טימטום

מרחם עליך - את פשוט קרה ולא מבין

אני לא מבין מה זאת הנוקשות הזאת? למה החומה העבה שאת שמה מולי? בעיטה? נכון, אני צריך לקבל. ניעור? נכון, אני צריך. אבל קצת יותר רגישות...מה קורה לך? ורוב הגברים כמוני!!! רק לא אומרים זאת.

רות 2

New member
../images/Emo13.gifזה בסדר ... תמשיך עם הרחמים

העצמיים ותחושת הקורבנות שלך .... אם חיפשתה מילות עידוד וחיבוקי סרק וירטואליים עלמנת לא להתמודד עם המציאות ובחירותך בחיים בטוח שתמצא אותם כאן רק לא ממני ... חום וקור.. מופגנים גם הם במינונים מאוזנים של...... איכפתיות חום וקור של רות לא מעודדים רחמים עצמיים... לאורך זמן

האמת ? יצאת בזול ../images/Emo151.gif הייתי בטוח

שיאכלו אותך פה בלי מלח אבל טעיתי כנראה שאני נאיבי מדיי חחחחחחח הגדרת את עצמך כטיפוס בוגדני בזמן הנישואים ("סטוץ פה וסטוץ שם") אתה מגדיר את עצמך כצייד ("משוחח, מחמיא, מלטף, נוגע, משלם ואפילו..") ואין ספק שזכית בתוארים הסאדו-מאזוכיסטים שאתה נותן לעצמך.... בסך הכללי משרות אומרת זה נכון אז עדיף שתקנה ומהר כי במקום אחר זה יעלה ביוקר

mars4

New member
לא רק שאתה לא מטומטם

בדקתי 100 פעם שלא אני כתבתי את זה. פשוט אנושי! העולם נחלק ל-2 אלה שמסוגלים להודות בזה ולאלה שלא.

אני מודה באשמה

אני מודה לחלוטין! אני יודע שאני אשם, אני יודע שאני הוא זה שגרמתי לכל המערבולת רגשות הכואבת הזאת, אני מודה שיכולתי לעשות אחרת, אני מודה בכל!!! לצערי זה לא רלוונטי וגבר שאינו יכול להודות בדברים כאלה סופו להישאר לבד. אין בי כל בושה לומר טעיתי ואינני מרגיש פחות מאצ'ו לומר זאת.

mars4

New member
תגיד, אתה בטוח שאתה לא אני

בניק אחר?. רץ לפסיכולוג. מהכל סבלתי כבר רק לא מסכיזופרניה!

חחח, אהבתי

לצערי אני לא את כי אז אולי הכאב היה קל יותר... לצערי, אני הוא זה שעשה את השטות של חייו וממשיך הלאה ללא אהבה חדשה וללא... לפסיכולוג עוד לא הגעתי אבל אולי יום אחד גם זה יגיע.

../images/Emo2.gif תגיד !

אם היתה א ה ב ה כל כך גדולה ושניכם פנויים אז מה היתה פה בעצם הבעיה ? למה לא להמשיך את החיים הנפלאים שחייתם ונהינתם ביחד?

את שואלת שאלה לא נכונה..

השאלה היא לא למה לא להמשיך את החיים ביחד, זה כבר לא רלוונטי, זה מאוחר מידי. כמות ה"תקלות" שהיו לי וכמות הפעמים ששידרתי חוסר רצינות הביאו לידי כך שאין לי את האומץ היום לגשת אליה ולומר סליחה טעיתי. זה מאוחר מידי, גמרנו! אני רק משחרר לחץ כעת ורק מנסה להרגיע את הכאב החד שמפלח את ליבי כל בוקר כשאני מתעורר. הבעיה הייתה בי ורק בי, לא השכלתי להבין שאהבה כזאת לא מוצאים בשוק או בסופר, לא השכלתי להבין שזאת אהבה של פעם בחיים ופשוט קמתי, ויתרתי על הכל והלכתי.

childman1

New member
תשמע

תתנחם בזה שלפחות חווית אהבה גדולה. רבים האנשים שאני מכיר שלא חוו את זה. מעבר לכך, אם אתה באמת כל כך אוהב אותה - אל תוותר!!! אני מאמין שכשרוצים משהו כל כך חזק בסוף זוכים לו.

childman1

New member
למרות שקשה שווה לנסות ובטח לא להחזי

להחזיר אחורה אלא להתקדם קדימה. בכל מקרה, באמת שמאחל לך הצלחה.

למעלה