תהני כמה שרק אפשריוצאת עם העבודה שלי לסוף שבוע בים המלח... אנחנו נהיה במלון אואזיס..
יוצאים היום וחוזרים במוצאי שבת.
תהנו בים המלח.יוצאת עם העבודה שלי לסוף שבוע בים המלח... אנחנו נהיה במלון אואזיס..
בון וואיאז' צביוש היקרה.יוצאת עם העבודה שלי לסוף שבוע בים המלח... אנחנו נהיה במלון אואזיס..
נסיעה טובה צביה, תהני ותבלי ככל שאפשר.יוצאת עם העבודה שלי לסוף שבוע בים המלח... אנחנו נהיה במלון אואזיס..
נכון גולשתנסיעה טובה צביה, תהני ותבלי ככל שאפשר.
אוי, כמעט שכחתי, צביה, לא לשכוח לצלם תמונות ולשלוח לפורום.
אוהבת תמונות של אנשים מרוחים בבוץ שחור.מ
נכון גולשת
תהנו.יוצאת עם העבודה שלי לסוף שבוע בים המלח... אנחנו נהיה במלון אואזיס..
נסיעה טובה. אל תתותרי על מתקני הספורט של המלון.יוצאת עם העבודה שלי לסוף שבוע בים המלח... אנחנו נהיה במלון אואזיס..
איזה יופי תהני בכייף מכל שניה ושנייהיוצאת עם העבודה שלי לסוף שבוע בים המלח... אנחנו נהיה במלון אואזיס..
תהני יקירה ושתפתי אותנו בתמונות.יוצאת עם העבודה שלי לסוף שבוע בים המלח... אנחנו נהיה במלון אואזיס..
לא חם מידיי?יוצאת עם העבודה שלי לסוף שבוע בים המלח... אנחנו נהיה במלון אואזיס..
חברים שלי היו בים המלח בסופ"ש האחרון ו"התענגו" על מזג האויר הנוח והנעים. 45 מעלות בצל...לא חם מידיי?
אני אוהבת להיות בים המלח במאי ובאוקטובר, אז החום נסבל וגם אז במרבית היום אני במלון ורק בבוקר ובערב צפה בים.
בילוי נעים!!!יוצאת עם העבודה שלי לסוף שבוע בים המלח... אנחנו נהיה במלון אואזיס..
מקווה שמזג האויר יתחשב בכם והכי- שהמזגנים במלון יעבדו היטב.יוצאת עם העבודה שלי לסוף שבוע בים המלח... אנחנו נהיה במלון אואזיס..
מזג האוויר חםםםםםםם... היינו בבריכה וכשיצאנו לקניון הדרך לשם היתה סיוטמקווה שמזג האויר יתחשב בכם והכי- שהמזגנים במלון יעבדו היטב.
שיהיה לך בילוי נפלא.
הקניון לא קרוב לאואזיס?מזג האוויר חםםםםםםם... היינו בבריכה וכשיצאנו לקניון הדרך לשם היתה סיוט
ממקומות הנופש האהובים עלי בעולם (אם כי נדיר שאני מגיע אליויוצאת עם העבודה שלי לסוף שבוע בים המלח... אנחנו נהיה במלון אואזיס..
הגעתם? איך המלון?יוצאת עם העבודה שלי לסוף שבוע בים המלח... אנחנו נהיה במלון אואזיס..
שיהיה לכם אחלה סופ"שיוצאת עם העבודה שלי לסוף שבוע בים המלח... אנחנו נהיה במלון אואזיס..
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.