טיסות זולות לתאילנד?

חיפאי13

New member
הזמננו דרך טורקיה בסוף.

יהיה ימתנה של שעה בכיוון אחד ו8 שעות בשני.

קצט מפחיד אם המהומות בטורקיה יתפשטו אבל אני מניח שסיכוי מאוג נמוך שיבטלו את הטיסה בגלל זה?

sailor

New member
ישראלים טסים יום יום עם טורקיש ופגסוס

לארופה, ארה"ב ולמזרח דרך איסטנבול ולמעט מקרה אחד שישראל טרטרה תורכים בנתב"ג ובתגובה התורכים טרטרו ישראלים באתתורכ, אין בעיות.

בקטר לא ממתינים 12 שעות גג 2 שעות או פחות

אני כימעט פיספסתי טיסת המשך . כי חשבתי 3 שעות הלכתי ליקנות דיסקים ברגע האחרון שמתי לב שעוד מעט טסים

sailor

New member
ראיתי טיסות בהן ההמתנה 7 או 9 שעות

ורוב הטיסות שראיתי נמשכות ברוטו קרוב ל-24 שעות או יותר מ-24 שעות.

אתה ראיתי . אני טסתי פעמיים

עולים למטוס בשעה 3 אחרי בצוהרים . לפי שעון ירדן . נוחתים בשעה 8 בבוקר לפי שעון בנקוק . קח בחשבון בנקוק מקדימה את ישראל ב4-5 שעות . חוץ מיזה כאשר אתה מזמין טיסה אתה מקבל את כול הפרטים של הטיסה לפני התשלום . כך שזה לא מסובח העניין

Grishgori

New member
הסיבה מאוד פשוטה

האוזבקים נבחרו לא ממזמן לאחת החברות הגרועות בעולם לטוס בהן במחלקת תיירים בזמן שהטורקים נחשבים לחברה המובילה באירופה ואחת המובילות בעולם(ביחד עם הקטארים וכו) והבדל המחירים ביניהם הוא נמוך

מבחינת שעות המתנה בשדה - אם מחפשים טוב אפשר למצוא כמות נמוכה של שעות המתנה גם אצל התורכים וגם אצל הירדנים\קטארים(לא עולה על 4)

עדיף אותם גם על אל על מפני שאל על לא טובה כמוהן וגם מפני שיוצא חיסכון של 200-300 דולר פר כרטיס

sailor

New member
החברה האוזבקית בהחלט לא חברה מפנקת

והיא לא מדורגת טוב בין חברות התעופה בעולם מבחינת שרות, אבל לדעתי במחירים היום הם הפתרון ההגיוני ביותר.
לו היו טיסות לעמאן בעלות ראלית משהו כמו עקבה - עמאן - 80 דולר כל כיוון, או אפילו 100, זו היתה הדרך המתבקשת לטוס והייתי משלם ל-RJ מאה דולר בערך יותר מאשר לחברות מהנסיכויות כדי להגיע מעמאן תוך 8-9 שעות ולא להמתין שעות ארוכות בשדה במפרץ.

sailor

New member
כדאי לציין שהתאונות היו

לפני שהם החליפו את צי המטוסים הסוביטיים בבואינגים.
לגבי שרות הם נמצאים בחברה "טובה" עם ראיין אייר, איסלנד אקספרס ופגסוס שאלה שטסו וטסים איתם טוענים שהם יותר טובים מאל על.
כנראה שמפרגנים ביאטא לחברות ולכן אל על לא נכנסה ל-20 האלה בעוד חברות LOW COST שלא נופלות ממנה כן ברשימה הזו..

Vadik Sh

New member
טיסות של אוזבקים

אין מה להשוות את חווית הטיסה עם האוזבקים לאומת קטאר אירוויז או אמירייטס.
אם כולם ממליצים לך אז כנראה שזה שווה
לך על הסע וטוס, ותיהנה מהנסיעה, מניסיון

sailor

New member
פלייאיסט יקרים

הרבה יותר זול לקנות כרטיס באינטרנט 2-3 חדשים מראש ולהגיע לעמאן באופן עצמאי.
אבל, נסיעה ממרכז הארץ לעמאן פלוס טיסה למפרץ פלוס המתנה ארוכה במפרץ פלוס טיסה לתאילנד (ואפילו להודו) זה יותר מיממה בעוד שעם האוזבקים זה יוצא חצי זמן או קצת יותר.
אז עם כל הכבוד לקטאר, אמירטס, גולף, אתיחד שהם באמת מצוינים ברמות שלא מכירים בארץ, הטיסה המתמשכת כמו מסטיק מיגעת ועדיף טיסה פחות טובה ויותר קצרה.

טלפון וזו לא קלישאה

להרים טלפון לסוכנויות ולשאול, לפעמים ניתן למצוא דילים מאוד זולים. כפי שכתבתי כאן את הכרטיסים שלי לירח הדבש בתאילנד השגתי באמצעות שיחת טלפון. הדיל היה מורכב מטיסה לעמאן ומשם טיסה עם הקטארים לבנגקוק. בנוסף לרשת אני ממליץ בחום על הרמת טלפון .
בהצלחה

shanybell19

New member
דרך ירדן

יצא לי הכי זול אבל ממליצה לך תמיד לבדוק את כל האופציות דרך אתרים וסוכני נסיעות

למעלה