טיסן למנוע OS 40 LA

• פותח הנושא nir e
  • פורסם בתאריך

nir e

New member
טיסן למנוע OS 40 LA

האם קיים טיסן שני שמנוע OS 40 LA מתאים לו?, כרגע אני מטיס טריינר והוא די חלש עם המנוע הנ"ל. אני מחפש טיסן שיתאים למנוע ולא אחד שהמנוע יהיה במגבלה הנמוכה שלו. תודה על היעוץ

hifly

New member
כל הטיסנים השניים המומלצים יטוסו עם

המנוע שלך,אולי קצת יותר איטי אבל זהו ההבדל כמו שהטרינר שלך חלש יותר. טיסנים מומלצים- סיגול 40 T34 תוצרת WORLD MODEL טיגר טרינר-תוצרת טנדר טיגר ועוד ועוד כולם יטוסו עם המנוע שלך. אל תצפה לביצועים מטורפים. אמיר

hifly

New member
שרון העייט הוא באמת מיתולוגי

והבעיה הגדולה של העייט בימינו, שהוא לא מגיע קקיט(אם אני לא טועה) ולא ARF,כי אם רק תוכנית. והיום כולם(רובם) רוצים להטיס ולא לבנות. האמת היא שדעתי האישית שעדיף לחניך להתרכז בהטסה נטו בשלבים הראשונים,ואז הוא אם בא לו, יתחיל גם לבנות בעצמו. זה שחניך יודע לבנות טיסן מקיט עדיין לא נותן לו את קישורי ההטסה הדרושים. בניית טיסנים במשך שנתים עוד לא ראיתי שהיטיבה עם מישהו,להפך היה גם כאן באיזורינו קורס לנוער שנימשך כשנתים.....ומה יצא? נדה, כלום, חוץ מערמות של בננות, מכשירי 2 ערוצים, ומנועי COX, השוכבים ב"בוידמים" של בני הנוער במושבים בסביבה.אף אחד מהם לא מטיס איתנו במסלול אפילו מטוס מנייר. כל מי שמטיס איתנו התחיל דרכינו עם טרינר ללא ידע מינימאלי בבניה. זאת דעתי האישית בלבד. אמיר

tomti1

New member
העייט

מיתולוגי או לא - טיסן אדיר -באמת טוב אם כי אני הטסתי אותו עם מנוע t.t46

rubber duck

New member
בוא נפריד את הנושא לשניים

העייט כעייט טיסן מיתולוגי ומעולה , גם כיום הוא מודרני באופן טיסתו ונוח מאד כטיסן שני ואפילו כראשון עם הדרכה מתאימה לגבי בניה מתוכנית אתה מוזמן לבקר בפ"ת במועדון שלי ולראות את החניכים בונים ויסנים איכותיים למדי דיי מהר , העיט היה עד לפני כחודש טיסן בליין הבניה אצלנו , הוצאתי אותה עקב שינונ כל הליין ובכל זאת לדעתי הוא טיסן נהדר
שרון

hifly

New member
אני לא מכיר את העייט מספיק טוב

פשוט דיברתי על הקיט ,או תוכנית לעומת הARF שהולך היום. אגב למה לא בונים טיסנים מתקדמים יותר(מתוכנית) שתוכננו בשנים האחרונות. מה הרעיון להצמד לטיסנים ישנים מאד.הרי דברים השתנו,בשיטות הבניה,חומרי בניה אקזוטים יותר שאתה מכיר טוב ומקרוב,למה לא ללמד את החניכים שיטות חדשות,וחומרים חדשים? אמיר

rubber duck

New member
בחודש האחרון עידכנתי את כל תוכנית

ההדרכה במועדון שלי אגב במקור הסיבה שהעיט היה בליין הטיסנים היה ניסיון טוב מאד עימו ביחד עם עלות מנוע ממש נמוכה , המצב הזה השתנה בשנה האחרונה ובהתאם שונה הליין במקביל אני בעבודה על תבנית לגוף של טיסן ( בניה מקבלר וקרבון ) למעשה חלק מהבחירה בטיסן היא לפי עלות הציוד ההיקפי וזאת על מנת להוריד עלויות בתקופה הראושנה שהיא היקרה יותר שרון

tomti1

New member
שיטות

שיטות חדשות הן דבר טוב אך מאוד קשה לישמן כאשר מדברים על עבודה עם חניכים הן מבחינה טכנית והן מבחינת רמת העבודה הנדרשת. לפי דעצי קל יותרלחניכים להתחיל מטיסנים פשוטים יותר

טל_V

New member
אתה מזלזל בבננות??

