טיול שנתי B-p

נטע 16

New member
את לא מבינה..

אני מאוד אוהבת טיולים שנתיים. אני אוהבת את ההליכה עם החברה והצחוקים בסוף של האוטובוס. העניין הוא שבית הספר שלי הוא בית ספר שאני ממש לא אוהבת בגלל החברה. בכיתה ז` לא היה לנו טיול שנתי אין לי מושג למה. אבל כיתה ח` וט`, הטיול היה ל-3 ימים, החברים היו חברים ואחלה אנשים. מגובשים בעלי חוש הומור וכיף והיה ממש נהדר! אני יכולה לבלות עם אותם אנשים שבועות בטיולים. פשוט הפעם הגשם הרס את כל התוכניות (המשעממות) ליום השני והאנשים פשוט מזוויעים.. אני גם לא רציתי לבוא אבל אמרו לי שאני אצטרך לבואלבית הספר או שיורידו לי ציון כך שהעדפתי לבוא.. בכל זאת היה עדיף לבוא לבית הספר: פחות סבל בכל יום והייתי זוכה לפגוש את חבר שלי מוקדם יותר :)

R_R

New member
על טיולים ואנשים מעצבנים.

הטיול השנתי שלי היה ממש כיף השנה. למרות שלפני שיצאתי חשבתי שהוא יהיה זוועה, לא בגלל שאני שונאת טיולים להפך אני מתה על טיולים, אבל אני שונאת את רב הכיתה שלי. שהפעם מסיבה לא מוסברת לא הצליחו לעצבן אותי למרות ההערות המטמטמות שלהן. כולל אחת שבזמן שהתלהבתי מכל הירוק ופרחים שראינו בנחל צאלים אמרה לי``מה את מתלהבת מהפרחים האלה יש לי כאלה בגינה?``, ובנות שלא מבינות מה היופי של למצוא שני מטר מים במדבר יהודה. והיועצת של בי``ס שעצבנה אותי כל הטיול. איך שהוא יצא שזה אחד הטיולים הכי טובים שהיו לי עם הבי``ס. אז לשנה הבאה תתעלמי מהאנשים ותהני מהסביבה. חיים מאושרים רבקה

נטע 16

New member
בנוגע אליי את טועה

לי קשה לדמיין (!) מצב שבו אני נהנית עם הכיתה שלי. אני ניסיתי כבר אינספור פעמים למצוא בהם משהו טוב כדי שיהיה לי בסיס להתחברות איתם אבל הם ד ו ח י ם ! ! ! אני יכולה לתת לך מליון ואחת סיבות למה אני שונאת אותם ואי אפשר להתעלם מיותר ממאה אנשים שאת לא סובלת ולהנות עם עצמך, צריך מישהו לדבר איתו.

R_R

New member
אני יודעת על מה אני מדברת.

גם לי היה קשה לדמיין, אבל מסתבר שזה אפשרי. אני בעיקר נהנתי להקשיב לשקט (שהיועצת לא הפריע לי עם שירי מצעדים (ואני לא מתכוון למצעד הרשמי של ישראל וכו`). ודיברתי עם המדריכה שהיתה ממש חמודה, מצד שני לפי מה שכתבת גם המדריך היה על הפנים. מומלץ לקחת דפים ולכתוב סתם מחשובות שעולות לך בראש. זה גם מוציא את הדברים החוצה (כמו הודעה שכתבתי שעוד שניה אני זורקת את ספרי ההיסטוריה-למרות שאני אוהבת את המקצוע-והבנות שלמדות למבחן שאחרי הטיול מהצוק.) או סתם דברים שעניינו אותי באותו רגע. בערך כמו יומן רק לא כ``כ אישי. עדיין יש לי את הדפים ואני נהנית להסתכל בהם. ותאמיני לי המצב שלי עם רב הכיתה לא יותר טוב אבל הן לא היו במסלול איתי-שתיים היו במשלחת נוער לטורנטו אחת הייתה בטיול למיטובות שבת ושתיים עם בנות שאני פשוט רוצה להקיא מהן. אחת הבנות בכיתה שאני איתה מכיתה ט` ובשכבה מכיתה ז` דיברתי עד היום 3 משפטים ששניים מתוכם היו באותו יום, עם אחותו שפגשתי במקרה באוטובוס דברתי בנסיעה יותר מזה. אל תגידי לי שאני לא יודעת מה זה להיות עם אנשים ד-ו-ח-י-ם. אני מקווה ששנה הבאה תהני יותר.

orchid

New member
הלוואי ו...

היו לי טיולים שניתיים וגדנע כדי שאני אוכל להתלונן עליהם...כי אין לי .ץ..וזה דבר נורא נורא נורא עצוב, כי אנחנו מאוד רוצים ולא שמים עלינו בטלו לנו את היציאות האלה, הארוכות מבי``ס מכל מני סיבות שאין טעם לפרטם (אתם בטח יכולים לדמיין) וזה ממש רע מצד ההנהלה, והכי גרוע, מצד ועד ההורים שהסכים איתם איככככככ רוני, שדורשת שהטיולים יוחזרו לאלתר!

orchid

New member
עצוב נכון?

לא, שום דבר...אין טיולים ועד שקבעו לנו טיול של יום אחד, משהו חביב לאיזה נחל בצפון, אז גם אותו ביטלו, בגלל שהמסלול היה רטוב מהסערה הנורא מוזרה שפקדה אותנו לפני כמה ימים... אכן מדפרס. רוני, שהתחילה לנסח מכתב להנהלה. : )

kazarel

New member
מה זה?????!!!!!

טיול שתי זה הדבר הכי הכי הכי כיפי בעולם זה חוויה אין יותר כיף מזה זה סבבה מבלים עם החברה בלילה רק אני והיא באכסניה מעיפים את כולם ו.... זה סבבה הגדנע מילא אבל טיול שנתי מה קרה לך נטע???!!!!!

למעלה