טימטום

טימטום

רק בשבילה התגרשתי, פשוט רק בשבילה. או אולי בעצם בשבילי...?!?! עד אז החיים היו שגרתיים, משעממים וללא נקודות אור, הלכתי לעבודה, חזרתי מהעבודה. ושוב...הלכתי לעבודה וחזרתי מהעבודה, מידי פעם פה סטוץ ושם סטוץ אבל לא מעבר לזה. ופתאום היא הופיעה ובמהירות האור שינתה את חיי, הפכה אותם לחיים תזזיתיים, חיים של ריגושים אין סופיים, אהבה שלא הרגשתי מהיום שנולדתי, לצערי האהבה אליה הייתה חזקה מאהבת בן לאם או מאהבת אב לבן. לא היה רגע משעמם, לא היה רגע במשך היום שבו לא חשבתי מתי אני חוזר לחיקה, לחיבוק האוהב שלה, לסקס המטריף איתה. קיימתי סקס עם האקסית פעם ב...אני אפילו לא זוכר. איתה זה היה בוקר ולילה, בוקר ולילה. כמה שנים של ריגושים, בילויים, שיתוף וזוגיות שלא ראיתי אצל אף אחד מחבריי הקרובים. לא הגרושים ולא הנשואים. ואז, פוצצתי את החלום, פוצצתי את הבועה, פוצצתי את הבלון. ועכשיו...אני כמו סהרורי, מסתובב ברחובות, יושב למול הלקוחות, יוצא עם בחורות וראשי רק בה. אין סיכוי, זה לא יחזור אבל למה כל כך כואב לי? למה אני כזה מטומטם? יוצא לפגישות עם בחורות, משוחח, מחמיא, מלטף, נוגע, משלם ואפילו לוקח אותן לארמוני ומשקיע בהן את כל מרצי ותשוקתי...אבל תמיד כשאני מגיע לשלב הסופי היא עולה לראשי, היא מציפה את מחשבותיי. אוייי כמה שזה כואב, כמה שאני מטומטם.

אתה לא מטומטם וזה כן כואב

אבל יש בך דבר שאין להרבה אנשים בעולמנו יש בך אהבה!!!! אהבה שגורמת לך לכאב, אבל אתה צריך לשאול את עצמך למה?? ולא הבנתי מכל מה שכתבת, איפה מושא האהבה שלך, ולמה אתה לא איתה?

איפה האהבה?

ראשית אין ספק שהשם שלך מתאים לי מאוד רק הייתי משנה אותו בשבילי מסוף עונה לסוף האהבה... מאז שאני מכיר את עצמי לא אהבתי אישה אהבת אמת, תמיד אהבתי אבל לא אהבה חודרת, מלטפת, נוגעת ומרגיעה, אלא סתם אהבה! היא הייתה הראשונה שאהבתי בכל ליבי ובכל מאודי, היא הייתה ותישאר אהבת חיי לנצח!!! היא הייתה האחת שאהבתי אהבה שהכאיבה לי, אהבה שניטרלה אותי מלחשוב על הכל אלא רק עלינו שנינו, היינו מבלים שעות ביחד מבלי להשתעמם, יוצאים לטיולים ארוכים בחו"ל ביחד מבלי להשתעמם לרגע ופתאום הכל שקט, הכל רגוע, הכל שליו או אולי בעצם הכל מת...

לאאאאא לאאאאאא

לא להיות כל כך פסימי!!!! לשנות ל"סוף האהבה"??????? לא מסכימה!!!! יש לך אוצר ביד, שקוראים לו אהבה לא כל אחד בעידן הגרושים/גרושות,יכול/רוצה/מסוגל/יודע להרגיש ולדעת מהי אהבה. רק שאתה (אם אנסה להיות עדינה איתך) אתה בוחר לקחת את היופי שחווית למקום לא טוב. נכון שזה לא קל להשתחרר מכל התחושות העצומות והמדהימות האלו, אבל אתה יודע? עם עבודה עצמית קשה ולא מרחמת, תוכל למקם את האהבה הזאת,באחת הפינות בלב שלך, פינה שמוקדשת רק לאהבה הזאת, וברגע שתשלים שאין לך אותה יותר נגישה וממשית, תמיד תוכל לנגוע בפינה הזאת בלב שם להיזכר ולחייך. כן, זה צובט בלב שזה לא בידים שלך, אבל בינינו??? כמה שליטה יש לנו על אהבה של אחרים אלינו??? ולא ענית לי עדיין, היכן מושא האהבה שלך?????? סוף עונה - מחייכת גם מהפינה של הלב

רות 2

New member
מה שמטומטם זה..

