פירואט
כRובי New member 15/9/07 #1 טיול ראש השנה הרעיון היה לרכב מקיבוץ עינת עד ללטרון, שם לחבור ל-DR XR שיוביל וידריך את הטיול בהרי ירושלים (אין לי מושג מהי הנקודה המזרחית ביותר אליה הגענו והרחקנו). כבר בדרך הצלחנו "ללכת מכות" עם אימא אדמה כאן שמרמר בוחן מחדש את המכשול בדמות עלייה מדורגת היטב
טיול ראש השנה הרעיון היה לרכב מקיבוץ עינת עד ללטרון, שם לחבור ל-DR XR שיוביל וידריך את הטיול בהרי ירושלים (אין לי מושג מהי הנקודה המזרחית ביותר אליה הגענו והרחקנו). כבר בדרך הצלחנו "ללכת מכות" עם אימא אדמה כאן שמרמר בוחן מחדש את המכשול בדמות עלייה מדורגת היטב
כRובי New member 15/9/07 #49 וזהו! ../images/Emo13.gif בדרך חזרה הבייתה קצת התפצלנו באופן בלתי ברור, מקווה שכולם הגיעו בשלום. אני המשכתי עם פאנצ'ר בקדמי בערך משוהם עד הבית...
וזהו! ../images/Emo13.gif בדרך חזרה הבייתה קצת התפצלנו באופן בלתי ברור, מקווה שכולם הגיעו בשלום. אני המשכתי עם פאנצ'ר בקדמי בערך משוהם עד הבית...
כRובי New member 15/9/07 #50 מי שרוצה את אחת התמונות (או יותר) ברזולוציה גבוהה יותר, שישלח לי את הקישור שלה ואת כתובת האי מייל אליה ניתן להעביר קבצים גדולים (קצת יותר מ-1.5 מגה לכל תמונה)
מי שרוצה את אחת התמונות (או יותר) ברזולוציה גבוהה יותר, שישלח לי את הקישור שלה ואת כתובת האי מייל אליה ניתן להעביר קבצים גדולים (קצת יותר מ-1.5 מגה לכל תמונה)
T thedarkslide New member 15/9/07 #53 ויי ויי בה לי סט שטח לבהמה עוד מעט מגיע העונה של הבוץ אני צריך לחזור לרכב שטח
R razc New member 16/9/07 #61 ../images/Emo180.gif כRוב, יא מושחת. איפה האופנוע הכחול שלי? תיכף תפיץ שגם בטיול זריחה ראו אותי רוכב על קטום.
../images/Emo180.gif כRוב, יא מושחת. איפה האופנוע הכחול שלי? תיכף תפיץ שגם בטיול זריחה ראו אותי רוכב על קטום.
כRובי New member 15/9/07 #7 שחר לא זכר אם מישהו קבע שחייבים להעלות את העלייה על 2 גלגלים בלבד, ונעזר ב"רגלי עזר"