טיול לקילימינג'רו

noniii1

New member
טיול לקילימינג'רו

שלום לכולם אני מתכננת טיול לקלימניג'רו בגבול קניה טנזניה בסביבות חודש מאי. מישהו עשה את הטרק הזה? יש המלות מיוחדות? והתכנון הוא להמשך משם לזנזיבר, מה דעתכם? :)) תודה, ליאור.

לילית462

New member
תעשי הרבה כושר, זה מאמץ גופני

מעבר לזה...לא יודעת לא הייתי, רק שמעתי. למה דווקא זנזיבר ? לא שיש לי משהו נגד, להפך אבל אני במקומך הייתי ממשיכה לטיול בטנזניה - לנגורו-נגורו ולסרנגטי. הבעיה מבחינתי עם זנזיבר, היא שזה קצת סיפור להגיע - שוב לטוס... והיא יחסית מאוד יקרה - אבל יפיפיה. הכל שאלה של מסגרת זמן ותקציב...

noniii1

New member
היי לך לילית:)

תודה על התגובה. ממה ששמעת מאנשים, הם נהנו מהטרק? ומבחינת כושר אנחנו בסדר יחסית נעבוד על זה:)) זנזיבר היא מין סוג של חלום בשבילי, אז אני מוכנה להשקיע. השאלה היא עם האמת הקילימינג'רו שווה את ההשקעה? מה דעתך?

לילית462

New member
סליחה שהטעתי - לא קשה בכלל

אתמול דיברתי עם חברה שטיפסה, היא אמרה שהמסלול בכלל לא קשה, אפילו ילדים מטפסים אותו. זה לא טיפוס זה צעידה. אני מאמינה שמתישהו ב 2008 אני עולה על ההר הזה, זה טיול של חמישה ימים שווה את ההשקעה ? תלוי למי, תלוי באיזה מחיר... לגבי זנזיבר, אני באמת מאמינה שהאי המשגע הזה הפך לפנטזיה. אני חושבת שחופשה במומבסה תהיה מהנה באותה רמה, בחצי עלות - השאלה היא מה את מחפשת בזנזיבר - את הנופים של הדוגמניות שמצטלמות לפרסומת לבגדי ים - כי זה יש לאורך כל החוף מומבסה / מלינדי / דר-א-סלאם ובהרבה פחות כסף.

t z u k y

New member
זנזיבר

האמת שיש עוד דרך להגיע לזנזיבר וזה במעבורת מדאראסלאם יש כל בוקר ,לוקח שעה וחצי לכל כיוון אבל זה ממש כיף , נסיעה עם נוף יפה וגם לא יקרה ולא צריך לבזבז זמן להגיע לשדה תעופה ולהגיע איזה חצי שעה ליפני הטיסה ולנחות בטיזנאמו הסירה יוצאת ממרכז העיר יחסית ומביאה אותך לליד השוק אני ממליץ על זנזיבר ולהגיע עם המעבורת.

לילית462

New member
אבל, המעבורת בדרך חזרה

זה על הפנים, אחרי הצהרים השיט במעבורת הוא מערבב לחלוטין. חוצמזה לא רק הטיסה לאי היא יקרה אלא גם השהייה בו. בכל אופן, זנזיבר מדהימה ממה ששמעתי - לא הייתי - לא מצליחה להביא את עצמי להוציא פי שלוש על חופשה שאני יכולה לעשות בשליש המחיר במומבסה - כשהתמורה היא אותה תמורה בסה"כ. (אם נתעלם מהטיולים שעושים באי - לעיר, לשוק התבלינים ולשוק העבדים או איך שקוראים לזה)

t z u k y

New member
בכל זאת

הדרך חזרה במעבורת זה יוצא בשקיעה תמיד אז יש נוף יפיפה של הים והאיים הקטנים שבדרך עם השקיעה , אני זוכר את זה התור משהו ממש יפה וזה גם חוויה לא רק הנסיעה במעבורת אלה השהות בנזיזבר עצמה היא מיוחדת

למעלה