי להיזהר - פשוט אל תכנסו אליו.

xfwind

New member
לא להדביק סטיגמות...אבל גם לפרשת

הבלמים האחרת יש אבי: אבי מזור מרח' תל אביב בחיפה. אם אני לא טועה הבחור התלונן לאיגוד המוסכים ולמשרד התחבורה. מדובר היה בהתקנת רפידות לא מתאימות בקטנוע וים של סיפורים, שקרים והתחמקויות מסביב. לשמחתי הרבה במהלך חיי פגשתי גם נוכלים - וזיהיתי אותם מיד כדי לנתק מגע לפני שיזיקו. איך לדעת משהו על מוסך לפני שאתה נכנס אליו? אולי לחפש המלצות/חברים וכו'. ארזתי את חולצת תפוז..... אל תצמידו את הבעיה רק לדו"גים - היא קיימת בכל תחומי החיים שלנו.

xfwind

New member
אופס..........

יש לקרוא את עניין החולצה בנפרד ובסוף ההודעה. וגם - לא משהו חשוב....

אם זכור לי נכון,

ורק אם זכור לי נכון (סבירות לא מי יודע כמה) גם לסופרמקס היתה תקרית בלמים עם אחד ממוסכי הונדה. אפילו נדמה לי שאותו אחד. אבל שוב, חכו לאישור\הכחשה ממקור רשמי...

Enforce

New member
נסה במוסך ברווז.

הם לא זולים אבל הם אמינים וטובים ונחמדים ויעשו את העבודה ללא כל ספק. נכון, שעת עבודה אצל אלי ואמנון ברדה זה לא דבר זול, אבל שווה כל שקל. מדובר בשני אחים - רוכבי מרוצים מקצועיים עם ניסיון וידע עצום, ולא איזה ארס חלקלק כמו בהרבה מהמוסכים.. ואתה כבר יודע למה הכוונה. בהצלחה.

ntchristt

New member
יש כמה מוסכים טובים...

אבל אם יש לך פרצוף של פראייר,כולם ישחילו אותך... מוסכים טובים: ברווז מטאור מוטוטסט זהו.

JonnyBoy

New member
../images/Emo31.gifאבי הונדה

החלפתי אצלו שרשרת וגלגל"שים לאחר שפג תוקפם. לאחר הטיפול הבחור מסתכל גם על רפידת הברקס הקדמית ואומר שהיא קרובה לסוף דרכה ושצריך להחליף אותה בקרוב. קניתי רפידות חדשות והלכתי לחבר שלי שיעזור לי להחליף. הרפידה ה"גמורה" היתה במצב טוב והוחזרה למקומה. הרפידות החדשות בבית, כבר תשעה חודשים בערך הן מעלות אבק, עדיין מחכות... ומאז אני מטפל במוסך אחר.

למעלה