יש לך מושג כמה הנאה אפשר להפיק מבננה ?? זה אחד הטיסנים המדהימים שיש .. אני ראיתי משהו שלא יודע להטיס בכלל והסתדר עם הבננה ! אם קצת יכולת טכנית (או קיט מתאים) אפשר לעשות לבננה כנף עם מאזנות ואז השמיים הם הגבול !! שתדע שבננה עם מנוע קוקס יכולה להכנס לאדמה (לא לאספלט או בטון) בכניסה ישירה ולצאת ללא פגע. מהירות הטסה של הבננה נמוכה ומאפשרת לך להטיס את הבננה ממש ממש קרוב בלי להתרחק יותר מדי. המאסה הקטנה של הבננה מאפשרת לך לבצע צלילות חדות ומשיחות הגה גובה בלי התחשבנות מיוחדת בקונסטרוקציה של הכנפים. כמובן שאפשר לסדר לה מנוע 20 של OS למשל ואז מקבלים משהו שחבל על הזמן! אתה יודע מה, אני יברר השבוע אצל חבר שלי שכבר המון זמן לוחץ עלי שנטיס ויבדוק אם יש לו איזה בננה בסביבה. אני מבטיח להביא תמונות ! תחשוב על הפוטנציאל, טיסן קטן שלא צריך לפרק ואפשר להחזיק במכונית כל הזמן! אתה מגיע למקום יפה בטבע ומטיס, לא צריך מסלול .. רק להטיס וליהנות .. טל

hifly

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo94.gif../images/Emo94.gifנו שויין בסדר

האם אתם מטיסים טיסנים אמיתיים גם? אמיר

nir e

New member
השאלה היא כמה יותר?

אמיר, תודה על התשובה המהירה. הבעיה היא כמה חלש הוא יהיה. הטריינר לדוגמא לא מצליח לטוס הפוך. במקסימום down ובמנוע מקסימלי הוא עדיין מאבד גובה. הייתי מצפה מטיסן שני שיאפשר ביצועים יותר טובים. השאלה האם יש טיסן שמתאים למנוע (כלומר מוגדר למנוע זה) ואינו נמצא במגבלה התחתית של טווח המנוע לטיסן. תודה אלדר

hifly

New member
את זה איני יודע להשיב לך

איני חושב שיש טיסן שמיועד ספציפית למנוע זה. אבל כולם יטוסו הפוך לדעתי. אולי אתה לא מכוון את המנוע כמו שצריך,או פרופ לא מתאים,או תערובת הדלק לא מתאימה??? אמיר

hifly

New member
O.S 40 LA המלצות לדלק ופרופ

הדלק המתאים לך הוא מכיל 5-15%ניטרומטן עם 20%שמן לפחות-בגלל החוסר במיסבים כדורים. פרופ מומלץ-10X6.5, 10.5x6, 11x5 גם לטרינר וגם לטיסן שני. יכול להיות שכדי שתוכל לטוס הפוך תצטרך לרדת במידה של הפרופ ל 10X6.5 כדי לתת יותר"כוח" כפיצוי על ירידת העילוי עקב הפרופיל הלא סימטרי של הטרינר. פלג מומלץ-O.S- 8 הטסה נעימה אמיר

ניקי 540

New member
רעיון

אולי תקנה טיסן שבמקור מומלץ למנועי 20-25 ואולי אפילו עד מנוע 32 ויהיה לך קצת כוח עודף. רעיון לטיסן אקסטרא 300 של model tech קבל לינק עולה רק 109 דולר בחול

למעלה