טיול ליפן

Kawaii Baka

New member
דווקא יצא לי לפגוש, לפחות ברשת,

ריוקנים זולי, במחירים הנעים בין 25 ל35 דולר ללילה. אני די בטוח שפירסמתי אתרים "רשמיים" של שניים מהם כאן בפורום, אני אפחור כאן ובמועדפים שלי כדי להראות.

fwave

New member
תודה! ../images/Emo13.gif

אוף! אני חייב לחזור לטיול נוסף... אני מתגעגע... למישהו יש כמה אלפי שקלים לתרום לי?

Tenguy

New member
יופי של תמונות - יופי של טיול

עוררת אצלי געגועים קשים.... חייב לחזור לשם וכמה שיותר מהר... תודה

Tenguy

New member
אני מצטרף להמלצה לכרטיס הרכבת !!!

חובה חובה חובה לקנות את JR PASS לשלושה שבועות - זה חוסך המון המון כסף וזמן, זה ניראה הרבה כסף אבל בלעדיו הנסיעות יעלו לכם כפול !!! ה-JR PASS טוב גם לכל הרכבות הפנימיות של טוקיו (אין כמו YAMANOTE
) רק נסיעה מטוקיו להירושימה זה משהו כמו 120$, ולכיוון אחד ! ושכחתי (4) אם כבר נוסעים ל-SENDAI - חובה להפליג ב-MATSUSHIMA ולאכול מן הצדפות המפורסמות של המקום. גם אני ממליץ לטוס ל-KANSAI-AIRPORT ולהתחיל בקיוטו, ומשם לעשות גיחות ל-NARA, KOYA-SAN, ול-ISE אח"כ להצפין ל-FUJI-SAN ולסביבה (כולל אונסן בהרים), ומ-FUJI יש רכבת ישר לשינג'וקו בטוקיו. מטוקיו עלייה לניקו ולסנדאי, חזרה דרומה ל-OSAKA, ולהמשיך ל-HIROSHIMA (בדרך אפשר לעשות גיחה של חצי יום ב-HIMEJI-JOU), ושוב חזרה ל-OSAKA והבייתה. שוב - זאת המלצה שתמיד אפשר לשנות. אל תשכחו שכל עוד ה-JR PASS בתוקף - אתם יכולים תמיד לסוע ללא הגבלה בכל יפן ברכבות הסופר המהירות שלהם (250 קמ"ש).

Tenguy

New member
העיקר שכחתי - JR PASS קונים בארץ

אי אפשר לקנות JR PASS ביפן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חובה לבקש בסוכנות הנסיעות בארץ, בנוסף לכרטיה הטיסה, גם VAUCHER של JR PASS, אותו אתה מחליף ביפן באחת מן תחנות הרכבת המרכזיות של JR ל-PASS עצמו. וכמובן שאסור אסור לאבד אותו !!!!!!!!!!!!!

Tenguy

New member
עוד משהו חשוב לגבי JR PASS

אם אתם נוסעים למשך חודש (4 שבועות) ומכיוון ש-JR PASS הכי ארוך הוא שלושה שבועות (ככה היה שהייתי לאחרונה), אז הכי טוב זה לנסוע באוטובוס מ-KANSAI-AIRPORT לקיוטו, לטייל ברגל ובאופניים בכל העיר ובסביבתה (יש כרטיס יומי של 500 YEN לאוטובוס) בכל השבוע הראשון, ורק שעוזבים את העיר (בתחילת השבוע השני), ללכת להמיר את ה-VAUCHER של JR PASS ל-PASS עצמו (התוקף של ה-PASS הוא מן היום שמקבלים אותו בתחנת הרכבת JR!), ואז אפשר להתחיל לנסוע חופשי ברכבות לאן שרוצים הלאה ביפן. אני מקווה שעכשיו זה ברור

Reikan

New member
בוקר טוב

היא עדיין קיימת, כנ"ל נגאסקי. תלמד היסטוריה בן אדם.

