טיול שנתי B-p

נטע 16

New member
טיול שנתי B-p

חזרתי אתמול מטיול שנתי שהוא הסיוט של כל אדם בעולם!!! תארו לכם, אנשים ערסים שאין לכם שום בסיס או רצון לתקשורת, מסלול שכל מה שעושים בו זה ללכתץ ולהיפצע, מדריך משעמם כמו צנון, הסברים בנושאים שממש לא מזיזים לכם וצריף שכמעט יושנים שם אחד על השני כשהגשם שהורס את כל התוכניות ליום השני מרטיב ומציף חצי מהריצפה!!! אם הגדנע יותר קשה מזה, אני לא אשרוד!!! 8-(

MERD!

New member
למה......

הטיול שנתי שלי היה כיף לאללה גדנע אין לי מושג לא הלכתי אבל קיבלתי שבוע חופש בגלל זה אבל חברים שלי אומרים היה סבבה

נטע 16

New member
וואי.. אני לעולם לא אפספס את הגדנע!

אין לי מושג מה בדיוק עושים בגדנע אני רק יודעת שאני אוהבת דברים כאלה. הטיול היה זוועתי בגלל האנשים. אני לא באמת אוהבת אנשים ישראלים על פי התנהגות, למרות שגם אני נולדתי בישראל, וכתוצאה מזה לא היה כיף. הם לא מעניינים אותי עד כדי כך שבלילה ישנתי חמש וחצי שעות, שבהתחשב בזמן שנתנו לנו זה הכי הרבה שהיה אפשר להגיע..

Levinzone

New member
אל תפספסי!!!

אני יכולה להעיד רק בשם עצמי- אסור לך לפספס את זה!!! היה כל כך כיף... באמת שזאת היתה אחת החוויות היותר טובות שהיו לי השנה.. תוהה אם ההודעה הזאת תעלה, -יעל-

untitled

New member
לא לפספס את הגדנע!

הייתי בקיץ בשבוע גדנע כחלק מפרוייקט זה היה אחד השבועות היותר טובים בכל החיים שלי, והכי טוב מכל הפרוייקט שנמשך חודש שלם גדנע זה פשוט כיף זה גם לא קשה. לפעמים אתה רק עושה בלגן כדי שיצעקו ויענישו למרות שלנו לא עשו כלום רק צעקו. גם השנה אני הולך בקיץ לשבוע גדנע. בקיצור - לא לפספס

נטע 16

New member
אמרו לי לא לפספס...

כל הבנים שאני מכירה שעברו את הגדנע, חזרו ואמרו שהיה ממש כיף. אחד, שטרח גם לפרט, אמר שמגלים איזה חבר הוא באמת חבר ומה אתה שווה. מבית הספר, איזה חברים הם חברים אני יודעת (אף אחד, כולם שווים ל***) ומה אני שווה זה משהו שצריך לברר... אני יודעת ששום דבר לא יגרום לי לפספס את הגדנע במקרה והוא יתקיים. אבל תודה על התמיכה :)

N0

New member
או שכן...

N0 לא יצא לגדנ``ע אז הוא לא יכול להגיד כמה זה טוב. אבל אחד השיכולים הקובעים שלו לא לצאת... (חוץ מהעובדה שהוא וחברים שלו החליטו לקחת שבוע חופש בבית ובסוף הם סתם השתעממו מוות כי פשוט אין מה לעשות בחיפה! ) היה שהוא הולך להסתובב עם אנשים מהשיכבה שלו במקום די קטן, שלכל אחד מהם נותנים M16 ומלמדים איך לירות בוא... עד כמה שלN0 יש נטיות התאבדותיות זו לא הדרך. N0

נטע 16

New member
לירות אני כבר יודעת :)

אני דווקא ממש מחכה לשנה הבאה בשביל הגדנע.. אני אוהבת אתגרים ואמרו לי שהגדנע זה חתיכת אתגר. חוץ מזה, עם רובה ביד אף אחד לא יתעסק איתי!!!

untitled

New member
גם כן לירות

10 כדורים מסכנים נגמרים לפני שאתה מספיק לחשוב (ברגע שהאצבע על ההדק זה פשוט... נו טוב זה אני, לי אסור לתת רובה) בכל אופן טוענים שזו החוויה של הגדנע, ונכון זה אמנם השיא אבל לא ``החוויה`` הכי גדולה שתצא ממנה ודרך אגב, זה שאתם טובים במשחקי מחשב ממבט ראשון ומצליחים לירות בכולם לא אומר שתצליחו לפגוע במטרה (אני בקושי הצלחתי, אבל אני זה אני) אז אל תבואו עם כאלו ציפיות

Levinzone

New member
צודק!

