טיסן למנוע OS 40 LA

• פותח הנושא nir e
  • פורסם בתאריך

ניקי 540

New member
לא ממש אבל...

היצרן כותב שהטיסן בעל ביצועים גבוהים ואני לא חושב שתוכל להעמיד אותו עם המנוע שלך אבל תוכל לבצע ביצועים מטורפים. עם לא אהבת את הטיסן הזה לדעתי כל טיסן אחר בסדר גודל של 20-25 יתאים לך. מקווה שעזרתי לך ניקי

hifly

New member
מה עם איזה בננה מאזנות+מדפים+

גלגלים מתקפלים???
אמיר עם הרבה מצב רוח טוב ------ שתי חברות גרוזיניות נפגשות אחרי הרבה זמן שלא ראו זו את זו. הראשונה: "ארגינדא! בעלך נורא ואיום, הוא דוחף את האף שלו לכל מקום. איך את חייה איתו"? עונה לה חברתה: "בלי בעייה, ותדעי לך שכשהיינו צעירים דווקא מאוד אהבתי את זה".

טיסן שני מנוע 40

שלום מנוע 40 LA מנועים חלשים דומים יותר למכונות תפירה עובדים נהדר לאורך זמן רב אבל חלשים אני מסכים בהחלט עם ניקי... קח טיסן למנועי 30 למשל צ´מפיון 30 של טנדר טייגר טיסן מעולה ברמה מאוד גבוהה ובהחלט מתאים כטיסן שני מיועד למנועי 36 וטס שגעון עם מנועי 42 מנוע LA 40 יהיה קלאסי בשבילו ממש כדאי.... אם אתה מתעקש אני מציע בשום אופן לא לקחת טיסן למנועי 40-46 אתה תתאכזב מאוד בהמשך להמלצתו של אמיר הטיסן יהיה "עגלה" לא יבצע אוריובטיקה כלל ויטוס מאוד קרוב לנקודת ההזדקרות בכל תמרון פשוט אל תעשה זאת!!!!! אם תרצה בכל זאת טיסן גדול יותר(למרות שהצ´מפיון הוא 150 סמ´) קח מנוע גדול 46 בברכה דני קרנר הובי מוטורי

nir e

New member
איפה אפשר לראות כזה?

דני, תודה. בחיפושי באתרים מצאתי רק צמפיון 45. איפה ניתן לראות את גרסת ה 30? אלדר

hifly

New member
צמפיון 30

טיסן נהדר ואוירובטי מאד,היה לי כזה אומנם עם מנוע 46 אבל הוא יתאים למנוע שלך. הוא ניראה כמן ה45 אבל עם גלגלים קדימה בגוף לא בכנף,וגלגל זנב.

צ´מפיון 30L

שלום תוכל למצוא נתונים טכניים ותמונה באתר RC MODEL כנס לקטגוריית ARF וחפש לפי שם צ´מפיון 30L נמכר בהובי מוטורי תוכל ליצור איתי קשר למתן פרטים ומחירים בברכה דני קרנר הובי מוטורי

הצ´מפיון!!!

מנסיון אישי שלי ושל אבא שלי... כל הצ´מפיונים למיניהם הם פשוט
(אם הבנתם) של טיסן!!!! ממש לא מומלץ!!! הם לא טסים טוב, כבדים, היגוי אדיש וחרא,... אז בקיצור הבנתם את הרעיון!!

hifly

New member
נהפוך הוא-הצ´מפיון הוא טיסן אוירובט

אוירובטי מעולה.אני לא יודע עם איזה מנוע הטסתם ואיזה תנאים,אבל הוא מצוין. אמיר

ggaziv

New member
מה פתאום?!

יש לי צ´מפיון 45L והוא ההיפך המוחלט של מה שאמרת - אני לא היחיד שחושב ככה, כל מי שראה אותי מטיס אותו התפעל ממנו... אני אומר כזה דבר - אם כבר צמפיון אז עדיף ה45 אל ולא ה30. דבר שני הטיסן טס פצצה והוא סבבה של טיסן עם מינוס אחד די רציני - הוא עדין מאוד במפגש עם הקרקע ולכן במקומך הייתי קונה אותו רק אם הייתי יודע שאני שולט בטיסנים מסוגו ושלא אצטרך להתאמן עליו בדברים כמו נחיתות... לגבי היגוי ומשקל - אם זה טיסן אדיש וכבד אז איזה טיסן הוא קליל וחריף?! גיא נ.ב. את הצמפיון שלי קניתי מאר סי מודל ולא התחרטתי.

למעלה