טיסות זולות לתאילנד?

חיפאי13

New member
טיסות זולות לתאילנד?

איפה אפשר למצוא טיסות זולות לתאילנד? מתכנן לטוס בסוף החודש.
לאיזו עיר יותר זול להגיע שם?
תודה

אני נסעתי פעמיים דרך סע וטוס ואת זה חסכתי

אולי היום השתנה . נסעתי פעם אחרונה ליפני שנה וחציא .ויכנס לאתרים ויבדוק לבד . מה הוא צריך את העזרה מיכאן כול כך קשה יבדוק לבד .

sailor

New member
כרטיס בפלייאיסט עולה החל מ-$860

כרטיס באוזבקיסטן איר עולה בערך אותו דבר, איפה הרוח?
רק בהשואה לאל על חוסכים $500, אבל מי בכלל רוצה לטוס איתם?

נסעתי פעמיים גם עם אוזבקיסטן

כניראה שהם הורידו מחירים . אז הייה זה ההפרש . גם המטוסים הערבים הרבה יותר נוחים

sailor

New member
אין ספק שהמטוסים מעמאן הרבה יותר נוחים

אבל הנסיעה לעמאן וחזרה עושה את כל הענין ממש לא נח.

sailor

New member
נסחפת, זה טרטור ממש

וגם ההמתנות הממושכות בנ"ת במפרץ אינן תענוג.

כול אחד והתענוג שלו .

ולראיה כול שבוע יוצא אוטובוס מלא נוסעים . לי זה לא היפריע ליראות את הנוף בירדן

חיפאי13

New member
לא מצאתי טיסות דרך עמאן. הזולות מאוזבקיסטן

אבל קראתי שאנשים לא ממליצים לטוס דרך אוזבקיסטן, מישהו יודע למה?

sailor

New member
זאת לא החברה הכי מפנקת

אבל אין כל סיבה לא לטוס איתם.
טיסת אל על, לפי הזועות שאנשים ספרו על "הדיר המעופף" יכולה להיות גרועה בהרבה.
אפשר להזמין טיסה מעמאן בפחות מ-$600 ולהגיע יבשתית לשם וחזרה, העלות כולל ויזה לירדן ומס מעבר גבול בישראל ובירדן תהיה עוד $200 לפחות, מה שמשאיר מעט הפרש.

sailor

New member
אין סיבה רצינית

אנשים מקטרים על המתנה של כמה שעות בטשקנט אבל לא על המתנה של חצי יום בקטאר למשל.
אין ספק ששדה התעופה בקטאר יותר מודרני ונח, אבל 12 שעות לעומת 3-5 בטשקנט?
אם אתה רוצה טיסה זולה מעמאן חפש ב KAYAK.COM לתאריכים בעוד 2-3 חדשים לפחות וזמן גמיש, תמצא בפחות מ-$600.

חיפאי13

New member
תודה לכולם

בסוף כנראה נזמין טיסה ישירה דרך אל על. כי התאריכים לא מתאימים בטיסות זולות יותר ויש רק טיסות דרך טורקיה יותר זול אבל לא משמעותית

sailor

New member
בדוק טוב

טורקיש חברה הרבה יותר טובה מאל על (מקום ראשון בארופה) וקרוב לודאי אין הפרש משמעותי בזמן ההגעה, אם שעת היציאה ו/או ההגעה עם טורקיש נוחה יותר, כדאי ללא ספק לטוס איתם ולא עם אל על.

חיפאי13

New member
חשבתי שאל על נחשבים די טובים?

יש גם כ5-10 שעות המתנה בכל כיוון בטורקיה, למה זה עדיף לדעתך?

קרלטון

New member
סתם אנקדוטה קטנה על אל על

הייתי בנסיעה עסקית קצרצרה לאירופה השבוע. בחזרה התייצבתי כמו ילד טוב מספיק זמן לפני הטיסה לטובת התורים המפורסמים שלפני הבידוק הבטחוני המהולל של חברת התעופה הלאומית שלנו. אחרי המתנה, לשמחתי לא ארוכה מדי, פנתה אלי סלקטורית של אלעל עם עברית רצוצה ושאלה אם אני מדבר אנגלית (כדי שנעשה את התשאול באנגלית). דרך אגב, פעם ראשונה שזה קורה לי, אולי אל על מנסים לחסוך כסף? בכל מקרה, עד כאן הכל טוב.

ברגע שראתה את הדרכון שלי, התחילה להתבלבל, ביקשה ממני להמתין והלכה להתייעץ עם מישהו מאחורה. לאחר כ-10 דקות בהם כבר התכוננתי נפשית לחיפוש בנקבי הגוף, שאלה אם יש לי תעודה מזהה נוספת. אמרתי, כן, רשיון נהיגה ישראלי. לקחה את שניהם ונעלמה לעוד 10 דקות. כשחזרה, שאלה מדוע הדרכון שלי הוצא בשגרירות ישראל בתאילנד. עניתי - כי גרתי בתאילנד. אהה! תשובה מעניינת. אולי תפסנו פה דג שמן. ונעלמה שוב ל-10 דקות. לאחריהם הופיעה, נעלמה שוב, ולבסוף חזרה עם סלקטור דובר עברית, שלאחר חקירה קצרה (ואפילו בלי לטלטל אותי יותר מדי, או לכוון לי פנס לעיניים) הגיע למסקנה המשמחת שאני לא טרוריסט ושאפשר סוף סוף.... להגיע לשאלות המסורתיות של "מישהו נתן לך משהו להעביר, מי ארז את התיק, איפה היה, למה אנחנו שואלים, למה אתה עונה, תפתח ותחפש אולי שמו לך משהו בפנים, כן גם בתוך שקית הכביסה שלך, תחפש תחפש" וכולי וכולי.

אני לא רוצה להגיד לך כמה פעמים הבטחתי לעצמי שזאת פעם אחרונה... אחרונה... שאני טס אלעל.

sailor

New member
אל על היא אחת החברות הגרועות ביותר

שטסות לישראל, טורקיש כנראה הטובה ביותר.
לגבי אל על בכלל והטיסה לבנגקוק בפרט, חפש בגוגל "הדיר המעופף".
אבל במחיר של אל על אפשר עם רויאל ג'ורדניאן עם המתנה שעה עד שעתים בכל כיוון (למעשה אין זמן בכלל בהמתנה של שעה, מכונים את הנוסעים מיד לטיסת ההמשך).
המתנות בטורקיה, אני שמעתי על 2-5 שעות, לא 5-10.

למעלה