Noam Raby

New member
לאוהבי בדיחות שחורות שזוהרות בחושך-

On August 6, 1945, Hiroshima was chosen by US armed forces as the first ever target of an atomic bomb employed over a populated area. As a result, 200,000 civilians lost their lives, and Hiroshima became..... http://www.japan-guide.com/e/e2160.html אחרי זה זה כבר לא מצחיק.....

hatoya

New member
אתר בעברית עם מידע על טיולים ביפן

http://www.golden-lotus.co.il/archive/asia/tokyo.html

solchik

New member
לונלי פלנט

היי נועם, הצעות לחסוך קצת כסף - אתה מוזמן לקבל את הלונלי פלנט שלי, נחמד מאוד ועזר בדרך, ואם תשלח לי מסר אני אתן לך את המיילים של בתי שלום ביפן (שמארחים ישראלים בחינם לעד שלושה לילות בכל אחד מהם) ישנתי בזה של קיוטו, יש שניים בטוקיו ואחד בהירושימה, וכשהגענו לנארה חיכתה לנו הפתעה - הם עשו אובר בוקינג לבית שלהם (הם נותנים לישראלים שמגיעים אליהם ממש בית נפרד לישון בו) ושלחו אותנו לאחת המשפחות של הקהילה... הם היו כל כך מקסימים והיה לנו כל כך כייף איתם!! עשו איתנו את טקס התה, לקחו אותנו לסיורים בעיר לימדו אותנו כל מיני קיפולי אוריגאמי ואפילו קנו לנו (!!) מתנת פרידה כשעזבנו (ניירות אוריגאמי, וואשי מיוחד, לכל אחת..) אין ספק שה-JR חוסך המון המון כסף תקנה אותו בתמסה יפן (חברת נסיעות בכפר סבא) עשינו גם מסלול של חודש (ועוד חודש בשבילי בטוקיו) אז אם אתה רוצה טיפים שלח לי מסר :)

ללכת לבקר בניגטה

Nigata. עיירה יפיפייה, אנשים כ"כ חמודים.. שווה לביקור. מקום מדהים, מלא שדות תירס, מאוד כפרי אבל גם מאוד חדיש... באמת שווה לביקור. נסיעה ברכבת מטוקיו..

assaf12369

New member
הרבה מאוד כסף

אז ככה אני ממליץ לכם ללמוד קצת יפנית ואחרך כך להכין הרבה כסף כי הכול יקר שם ודבר ראשון שאתם עושים תלכו ל"רפונגי" זאת עיר שלמה של מקומות בילוי אחד המקומות הכי יפים שיש זה נמצא בטוקיו לאחר מכן תלכו לנישי קסאי או קיטה סנגו יש מלאמקומות יפים כמו הפארק הלואמי שלהם כול זה נמצא בטוקיו והטופ שבטופ נמצא באוסקה יש הרבה מה לעשות שם אז פשוט כדאי לכם המלצה שלי מניסיון

Reikan

New member
באמת מומלץ ללמוד קצת יפנית לפני

או אפילו לקנות שיחון בסיסי ולהתאמן עליו במטוס, מומלץ. הרבה יפנים לא יודעים אנגלית ויסתכלו עליך כאילו נחתת מהירח.

Noam Raby

New member
אני עושה עכשיו קורס

באוניברסיטה הפתוחה, והוא בכלל יסים עד אז סמסטר ב' יפנית. עם זה ושיחון אני מקווה שנכסה את הבסיס. אני מקווה שיהיה לנו זמן לעשות את כל מה שאנחנו רוצים.

fwave

New member
יפנית.

ניתקלתי במעט מאד אנשים שלא היה אפשר לתקשר איתם באנגלית בסיסית ותנועות ידיים. כל מי שפניתי אליו יצא מעורו כדי לעזור לי. כדאי לדעת את מילות הנימוס הבסיסיות. זה משפר פלאים את היחס כלפיך.

למעלה