להאמין שהתגרשתה ..בשבילה.. ולא בשבילך.. ומה שמטומטם להאמין בתרופה של .... לצאת לעוד ועוד פגישות.. עלמנת להשכיח..להעלים הכאב במקום לקבל העובדה להשלים עימה ולהבין שלהמשיך בהלקאה עצמית של ..."אני כזה מטומטם" רק תוקע תוקע תוקע ותוקע... מה שמטומטם זה .."אני משקיע בהם את כל מרצי ותשוקתי".. במקום להשקיע בעצמך בלבד בלהתמודד עם מה היא ולמה ניגמר.... עזוב אותך קצת מזיונים.. לך זיין את השכל קצת לפסיכולוג טוב תאמין לי יעשה לך רק טוב

ניסיתי גם את זה...לא הצליח

את כל כך צודקת אבל לא צודקת... אל תשכחי שאנו שונים במבנה הפזיולוגי לצערי. אנחנו הגברים שונים וכשאנחנו עצובים אנחנו מחפשים את הראשונה לידינו להשכיח את הכאב... אבל כמו שאמרת, זה לא עוזר.

פיספסת

אני לא איתה כי אמרתי לה שלום ולא להתראות, אמרתי לה שהמערכת מכבידה עלי, אמרתי לה שאינני חושב שהקשר בריא. את לא מכירה את כל המשפטים המטומטמים שאנחנו הגברים אומרים לכן הנשים ואחר כך מצטערים על זה???

IRAME

New member
בטח מכירה. אבל אף פעם לא מאוחר

מידי להגיד לה: "שמעי הייתי מטומטם, תסלחי לי בבקשה" לכל בן אדם מותר לעשות טעיות ואם היא לא תקבל אותך חזרה אז אולי היא לא באמת רוצה אותך? בכל מקרה אני ממליצה לך בחום לנסות כי אם לא תנסה יכול להיות שתצטערת על זה כל חייך ואם זה יצליח אז רק תרוויחו מזה בהצלחה

תודה על העידוד אבל לא תודה

זאת לא הפעם הראשונה שאחזור ואומר לה מצטער אבל טעיתי...זה קרה בעבר והיא קיבלה אותי בזרועות פתוחות גם אחרי שידעה שהייתי עם אחרת... הפעם זה שונה, לא יכול ולא אוכל לומר לה זאת, זה כבר נשמע נדוש וחוזר על עצמו. היא יודעת שאני אוהב אותך ומטורף עליה, היא יודעת שאני יודע שהיא אוהבת אותי ומטורפת עלי אבל הטוב ביותר לתת לזמן לשכך את הכאב להשכיח אותה ולהמשיך הלאה... אין ברירה.

mars4

New member
מה שהכי מטומטם זה שאנחנו

צריכים לאבד משהוא על מנת להבין כמה אנחנו מטומטמים.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifאז מה קרה פתאום?

לאן היא נעלמה ? עם אהבה כזו גדולה היא נעלמה מעניין אם האהבה הזו היתה הדדית? שיהיה לך רק טוב

הייתה הדדית לאורך כל הדרך אבל...

היא נעלמה כי אמרתי לה שלום, היא נעלמה כי אמרתי לא להתראות, היא נעלמה כי רק אחרי שהלכתי הבנתי מה עשיתי ואינני יכול לחזור בי, פשוט לא יכול. אני בטוח שהיא כואבת בצד השני של העולם אך כמו שאת יודעת, נשים חזקות יותר, נשים מתאקלמות ומתארגנות למצב חדש טוב יותר. רק אנחנו הגברים, פשוט לא מסוגלים להתמודד עם כאבים...

IRAME

New member
עכשיו אתה באמת צודק!!!!אכן טומטום

מה זאת אומרת אתה לא יכול לחזור בך? יכול ועוד איך. רק אדם מטומטם לא יודע או לא יכול להודות בטעויותיו.

זאת לא פעם ראשונה...זה מורכב

עדיין מוקדם לספר לך אבל הפרידה הזאת שלי ממנה אינה ראשונה רק שהפעם זה ארוך, מתיש וכואב בקנה מידה אחר לגמרי ממה שהיה עד היום. הפעם אין דרך חזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IRAME

New member
טוב לא ידעתי שזאת לא הפעם הראשונה

אבל משלא ברור לא זה למה אתה נפרד ממנה כל פעם? אתה לא מסוגל לשמור אמונים?אם זאת הסיבה אז אכן אתה צודק ואין מה לעשות ואני יכולה רק להגיד לך שההפסד כולו שלך.

רות 2

New member
כמה בולשיט אתה כותב בצורה כוללנית

רק עלמנת לשכנע עצמך להמשיך ולהרגיש קורבן של האגו שלך.... "אנחנו הגברים שונים וכשאנחנו עצובים אנחנו מחפשים את הראשונה לידינו להשכיח את הכאב..." -לא כולם כאלה... ואם כבר גילו שזה לא זה ... לא המשיכו בזה "רק אנחנו הגברים, פשוט לא מסוגלים להתמודד עם כאבים..." כמה כוללני ולא נכון.. בחיית קח עצמך בידיים ותפסיק עם הרחמים העצמיים האלה הם לא מובילים לכלום רות לא מחבקת מעדיפה לתת לך בעיטה בתחת וניעור !!

למעלה