אני ממש לא התתלהבתי מהקטע של לירות.. רק חיכיתי שזה ייגמר. גם אם אתה רואה אח``כ על המטרה 10 פגיעות, אל תהיה בטוח בכלל שהן שלך. מקבלים הרי 10 כדורים, נכון? אז היו המון אנשים עם 15,16 פגיעות.. הכדורים עפים..

כחייל בגדנ``ע

כמשרת בחיל הגדנ``ע אני יכול להגיד שמי שלא בא הפסיד את החיים שלו וכנראה אין לו אומץ או יכולות אמיתיות כי אחרת הוא היה הולך ומראה לעצמו מה הוא יכול. אומנם אני לא אגיד לכם שזה גן של שושנים - זה קשה אבל ככה גם הצבא - הצבא זה לא משחק ילדים וזה בא לשקף את הצבא אז מטבע הדברים זה לא קל אבל למרות הקושי הייתי אומר - קשה אבל הוגן. אומנם קשה - אבל לא דבר שאי אפשר לעמוד בו מי שלא ייצא מניסיון יתחרט

Black Star

New member
טיול שנתי לא חייב להיות ככה :)

ולו יורשה לי להתייחס רק לסוגית המדריך- לנו היה המדריך הכי חתיך בעולם בטיול השנתי :) אחח, זה היה פשוט נפלא. כל הבנות הזילו ריר, כל הבנים התעצבנו... עד היום אנחנו נזכרות בו בחיוך רחב :)

נטע 16

New member
ההפך המושלם משלנו!!!

``אבי המדריך, גם יפה וגם חתיך``.. זה המוטו של היצור בעל 120 קילוגרמים (שאנחנו יודעים עליהם) לא מגולח, בסנדלים תנכיות, נמוך וגוצי ביותר. מכוער זה ההגרה היחידה בשבילו חוץ מצנון!!! ``גם מגעיל וגם דוחה, מתאים יותר ...

נטע?

אבי שאת מדברת עליו הוא אחראי על המשצים בכל מחוז ת``א? כי אני מכיר אבי אביטל אחד ששמן ועם סנדלים תנכיות.....(-:

נטע 16

New member
לא יודעת...

יש לו שיער קצר ושחור. הוא שול 120 יש לו שני משפטים: ``אבי אבטל, גם בגשם גם בטל`` ``אבי המדריך, גם יפה וגם חתיך`` (לא!) יש לו משקפים

*may*

New member
נכון.. לא תמיד זה המדריכים אבל :)

אז ככה- *תמיד* בטיולים שנתיים יש מישהו חתיך. ואם זה לא המדריך אז זה אחד המלווים עם הנשק מאחד הקיבוצים :) ותמיד יש אחד כזה. אתם יודעים, רוב הקיבוצניקים הצעירים (אחרי הצבא) ממש ממש ממש נראים טוב. :) מעיין.

Black Star

New member
חבל, עוד לא גיליתי אותם.

אה, רגע. בעצם...כן, צודקת. באמת היה מישהו חמוד גם בטיולים שנתיים קודמים. אגב, עוד משהו שקורה המון בטיולים שנתיים זה היווצרות של זוגות חדשים. איך ולמה?

*may*

New member
זוגות בטיולים שנתיים..

אז כן, רוב הזוגות מתחברים בטיולים השנתיים. אולי זה בגלל שלאף אחד לא אכפת איך הוא נראה בטיולים האלו, אולי זה בגלל האוירה, אולי המרחק מהבית ואולי הלילות בטיולים הם אלה שעושים את זה. אין לזה הסבר מדוייק אבל זאת תופעה. ו..ערסים.. לא נפגשת איתם בטיולים.. למזלי.. :) מעיין.

בולשיט

אצלנו לפחות .. עד כמה שהכיתה שלנו מגובשת, אנחנו (ה8 בנים) שונאים את הבנות בכיתה ממש .. ובכלל .. בכל השכבה .. הבי``ס שלנו מלא כונפות, ואנחנו משתדלים לשמור מרחק. וטיול שנתי זה דבר מצויין, חוץ מהקטע של הדיסקוטק .. שמחריכים אותנו ללכת אליו.

למעלה