זה מגן הברך שלך או שאתה פשוט שמח לראות אותי?
E enigo New member 16/9/07 #59 את דרך בורמה אני מכיר די טוב לא זוכר שם אפילו עליה אחת שיכולה לאתגר אפילו XR125, כשאתה רוכב עליו. מסקנה - אף פעם אל תסמוך על תימנים שקוראים לעצמם דוקטור!
את דרך בורמה אני מכיר די טוב לא זוכר שם אפילו עליה אחת שיכולה לאתגר אפילו XR125, כשאתה רוכב עליו. מסקנה - אף פעם אל תסמוך על תימנים שקוראים לעצמם דוקטור!
כRובי New member 15/9/07 #33 אל תנסו למצוא את תוואי הסינגל ברקע גם המדרי DR XR לא מצא אותו (עלק רכב כאן יום קודם כדי להכין טיול )
כRובי New member 15/9/07 #34 אם מחפשים ומתבוננים היטב רואים איך האופנוע של אדם נעזר בכל החלקים, ולא רק בצמיגים, כדי למצוא אחיזה
כRובי New member 15/9/07 #44 עצרנו ליד מעיין קטן (DR XR ייתן את השם המדוייק של המקום), ליד מערות. הדמויות בתמונה אינם מיצגים של האדם הקדמון
עצרנו ליד מעיין קטן (DR XR ייתן את השם המדוייק של המקום), ליד מערות. הדמויות בתמונה אינם מיצגים של האדם הקדמון
D Dr XR New member 15/9/07 #56 "לכל חמור יש זין!" "כמה שאתה מקלל אותו - ככה הוא משמין..." איך לא צילמת אותו כרובי? איך??? אחלה יום!
R razc New member 16/9/07 #60 ../images/Emo120.gif רועה צאן זקן וחכם אמר לי פעם... אה ! בדיוק את המשפט הזה...
S shayvilk New member 15/9/07 #52 מארגן טיולי שטח אהה... נראה לי הצילומים הם כדי לראות מי שבר איזה חלק בנפילות.... מושחתים נמאסתם