טיול שנתי B-p

נטע 16

New member
ממש בוגר..

א. איך אתה מצפה להכיר מישהי מגניבה עם הגישה הזו? ב. דווקא הדיסקו היה משגע!! אחרי הכל היינו ברמת הגולן (שוב) אז לקחו אותנו לכינרת על אונייה להפלגה. אז באמצע הכינרת, כשיש חושך מצריים מסביב עשו לנו דיסקו משגע אחלה מוזיקה!! אני חושבת הורדתי שם קילו שניים :)

*may*

New member
אז אתה מקרה מיוחד, אוקיי ??

:) לא דיברתי על מקרים מיוחדים .. דיברתי על רובם .. כי מה לעשות זאת תופעה מוזרה שנוצרים זוגות חדשים בטיולים השנתיים.. וגם לא דיברתי על הכונפות בכתה שלך ובכלל בבי``ס שלך.. (אולי בעצם הן המקרה המיוחד כאן ?) אה ואגב, גלעד, מישהי כאן אמרה כבר כמה פעמים שאתה מדוכא מינית, לא ? :) מעיין.

Levinzone

New member
לא...

די, מספיק. אני לא חושבת שהוא מדוכא מינית, סתם אמרתי את זה כבדיחה שלי עם עצמי. לא יודעת אם הוא כן או לא מדוכא מינית.. אני דווקא מחבבת את גלעד, אפילו מחבבת + :))) -יעל-

*may*

New member
אוקיי אוקיי..

זאת פשוט הייתה בדיחה שחזרה על עצמה יותר מדיי פעמים. :) מעיין.

flowr..

New member
אוי...

יש לי טראומה מהטיול השנתי של שנה שעברה.. שבו מישהי, שלא חיבבתי במיוחד גם ככה, החליטה שדווקא מישהו משמעותי שהיה חשוב לי פעם (כיום כבר לא, אבל לא משנה), יצטרף לאוסף הבויפרנדים שלה... זה די הרס לי את הטיול. לא שגם ככה נהנתי ממנו יותר מדי. נו טוב. לא משנה, עבר, מזמן, לא בוכים על חלב שנשפך. אגב, אני לא מאוד מסכימה עם ההכללה הזאת, בקשר לזוגות בטיולים שנתיים... הממף, לא נורא. flowr..

erlich

New member
נו מעיין זה בדיוק

מה שניסיתי להסביר לך מקודם.... אני יודע למה בטיולים שנתיים זה קורה ואני אסביר לכם בדיוק למה. לא יודע איך זה אצלכם אבל אצלנו טיול שנתי זו חוויה עצומה של גיבוש, התקרבות, שיחרור וכו`.... כולם ``יוצאים מהפוזה`` לא בדיוק שמים לב לאיך הם נראים (ולפי דעתי ככה כולם נראים הרבה יותר טוב) אבל את הלילות האלה אי אפשר להחליף. מתי עוד יש לכל השכבה הזדמנות ולכל בת ולכל בן אפשרות לבלות לילה שלם ביחד לטייל בטבע בלי לתרץ את התירוצים האלה כי זה כל כך ברור. וכולם עושים את זה עם כולם. אני אתן לכם דוגמא - טיול שנתי יא. אני ודנה. דנה היא אחת מהבחורות הכי מושכות בשכבה שלנו. גוף מדהים, פנים יפות ממש מדהימה (פזית בשבילך מעיין). בערב אני יושב עם כל ה``מגניבים`` של השכבה ומנגנים שרים (יותר נכון צורחים) ומריצים צחוקים. בקיצור בשלב מסוים נמאס לי כבר לנגן, אז אני מעביר את הגיטרה למישהו אחר, ושואל את דנה אם היא רוצה לעשות סיבוב. זה היה כל כך ברור מה היו הכוונות שלי.. היא באה. בלי בעיה. אף אחד לא אמר מילה, רק צחקו קצת: ``אל תעשו את כל מה שאנחנו היינו עושים`` את התיאורים הויזואלים של הערב אני אחסוך ממכם. אבל חזרנו רק באיזה 2 לאיפה שכולם היו. וזה היה כל כך ברור שכשחזרנו נשארו רק איזה 5-7 אנשים מתוך 14-16 שהיו שם בהתחלה. והם גם אחרי זה הלכו (כשהאחרים חזרו - אנחנו עושים משמרות :). ותאמת זה היה כל כך ברור וטבעי מבחינתינו. ועדי, אני מזהיר אותך, לא לדבר על זה, ארז.

*superstar*

New member
ארז ארז ארז...

אפשר לחשוב! ואין כל כך על מה לדבר כי אין לי מושג מי זאת דנה... אבל טיולים שנתיים של השכבה שלי זה אומר אלכוהול נפצים משטרה וללכת מכות עם הנהגים!:)) עדי:)

Levinzone

New member
חחחחחחחחחח... פלאשבקים!!!

כשהייתי קטנה, הייתי עם לכ המשפחה (המורחבת) אצל סבתא, ואנחנו הילידים שיחקנו בחדר. אני בטח הייתי בת 10, אחותי הגדולה בת 12, והקטנה בת 6. אני ואחותי הגדולה נוראאאא אהבנו להתעלל בקטנה, אז שלחנו אותה לסלון (מול כל המשפחה המורחבת) ואמרנו לה לשאול את אמא שלי- אמא, את ואבא הזדווגתם כשעשיתם אותי? אני ממש נקרעת פה עכשיו..!! גלעד, כנראה אתה לא כזה בלתי מועיל:) -יעל-

אההה !

שכה יהיה לי טוב. אין לי מה להגיד לך אפילו ... תשמרי על הפה שלך מותק, אני הכי מועיל פה ..

