טימטום

ganeden02

New member
אתה ממש לא מטומטם....../images/Emo20.gif

אתה אנושי שחווה כאב של אהבה וזה טבעי ונורמלי. לדעת לאהוב זה לדעת כאב גם..אבל זה עובר.. טוב שאתה יוצא ועושה דברים וזה פשוט יעבור עם הזמן... שיהיה בהצלחה <חיבוק> עדן.

הנקודה היא אחרת...

אני כן מטומטם, כי במקום לשמר את האהבה, ולפתח אותה ולהעצים אותה, פשוט הרסתי אותה בשתי ידיי!!! אני בטוח שאת מסכימה איתי, לא מבינה אותי ואפילו כועסת עלי. אם הבן זוג שלך שמטורף עליך ואת עליו ברמות שקשה לתאר פתאום ביום בהיר וצח אומר לך שהוא הולך, את היית נטרפת. עכשיו אני בטוח שדעתך עלי השתנתה לרעה...

ganeden02

New member
דעתי לא השתנתה לשום כיוון...

אני לא מכירה אותך. ושומעת את הסיפור רק מכיוונך. בכל מקרה יש לך אחת משתי בחירות: או לנסות לחזור אליה או להמשיך הלאה. אם אתה אומר שאין סיכוי לחזור וסיבותיך שמורות עימך, תמשיך הלאה ותפיק את הלקחים לקשר הבא שיהיה לך. אין טעם להצליף ולהעניש את עצמך על דברים שכבר עברו ונגמרו. תתקדם.

מקבל כל מילה...לצערי...

את צודקת, אינני יכול להחזיר את הגלגל אחורה ואני יודע שאני צריך להמשיך הלאה, אבל זה קל לומר, צריך לעשות ואני באמת מנסה ומנסה...יוצא עם אחרות, מנסה בכל כוחי להכיר אחרות אבל זה לא מצליח, כל פעם שאני מסיים פגישה אני חוזר הבייתה ובדרך עם המוסיקה ברקע הכאב חוזר...

ganeden02

New member
זה יעבור.

קלישאה אומנם אבל עוד לא נולד האדם שיעצור את הזמן. וזה עובר עם הזמן.

R a c h e li

New member
אוקייייייייי....

אתה מטומטם....ואני דבילית...לדעתי שילוב מנצח..... בהצלחה ....
NEXT.....

לא הבנתי...

אתה רוצה אותה חזרה או את גרושתך בחזרה? מי בדיוק אשם שהחלטת לטעום מהפרי האסור שידעת שהוא אסור וגילית אהבה?

פשוט דביל!

אבל יום אחד תגיע לגיל כזה, שנוהגים להסתכל אחורה על החיים שלנו, ורק אז, כשיהיה מאוחר, רק אז תבין. אבל אז יהיה מאוחר, כי את הגלגל אי אפשר להחזיר אחורה. חוץ מזה, אתה נשמע לי קצת מאזוכיסט...... וחוץ מזה נוסף, הכי טוב לך, זו מישהי, שלא ממש תרגש אותך, אז יהיה לך הכי טוב..... הרבה עושים את הפשרה הזו, כי מפחדים, מפחדים לגעת בשיאים, מפחדים ליפול למטה. אתה עשית בחוכמה, נטשת, לפני שבכלל הגעת לנקודה הזו..... נו, מסתבר שבעצם אתה חכם ולא דביל.....

את לא מבינה אותי? אני לא מבין אותי!

אני מבין אותך לחלוטין, לא מעט לילות עברתי במחשבה של למה עשיתי את זה ואין תשובה!!!!!!!!!!!!!

חבל

מאמינה שאין הרבה אהבות כאלה,חיבור שכזה, רק מעטים זוכים לזה. תנסה להשיג אותה בחזרה(הרי היתה הדדיות,נכון?)ואם לא ,תשמח שלפחות זכית לאהוב ותתקדם הלאה... ואתה ממש לא מטומטם,אתה טיפוס רגיש ומיוחד.

השיר מיוחד ומתאים, הבהיל אותי לרגע.

לא אוכל למרות עידודך, פשוט לא אוכל לעשות זאת, אחרי כל התלאות שהיא עברה בגללי ובזכותי, אחרי כל השיגעונות שלי לא אוכל יותר לשגע אותה. אני חייב לתת לה ללכת ולהמשיך הלאה בדרכי, בחיי. אני חייב לבנות לי מחדש עולם תוכן אחר שבו אחרת נמצאת ומי יודע, אולי אמצא מישהי דומה לה במקצת שתרגיע את הכאב אשר בליבי...

השיר

במקרה בחתימה שלי(שבוע הבא יתחלף) אבל הנה כל מילות השיר בשבילך: Feel Robbie Williams -------------- Come and hold my hand I wanna contact the living Not sure I understand This role I've been given I sit and talk to God And he just laughs at my plans My head speaks a language I don't understand I just want to feel real love Feel the home that I live in 'Cause I got too much life Running through my veins Going to waste I don't want to die But I ain't keen on living either Before I fall in love I'm preparing to leave her I scare myself to death That's why I keep on running Before I've arrived I can see myself coming I just want to feel real love Feel the home that I live in 'Cause I got too much life Running through my veins Going to waste And I need to feel real love And a life ever after I cannot give it up I just want to feel real love Feel the home that I live in I got too much love Running through my veins To go to waste I just wanna feel real love In a life ever after There's a hole in my soul You can see it in my face It's a real big place Come and hold my hand I want to contact the living Not sure I understand This role I've been given Not sure I understand Not sure I understand Not sure I understand

אהבתי כל משפט בשיר

תודה רבה, מחכה לשירים הבאים, אם הייתי יכול הייתי שולח לה אותו...

כואב ודואב יקר ---אין לא יכול!!!

פשוט אין- קראתי אותך - את כל תגובותיך. הצלחת לעצבן אותי! אוהב??? באמת אוהב?---אז הגיע הזמן להפוך עולמות!!! אין דבר כזה לא יכול.

למעלה