טיסה אל העבר

blake708

New member
אתה מעניש את בנך

בגלל טינה וכעס מגיל ההתבגרות? אני רוצה להבין, ככה אתה חושב שתתנקם בישראלים?
העליה הייתה מאסיבית, האנשים (בדר"כ בפריפריה) קיבלו הלם, נוצרו מחלוקות, היו כמה שמות גנאי, אבל די, נגמר. מה ציפיתם, לשטיח אדום? אתה חושב שלא היית זוכה ליחס צונן באמריקה או בקנדה? תתפלא כמה אמריקנים חושבים עליכם כקומוניסטים אוהבי דם. להמשיך לבכות על ילדותך הכואבת לא יעזור לך, ולחנך את בנך בניגוד למדינה שהוא נמצא בה כחלק מהכעסים (הלא פתורים, זה ברור כשמש) על הישראלים - זה לא ישיב לך את השנים היפות. זה עלול רק לגרום לאותם כעסים אצל בנך כשיגדל, ואז תעניש אותו ואותנו, כשעוד דור של אנשי גטו יגדל כאן.

AeroSlash

New member
וואי!!! התגייסת!!!

אמא'לההההההההההההההההההה.... כשהצטרפתי לפורום הייתי בכיתה י', ז"א שאת היית שנה מתחתיי ועכשיו את בטירונות?!?!?!?!?! מישהו מוכן להסביר לאן הזמן ממהר ולמה הוא טס?!?!?!??!?! אמא'לה....................... עוד שניה את תודיעי לכולם שאת אמא ל-4 ושנבוא לברית.........
יאללה איך שאנחנו מזדקנים

OnlyNick

New member
נו באמת...

חשבת פעם שאולי הבעיה היא בך?... אתה לא התאמצת מספיק ולא השתדלת ועכשיו כדי להרגיש טוב עם עצמך אתה מאשים את הצברים. אני לא אומר שקל להיות מהגר, זה אף פעם לא קל. וצריך להתאמץ כדי להתחבר וכדי להשתייך כי אם לא עושים כלום אז החברה וודאי שלא תשלח לך הזמנה.

blake708

New member
נעמה ../images/Emo201.gif

את באמת חושבת שלהיות מחוץ למנסטרים זה דבר עדיף? אנשים בשוליים אולי מייצגים משהו שונה, אבל הם לא חלשים, דחויים ע"י הרוב וחסרי השפעה, בסופו של יום?
זו לא נשמעת לי כמו ההרגשה הטובה בעולם, או המצב בו אדם שפוי ירצה להיות. וקצת |OFF| - היו מקרים של עוינות מצד ההולנדים (בתור מהגרת שהיא גם מהמזרח התיכון אני מנחש שהסיבות לא חסרות), בכל שנותייך שם?

אני גרה כאן רק שנה וחצי.

ועוד לא נתקלתי באנטישמיות, כנראה בגלל שאני נמצאת בעיקר בעיר ולא מגיעה אל הפרובינציות, גם מצד המוסלמים לא נתקלתי בעוינות, להיפך רובם די משתעשעים מן ישראליותי, בעיקר כשאני מדברת איתם בערבית-עיראקית (יש לי מראה די אירופאי אז זה קצת מפתיע אותם). אנטי-ישראליות קיימת באקדמיה ההולנדית, אבל עדיין לא כמו באנגליה או צרפת, ובכל אופן כמי שלא שירתה בצבא ולא התגוררה בהתנחלות אני לא ממש מטרה נוחה אל כל הצדיקים האירופאים.

ציטוט הכתבה:

"למה עליתי?" הוא מנסה להסביר, "זו שאלה שאין לי עליה תשובה. היה בלגאן ברוסיה, היה מסוכן, ילדים לא יכלו לצאת לטייל, ישבנו כל הזמן בבית, באיזשהו שלב כבר נשבר. מה שבטוח הוא שלא היו לי סיבות אידיאולוגיות לעלייה. עזבנו בשביל לחיות. אז הנה אנחנו חיים".

למעלה