My Way

New member
ארז

לפי כל ההודעות והסיפורים שלך, היו לך כמה? 20 פרטנרים (או פרטנריות) עד היום? די הרבה במעט שנותיך. מה יהיה? סתם תוהה. סתיו גלעד שתוק

erlich

New member
אממממ לא........

היו לי הרבה הרבה פחות...... אבל אני לא מבין מה את מחשיבה פרטנר אז תסבירי...... ארז.

My Way

New member
נראה לי

שהבנת נכון. לא התכוונתי לפרטנרים למשחק סקוואש נעים בקאנטרי קלאב הקרוב לביתך... פרטנרים יכול להיות רק גבר אחד לדעתי. יש? סתיו

erlich

New member
אמממממ.....

אני אחשיב פרטנריות = מספר הבחורות שהתנשקתי איתן. וזה 7. מתוכן 3-4 היו חברות שלי. וזהו... עד הסוף הגעתי רק עם מישהי אחת (עם אחת אני לא בטוח - סיפור ארוך). למה כמה היו לך? ארז.

Levinzone

New member
ה(!)ממממממממ...

לא חושבת שלזה היא התכוונה בפרטנריות... או שכן? לא יודעת. משהו אחד לא הבנתי (בעצם שניים): 1- 4-3 היו חברות שלך? אתה לא זוכר או מה? 2- אתה לא בטוח אם שכבת עם מישהי או לא?!? אבא שלה מעשן נרגילה במרפסת אחרי שהוא כל הזמן מטיף לה נגד זה -יעל-

נטע 16

New member
דווקא זה משהו חמוד...

בטיולים שנתיים בנות המון פעמים מפחדות בירידה מצוקים או משהו בסגנון או משחקות אותה בשביל להשיג תשומת לב של מישהו. ואז הבן החזק והחתיך מגיע לעזרתה ונותן לה יד מצילה. הוא נשאר לידה (רק במקרה יצא שהיא זו שהוא דלוק עליה ולהפך... כן, בטח) והידיים נשארות זו בזו והרי חייבת להתפתח שיחה.. ועד עצם היום הזה...

*may*

New member
טוב סליחה אבל זה באמת בולשיט...

בנות מפחדות בירידה מצוקים או משחקות אותה כדי שה``אביר החזק והחתיך על הסוס הלבן יבוא להציל אותם מהרוע שבחיים`` ???? פחחחחחחח ראית יותר מדיי טלויזיה. קראת יותר מדיי סינדרלה. להזכירך- ירידה מצוקים וכל הדברים האלה היא בטור. בטור אי אפשר פתאום לקרוא למישהו ספציפי שיעזור לך. ככה שהשיטה לא ממש עובדת. תמיד יש את אחד המדריכים שנשארים כדי לעזור לכולם. לכווווולם, לא רק לבנות הפחדניות. וברוב הפעמים זאת באסה כי זה מישהו ממש ממש ממש *לא* שווה. אגב, זה מזכיר לי קטע מצחיק- בטיול השנתי האחרון באמת ירדנו כל הזמן מהצוקים ולמרות שלא פחדנו בכלל ולא ביקשנו עזרה - המחנך שלנו שהוא שמן גורילה כזה החליט שהוא ``מציל את כולם``.. (בהסוואה של להציל את כולם כמובן, תגלו למה בהמשך..) הוא נעמד וניסה לתת ידיים לכל אחד שירד.. כמובן שאף אחד לא היה צריך *אותו* כדי לרדת מהצוקים.. בהתחלה חשבנו בתמימות שהוא באמת חשב שהוא אולי צריך לעזור, אנא עארף.. בסוף גילינו את הסיבה האמיתית (חברות שלי גילו ואמרו לי..) - אתם יודעים, הבנות הולכות עם מכנסיים קצרצרים בטיול. (לרוב בוקסר או מכנסי פוקס קצרצרים כאלו.) המכנסיים האלו הם לא הדבר הכי צמוד שיש.. כשיורדים מהצוק- מי שלמטה יכול להציץ.. ואז נבהלנו.. אהההה המחנך שלנו הוא בן אדם סוטהההה ! איכססססס.. ואז התחלנו לשים לב לזה והוא שם לב שכולם שמים לב לזה אז הוא הפסיק. בכל זאת זה היה מגעיל.. וכמה בנים הצטרפו אליו בשלב כלשהו.. לא יודעת אם הם השתמשו בשיטה שלו או לא אבל מדיי פעם בעטתי בהם כשירדתי.. :) הישמרו לכן בנות ! :) ונטע - הגיע הזמן להתעורר את לא חושבת.. ? :) מעיין.

מה?? זה תמיד!!

אצלנו בטיולים לפחות! כל המלווים שלנו והחובשים ת-מיד אבל תמיד נראים טוב! (או לפחות חלק גדול מהם)והם בכלל לא קיבוצניקים-הם מהאיזור שלי,בחורים אחרי צבא שאין להם מה לעשות,אז ככה יותא גם שהם באים אלי לביצפר להיות מורים מחליפים אז זה נחמד..לראות את השכן שלי ועוד איזה אחד שחזר מטיול במזרח מרצה לך על תורת הראסטפרים... תנסו את זה! זה דווקא נחמד... אני B-)

flowr..

New member
טיולים שנתיים...

אני גם לא מחבבת אותם במיוחד. משום מה הרעיון של להסתובב יומיים שלמים (פתאטי פתאטי, עדיין עושים לנו טיולים של יומיים) בשמש ובחום ובחולות עם השכבה ה``אהובה`` שלי, לא מושך אותי במיוחד. אמור להיות לי אחד כזה בסוף החודש, אבל ממש לא מתחשק לי להיות נוכחת בו... אז אני נשארת בבית. (כמה אופייני לי). flowr..

למעלה