טיול להודו אני מעוניין לצרף מישהי לטיול בהודו בעוד כמה חודשים
ר רחמים ז New member 17/3/06 #3 הודו לא זה לא חלק בעקבות הילדים כיף שם אגב הסיפור על המסג היה יפה נהניתי
נ נסיכת הכוכב New member 17/3/06 #4 אוהו אתה קורא !!! אתמול היה שם סיפור על קפה מהביל טוב לא פחות גם הוא עורר ענין
B ben3211 Member 17/3/06 #5 רחמים כייף לך../images/Emo66.gif תעשה חיים. אפשר לבקש בקשה קטנה כשאתה חוזר....תוכל להביא לי איזו הודית קטנה וחמודה היי.... שלא תביא לי תרנגול הודו (מחשש לשפעת העופות)
רחמים כייף לך../images/Emo66.gif תעשה חיים. אפשר לבקש בקשה קטנה כשאתה חוזר....תוכל להביא לי איזו הודית קטנה וחמודה היי.... שלא תביא לי תרנגול הודו (מחשש לשפעת העופות)
B ben3211 Member 17/3/06 #15 תודה רחמים ../images/Emo13.gif ממחר בבוקר אני יושב בנתב"ג 2000 ממתין ומצפה לך שתחזור
נ נסיכת הכוכב New member 18/3/06 #16 חושבת שיש מקומות טובים יותר לשבת למה הודית מה רע בישראלית חמודה?
B ben3211 Member 18/3/06 #19 אמרתי את זה באירוניה נסיכה../images/Emo13.gif הישראליות הן הכי הכי חמודות, הודיות כבר לא עושות לי את זה. הכוונה להודיות על שתיים עם הסרי המסורתי ונקודת חן על המצח. גם ההודיות בעלות כנף מהלול לא עושות לי את זה.
אמרתי את זה באירוניה נסיכה../images/Emo13.gif הישראליות הן הכי הכי חמודות, הודיות כבר לא עושות לי את זה. הכוונה להודיות על שתיים עם הסרי המסורתי ונקודת חן על המצח. גם ההודיות בעלות כנף מהלול לא עושות לי את זה.
נ נסיכת הכוכב New member 18/3/06 #22 הנה אחת שתרקוד עבורך שולחת אותה להנעים את זמנך שלא תגיד שלא חושבים עליך פתח את התמונה היא משתפרת
נ נסיכת הכוכב New member 17/3/06 #12 בן חששנו ובא לנו היום נודע על מוקד נוסף של שפעת העופות הפעם בקיבוץ נחשון אוףףףףףףףףףףף זה מלחיץ
B ben3211 Member 17/3/06 #14 אל דאגה נסיכה, אנחנו עם נבחר שפעת העופות שתגיע לכאן תהיה הכי הכי איכותית אני לא יודע אם לבכות או לצחוק
אל דאגה נסיכה, אנחנו עם נבחר שפעת העופות שתגיע לכאן תהיה הכי הכי איכותית אני לא יודע אם לבכות או לצחוק